Virkelig en lækker creme med en imponerende god effekt. Produktet er formidlet på en klar og forståelig måde, og den efterfølgende opfølgning på mail med vejledning i brugen er virkelig god. Hurtig le... Voir plus
Dansk og biodynamisk produceret!!! Cremen er fantastisk, trænger godt ind, uden at fedte. Holder min hud frisk hele dagen. Bruger den også på tørre områder på kroppen. Min hud elsker den. Kæmpe anbefa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Et virkeligt dejligt produkt. Hver vinter får jeg meget tør hud, som gør det utrolig svært at lægge makeup uden at det ligner foundation smurt over cornflakes. Normalt bruger jeg hele vinteren på at t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har prøvet flere talg produkter på markedet bla. En populær tysk variant. Men RAAE er seriøst det bedste nogensinde!! Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, det smelter ind i din hud efter badet... Voir plus
Écrit par l'entreprise
RAAE Tallow er et lille, dansk en-mandsbrand, der laver håndlavet og 100% naturlig hudpleje baseret på biodynamisk, græsfodret oksetalg. Alle produkter bliver fremstillet i hånden i Danmark med fokus på rene ingredienser, enkelhed og høj kvalitet. Missionen er at skabe hudpleje, der styrker hudens naturlige balance - uden unødvendige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Kun rene, nøje udvalgte ingredienser, der gør en reel forskel for tør, sensitiv og irriteret hud. Jeg deler hele processen åbent, fordi gennemsigtighed og ærlighed betyder alt for mig. Nikolaj RAAE Tallow
Danemark
- Info@raaetallow.dk
- raaetallow.dk
Bedste fugtighedscreme jeg har brugt
Bedste fugtighedscreme jeg har brugt. Fugtighedscremen med lavendel dufter forrygende, samt holder huden fugtet hele dagen. Endda uden det føles tungt eller fedtet på nogen måde - Kæmpe anbefaling herfra.

Vandvigtig lækker hudprodukter!
Vandvigtig lækker hudprodukter!
Holder hele dagen lang

Réponse : RAAE Tallow
Jeg er så glad for at jeg prøvede Raae…
Jeg er så glad for at jeg prøvede Raae Tallow. Det er også en utrolig fed oplevelse at se dig gå igennem de processer du laver igennem det hele.
Jeg syntes det er fedt at det er kommet et godt produkt på markedet, som er rent og et godt hudplejeprodukt uden rigtig nogle tilsætningsstoffer.
Cadeau til dig!

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt! Og imponerende med er personlig hilsen i forsendelsen. Det er absolut ikke sidste gang jeg køber cremen.

Réponse : RAAE Tallow
Bedste creme, hurtig levering og god service!
Jeg vil gerne sige tak og give en høj femmer. Wauw, et godt produkt det her! Jeg modtog min pakke efter et par dage, og jeg er så glad for, at jeg har fulgt med og støttet med et køb - det bliver ikke sidste gang.
Jeg er i mange år, måske 15 år, aldrig rigtig fundet en creme som holder min hud fugtet og uden at blive fedtet - specielt min pande og næse har været en stor udfordring for mig.
Men dit produkt, det er det bedste jeg har prøvet. Holder min hud i balance, giver god fedt og fugtighed, men uden at blive fedtet. Det er så fedt, endeligt at havde fundet det produkt, som man har ledt efter i så mange år.

Renhed til huden!.
Den reneste fornemmelse på min hud nogen sinde. Mild og ren duft. Skøøøøøn at smøre ud på huden. Ren kærlighed til huden og med den reneste samvittighed om at INTET skader min hud. Det bliver til hele familien her.