L'entreprise a répondu

Købte en kop med tekst på, varen ankom til den forventede leveringstid og var rigtig godt pakket ind. Dog synes jeg teksten på koppen er lidt utydeligt, ikke i hvad der står, men farverne derpå.... Voir plus

Jeg handler normalt aldrig hos firmaer med lav trustpilot bedømmelser, men valgte alligevel, at give det en chance og jeg har på ingen måde fortrudt. Har kun oplevet god kundeservice via deres FA... Voir plus

Jeg modtog ikke pakken til fars dag og har først modtaget den her 2 dage efter. Det kan jeg vel leve med. Jeg kan så ikke leve med, at jeg ovenikøbet modtager en helt flad papkasse med et stykke... Voir plus

L'entreprise a répondu

2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

A répondu à 11 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Har ikke refunderet mine penge

De sendte mig nogle sokker med personligt print i den forkerte størrelse ift. den jeg havde bestilt. Jeg fik egentlig hurtigt og venligt svar fra kundeservice, at jeg enten kunne få købet refunderet eller få strømperne i den oprindeligt bestilte str. Jeg valgte en refundering, da jeg kunne se på størrelsen jeg fik, at de nok alligevel var for små en str. større. Og da det var en julegave, var det hele jo alligevel også for sent. Her lidt over to måneder senere(2. marts) har jeg ikke fået mine penge tilbage, og intet svar, da jeg skrev og rykkede for dem.

12 décembre 2025

Réponse : Radbag

Vi beklager, at tilbagebetalingen endnu ikke er gennemført.

Kontakt venligst kundeservice direkte. Vi har brug for dit ordrenummer og dit fulde navn for at kunne hjælpe dig videre.

Lang leveringstid..

Lang leveringstid... Der står 4-5 dages levering, jeg bestilte d. 3 februar og det er nu d 15 februar, og jeg har stadig ikke modtaget min vare...

15 février 2026

Man kan ikke stole på leveringstiden

Bestilte varer hos Radbag den 16. december, altså i ok tid til at kunne nå frem inden jul, når varerne havde 4-5 dages leveringstid -- men her 5. januar er de endnu ikke kommet frem!
Så min anbefaling til andre: Køb jeres varer et andet sted.

5 janvier 2026

Bestil i god tid... eller bedre, lad være

Hvis i bestiller fra denne side, så bestil i rigtig god tid. Jeg købte en værtsgave, som ved bestilling d. 17. dec stod til levering 22-23. dec, men først da jeg modtog ordrebekræftelsen, stod der at grundet travlhed kunne de ikke garantere rettidig levering. Først d. 23. dec får jeg besked om at pakken ikke kommer før jul, og på det tidspunkt jeg modtager beskeden, er det for sent for mig at finde en ny gave. Jeg ankom tomhændet og må nu betale for at få den sendt videre til modtageren. Virkelig en dårlig oplevelse med en useriøs virksomhed.

23 décembre 2025

Vi bestilte den 7 dec

Vi bestilte den 7 dec. Og der stod den ville blive leveret mellem den 18 og 19 december.
Den blev leveret i dag den 19. Om morgenen.
Vi fik en super flot kop leveret , vores søn havde designet.
I en flot kvalitet.
Koppen var pakket rigtig godt ind, i bobbel plast, i en lille kasse, som så var pakket ind i en større kasse med mere beskyttende pap.
SÅ super god service.

Men bestil i god tid, der er lidt over en uges leveringstid, men det er ventetiden værd.😊

19 décembre 2025

Kop med tekst på.

Derfor kun 4, synes godt farverne kunne slå lidt mere igennem, men ellers fin produkt!

12 décembre 2025

FORFÆRDELIGT dårligt produkt!!

FORFÆRDELIGT dårligt produkt!!! Skriften på nøgleringen står spejlvendt og er dermed ulæselig! Og selve nøgleringen er noget virkelig bras! Chokoladen ser ud som om den har været åbnet i bunden.
Køb Ikke herfra!

25 novembre 2025

....

Har kun oplevet god kundeservice via deres FAQs og ombytning af vare uden problemer og uden ekstra omkostninger.
Man skal dog væbne sig med tålmodighed i forhold til forsendelse. Det tager relativ lang tid, at modtage sin ordre, men hvis man er opmærksom på dette inden bestilling, så er det ventetiden værd.

8 juillet 2025

Elendigt firma

Elendigt firma! Lavede en ordre d. 5 og skulle have modtaget pakken d. 16. E-mail skrevet til service men ingen respons på denne. Mangler nu en bryllupsgave fra børnebørnene. Gave skulle være givet i dag.

18 juin 2025

Jeg bestilte en glasvase med navn den…

Jeg bestilte en glasvase med navn den 2/5 op til mors dag, hvor de reklamerede med, at den sagtens kunne nå frem til den 10/5. Modtog pakken den 11/5, så rigtig lang leveringstid. Derudover bliver der svaret på engelsk over mail, og firmaet ligger angiveligt i Østrig. Yderligere da jeg modtog vasen, var der slået et stykke af kanten. Kan ikke anbefale at købe fra denne hjemmeside.

12 mai 2025

Forfærdeligt bras, smed det direkte ud

Forfærdeligt bras. Havde bestilt en nøglering som er lavet OMVENDT, så alt står spejlvendt. Det er ikke til at læse. Også bare noget billigt plastikbras
Oprigtigt det dårligste produkt jeg nogensinde har modtaget. Jeg har smidt det ud. Nøgleringen havde været en ren joke at give væk.
Sikke en forfærdelig hjemmeside

9 avril 2025

Réponse : Radbag

Really sorry to hear that you are not happy with the product. This has a protective white film which you have to remove. And then you see everything the correct way.

Modtaget forkert vare, står nu uden gave til bryllup

Modtaget forkert vare, står nu uden gave til bryllup.
Jeg bestilte en ting fra Radbag, med personlig tekst, som skulle bruges som en bryllupsgave, til en af mine nærmeste veninder. Har nu modtaget det med en andens tekst på, samt med navne på folk jeg ikke kender, så nu ved jeg ikke rigtig hvad jeg gør, og kan ikke nå at bestille ny.

17 février 2025

Réponse : Radbag

Tak for din besked og din bestilling. Vi er kede af at høre, at du har modtaget en forkert personaliseret vare. Vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice. De vil være i stand til at tilbyde dig den bedst egnede løsning. Tak for din forståelse og tillid!

Levering til tiden og god vare

Bestilte en vare sen aften d. 4 jan. Der stod forventet levering d.13-14 jan d.13 om morgenen havde gls leveret pakken. Og varen i pakken levede fuldstændig op til forventningen

13 janvier 2025

Réponse : Radbag

Tak for de pæne ord. Vi er meget glade for at høre, at både leveringen og ordren levede op til dine forventninger.
Vi ser frem til snart at byde dig velkommen igen på radbag!

Super oplevelse

Da jeg bestilte, tænkte jeg ikke over datoen, og troede ikke den ville være klar til jul, bestilte den 15 december og vupti 5 dage senere står jeg med den i hånden, simpelthen bare super. Har bestil 3 varer, hver for sig, de ankom alle sammen, før jul, 2 af dem den 19 december og den sidste 20 december.

19 décembre 2024

Har stadig ikke modtaget min pakke

Har stadig ikke modtaget min pakke, som de ellers skulle have afsendt d. 14 december. Den har stået som registreret hos gls Danmark siden d. 16 december, men er stadig ikke ankommet til Danmark. Har kontaktet gls dk og Tyskland, de skriver begge at det er Radbag der skal kontakte dem og efterlyse pakken.
Har derfor skrevet mail 2 gange, har intet svar fået udover automatisk svar, at I svare indenfor 48 timer. 🤬

16 décembre 2024

Réponse : Radbag

Vi beklager oprigtigt, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger. Vi opfordrer dig til at kontakte os direkte via vores kundeservice på [service@radbag.dk]. Vi vil med glæde lytte til detaljerne i din sag og finde en løsning, der lever op til dine forventninger.

Vores prioritet er vores kunders tilfredshed, og vi har tidligere løst lignende situationer med succes, hvilket andre brugere på denne platform vil kunne bekræfte. Vi er forpligtet til at gøre din oplevelse til noget positivt.

Vi står til din rådighed og ser frem til at betjene dig snart.

Jeg har ikke modtaget min pakke og når…

Jeg har ikke modtaget min pakke og når jeg skriver til dem, får jeg at vide at de vil svare inden 48 timer hvilket de ikke har gjort!

22 décembre 2024

Réponse : Radbag

Tak for din besked. Vi er kede af at høre, at du endnu ikke har modtaget din ordre. Vi beder dig om at kontakte kundeservice, da de vil være i stand til at give dig en tilfredsstillende løsning. Vi vil med glæde løse situationen og sikre, at din shoppingoplevelse med Radbag er tilfredsstillende.

Forkert farve, men okay kvalitet

Jeg bestilte for en uge siden nogle boxershorts med billede på til min kæreste - jeg har i dag modtaget dem. De virker til at være i en super kvalitet, det eneste minus er at jeg havde bestilt dem i sort og har fået dem i hvid. En smule træls men det kunne have været værre.

20 décembre 2024

Réponse : Radbag

Thanks for your message. Did you choose a black background ? Otherwise the boxer shorts come in white