3,0

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

Så fruktansvärt dåligt bemötande och…

Så fruktansvärt dåligt bemötande och dålig service av kundtjänst när jag fick en vara som var smutsig och verkade använd och ville få den bytt till ny oanvänd vara. Informerade mig om att jag inte kunde reklamera den p g a att de alltid synar sina varor och att dom inte kunde ha skickat den till mig, att den var smutsig och såg använd ut, ja det var ju just därför jag ville ha en ny!!! Därefter att 14-dagars ångerrätt hade gått ut då jag beställt den 1 juni och meddelat dom den 16 juni, fick varorna levererade den 10 juni av Postnord, så 14 dagar har inte gått, eller gäller 14-dagars ångerrätt från beställningsdatum, innan man får varorna levererade?. Har skickat bilder av leveransdatum samt foton på det smutsiga plagget. Tycker att man har rätt att få en retursedel och gratis frakt när man byter från defekt vara till ny. Får gå vidare med ärendet till ARN, vägrar betala för kläder som är smutsiga när man får dom.. Kommer aldrig att handla där igen och hoppas att ingen annan gör det heller.

10 juin 2026

Filippa på Quinte

Filippa på Quinte ringde och rätade ut det som blivit dåligt. Sååå fint gjort. Denna fina kvinna gjorde min helg! 1000 tack för att du gav dig tid Filippa!🌺🌺🌺

31 janvier 2026

Bristande respekt

Har ca 6-7 gånger avsagt mig SMS reklamen och fått bekräftelse på mitt avslut men de slutar ändå inte skicka. Numera finns ingen info i deras reklam-sms om hur jag avslutar så det går inte fortsätta försöka bli av med dem. På hemsidan finn heller inga kontaktuppgifter. Svara gärna och berätta hur jag blir av med era sms, tack!!!

9 août 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit