Overholder ikke loven, laver ekstra du ikke har bedt om og truer ulovligt med inkasso når du ikke vil betale.
Har nu sendt følgende mail de ikke svarer på: "Vi har nu fået endnu en påmindelse og en trussel om inkasso. Jeg vil meget gerne have det her afklaret. Jeg vil IKKE vedkende mig den 'gæld' i påstår jeg har på 670 kr. da jeg ikke mener vi har haft en aftale om det udførte arbejde. Det har jeg nu oplyst jer på både telefon, og to gange email. Derfor kan I heller ikke sende den til inkasso lovligt jf købeloven (se evt. Forbrugerombudsmandens hjemmeside under inkasso for ikke bestilte varer)
Hvis I mener at det er en skade på vandrørene som I har haft pligt til at rette må i kontrakte Boligforeningen X som ejer installationen. Det er IKKE vores installation så det er IKKE os der skal betale hvis der er skader der er opstået grundet gamle vandrør som I mener I har pligt til at stoppe.
Jeg vil desuden gerne bede om følgende:
1) Hvilken lov eller hjemmel henviser I til når I skriver at I har pligt til at udbedre 'fejl' som I ikke selv har lavet? Det er ikke en lov eller pligt jeg kan finde nogen steder?
2) Hvis I mener at I har pligt til at stoppe en potentiel vandskade jf en eller anden hjemmel så mener jeg bestemt at I aldrig kan have pligt til at gøre andet end at stoppe vandet og informere os og/eller X.
Jeg gentager lige forløbet som det har været for os en gang til.
Vi bestiller jer til at installere opvaskemaskine og vaskemaskine. Det gør I.
Vi opdager at det drypper lidt under vores vask efter I har været her. Vi ringer til jer og beder jer om at se på det, idet det er opstået efter I har rørt ved installationen.
I kommer op i lejligheden, laver noget og går igen, og vi har ikke nogen grund til at tro andet, end at I har udbedret en fejl i selv har lavet, idet vi ikke er blevet informeret om, at I mener at det er en fejl i en anden installation end den I har rørt ved. Vi har ingen chance for at bede jer om at rette en fejl I ikke har lavet selv, idet vi aldrig bliver gjort opmærksom på at der er tale om en fejl i en anden installation end den I har pillet ved. Vi tror stadig at I har gjort det vi bad om, nemlig at rette en fejl I har lavet ved installation af opvaskemaskine og vaskemaskine.
Vi får en regning. Vi kontakter jer telefonisk hvor vi får at vide, at I har lavet noget I en anden installation end den I oprindeligt lavede. Vi får også at vide at I mener at I har pligt til at skifte en komponent, hvilket I har gjort uden at oplyse os om det. Der bliver sagt, at vi evt. kan prøve at tage den med vores boligforening. Vi kan ikke se hvorfor vi skal være mellemled, idet det enten er et problem med det I har lavet, eller eksisterende slid i boligforeningens installationer, som altså ikke er vores problem. Hverken boligforeningen eller vi har bedt jer om at udbedre fejl der ikke er jeres eller rette slid. Det mener I jo heller ikke selv at vi har siden I henviser til jeres pligt. Hvis I gerne vil holde fast I det er det altså boligforeningens installation i har rettet I, og det er ikke vores.
Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at jeg har betalt det beløb jeg skylder jer, nemlig for den aftale vi havde ang. installation af vaske- og opvaskemaskine. Det resterende beløb må I bevise at vi har en aftale på, eller sende regningen til ejeren af vandrørene. For jeg mener ikke vi har haft en aftale, og jeg ejer ikke vandrørene.
Jeg vil gerne vide hvordan I forholder jer, idet endnu en trussel om uberettiget inkasso vil bliver vendt med en advokat.
Hvis I kan vise med hjemmel i lov eller andet, at jeg tager fejl, skal jeg naturligvis nok betale, men jeg VIL IKKE opkræves og trues uden at I har ret til det! "
Skrækkeligt firma!
Jf jeres svar her: det kan godt være at I synes at det er normalt at sende et inkasso varsel selvom der er gjort indsigelse mod beløbet, men det er ikke lovligt som jeg har vist jer flere gange. Derfor håber jeg da heller ikke for jer at det er normalt, i så fald er det jer der bryder loven normalt.
At sende en rykker med et inkasso varsel er en trussel om inkasso (hvor I også skriver at der kommer gebyr på hvis man ikke betaler). Jeg ved godt I synes at I har gjort noget I er blevet bedt om eller at I havde pligt til at gøre det selvom I ikke har vist mig hvor i loven det står på trods af at jeg har bedt om det utallige gange - ja forklaringen har jo skiftet nogle gange. Men det er jer der er galt på den. Jeg har IKKE bedt jer lave noget nyt, jeg har bedt jer udbedre en fejl i har lavet. Og da det viser sig at I ikke mener det er jeres fejl oplyser i mig ikke som I skal, I begynder i stedet at lave noget andet uden mit vidende og samtykke. Beløbet betyder intet for mig, men at jeg lukker jer ind i mit hjem og at I snyder mig på den måde + jeres ubehagelige adfærd bagefter gør hele forskellen for mig. Derfor vil jeg fraråde enhver at handle med jer, så andre ikke skal opleve det som jeg har været igennem med jer.
12 janvier 2019
Avis spontané