Niks gaat binnen komen, via app werd mij 1,5 week geleden verteld dat die binnen 2 dagen binnen is. Als ik erom vraag? “Komt het binnen 1-2 dagen” maandje verder niks binnen gekregen. Advies? Niet bes... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Beste shirts van NL voor een fatsoenlijke prijs en kortingscodes regelmatig. Shirt duurde te lang met leveren uiteindelijk kwam Qualitykits met een oplossing om een mysteryshirt cadeau te doen, hoe to... Voir plus
"QualityKits – Specialist in voetbalshirts en trainingspakken. Wij leveren complete voetbalsetjes, retro shirts en gepersonaliseerde tenues in heel Europa. Bekende namen als Josylvio, Charbonn, IliasVietto, KleineJohn, Chavante, Moeman en Bokke8 hebben met trots onze unieke designs gedragen. Of je nu een teamoutfit nodig hebt of een opvallend shirt voor jezelf – wij staan voor kwaliteit, stijl en snelle levering. 100% personaliseerbaar en altijd met de juiste uitstraling. QualityKits – Voetbalstijl. Op jouw manier."
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Niks gaat binnen komen, via app werd mij 1,5 week geleden verteld dat die binnen 2 dagen binnen is. Als ik erom vraag? “Komt het binnen 1-2 dagen” maandje verder niks binnen gekregen. Advies? Niet bestellen!

Réponse de QualityKitsNL
Heel quality kits is slecht
China kleren zogenaamd laten ze rappers vesten passen dat we komen kopen koop nooit meeeer!!!

Réponse de QualityKitsNL
Er was wat fout gegaan maar het is goed opgelost. Goeie kwaliteit en levering!
Top kwaliteit en top service! Er was wat vertraging met mijn bestelling en dit hebben de heren van QualityKits heel netjes opgelost en ze houden je goed op de hoogte over je bestelling. Ze verkopen mooie items van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!
Duurde even voordat het shirt kwam maar kwaliteit is goed.
Als bedankje voor t wachten een extra shirt deze alleen nog niet ontvangen.
QualityKits raad ik zeker aan. Top kwaliteit sportshirts die tijdens het sporten goed ademen. Vriendelijke klantenservice die heel snel reageren en met de klant meedenken! Levertijd mag sneller, maar daar heb je natuurlijk niet altijd invloed op.
Ik ga in de toekomst zeker nog eens een mooie shirt/trainingspak bestellen. 😁
Shirtje top kwaliteit. Levertijd was wat minder, maar door goed klantcontact is dit allemaal goed komen. Blij met de aankoop
oplichter! mn spullen zijn nooit aangekomen en hij heeft me geblokkeerd
2 Shirtjes besteld rond september maar 1 van de 2 binnengekregen. Netjes bericht, wordt steeds gezegd dat je hem nog krijgt inclusief een mysterie shirt. Dit klopt niet. Zijn nu eind December nog niks binnengekregen blijf dezelfde reacties krijgen.
Niet aan te raden hier te bestellen.

Réponse de QualityKitsNL
Fantastische service! Ik had een verkeerd shirtje besteld. Kon gewoon gefixt worden. Je moet misschien wel even wachten maar de kwaliteit is heel goed. Much love naar jullie
Voetbalsetje besteld. Super snelle reactie via app. Het duurt iets langer dan een week voor het bestelde setje binnen was. Het wachten waard. Goede kwaliteit. I.v.m de vertraging krijgen we een mystery shirt cadeau. Vandaag bericht gekregen dat deze verzonden is.
Wij zijn zeer tevreden. Er komt een nieuwe bestelling aan!
Nog nooit zo een slechte service meegemaakt, maanden gewacht op een setje elke keer een smoesje zeggen als ik ze berichtte, als ik ze niet berichtte zou ik mijn setje nooit ontvangen. Om het goed te maken zeggen ze dat je een mysterie shirt krijgt maar dat is allemaal een leugen, nooit gekregen. heb een vriend die precies hetzelfde heeft meegemaakt. Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan.
En savoir plus sur les différents types d'avis.