Banner for Radero.nl

Radero.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne site qua kleurstalen en gordijnen bestellen. Snelle bezorging en mooie stof. Ik had wat problemen met de bezorgingsdienst maar toen ik dit aangaf bij Radero zijn ze gelijk naar hun toegestapt en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Inmiddels hebben we al 2x gordijnen besteld bij Radero en de kwaliteit en service is echt super! We hebben nu gordijnen besteld voor de babykamer, de stof is prachtig en heel erg verduisterend, zeker... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De eerste levering was niet in orde de maten van de vitrage klopte niet. Contact opgenomen en er werd gelijk begripvol. De medewerkster was erg vriendelijk. en meteen de toezegging dat de juiste be... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Magasin de garnitures de portes et fenêtres

À propos de Radero.nl

Écrit par l'entreprise

Vakmanschap in (vouw)gordijnen en raambekleding op Maat

Bij Radero geloven we dat raambekleding meer is dan alleen een praktische oplossing. Het bepaalt de sfeer, het comfort en de uitstraling van je interieur. In onze eigen fabriek wordt dagelijks met precisie en toewijding gewerkt aan hoogwaardige (vouw)gordijnen en andere raamdecoratie op maat. Door productie volledig in eigen beheer te houden, garanderen wij constante kwaliteit, snelle levertijden en een perfecte afwerking tot in detail.

Vakmanschap in de fabriek van Radero

Onze specialiteit ligt bij (vouw)gordijnen op maat. Deze combineren een luxe uitstraling met optimaal gebruiksgemak. Of je nu kiest voor lichtdoorlatende stoffen voor een zachte sfeer of verduisterende varianten voor maximale privacy: elk (vouw)gordijn wordt zorgvuldig geconfectioneerd, afgestemd op jouw exacte maten en wensen. Dankzij sterke, kleurvaste stoffen en nauwkeurige afwerking geniet je jarenlang van een stijlvolle én duurzame oplossing.

Natuurlijk bieden wij meer dan alleen (vouw)gordijnen. Denk aan elegante overgordijnen, luchtige vitrages, moderne inbetweens, strakke plisségordijnen en stijlvolle jaloezieën. Iedere vorm van raambekleding wordt met dezelfde aandacht geproduceerd. Zo kun je binnen één vertrouwd adres je complete interieur voorzien van perfect passende raamdecoratie.

Waarom kiezen voor Radero

Wat ons onderscheidt, is onze transparantie en betrouwbaarheid. We informeren je helder over materialen, montagemogelijkheden en onderhoud. Bovendien profiteer je van snelle levering, omdat jouw bestelling rechtstreeks uit onze eigen fabriek komt. Duizenden tevreden klanten gingen je voor en waarderen onze combinatie van vakmanschap, service en scherpe prijzen.

Ontdek thuis de perfecte stof met onze gratis stalenservice

Gratis kleurstalen gordijnen Radero

Twijfel je nog over de juiste kleur of stof? Daarom maken wij kiezen eenvoudig. Via onze stalenservice kun je tot 3 gratis kleurstalen aanvragen. Zo bekijk en voel je thuis op je gemak welke stof het beste past bij jouw interieur en lichtinval. Dit geeft zekerheid vóór je bestelt en voorkomt verrassingen achteraf.

Door eerst stalen te ontvangen, maak je een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw woonstijl. Het geeft vertrouwen en maakt de beslissing eenvoudiger. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze stoffen, bieden we deze service kosteloos aan.

Kies voor maatwerk uit eigen fabriek, kies voor zekerheid in kwaliteit en service, en ervaar hoe perfect passende (vouw)gordijnen jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Met Radero haal je vakmanschap in huis dat je elke dag opnieuw ziet én voelt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

158 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Extreem snelle levertijd

Koop hier je gordijnen en nergens anders. Extreem snelle levertijd, prachtige gordijnen. Bedankt Radero!

29 janvier 2026

Réponse de Radero.nl

Bedankt voor uw enthousiasme en aanbeveling. Fijn dat u zo tevreden bent.

Goede aankoop

Snelle levering, goed kwaliteit. Erg blij mee!

6 février 2026
Avis spontané

Réponse de Radero.nl

Wat fijn dat u tevreden bent! Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelde artikel was snel binnen en…

Bestelde artikel was snel binnen en goed verpakt
En helemaal naar wens

2 février 2026

Réponse de Radero.nl

Wat fijn om te horen dat het helemaal naar wens is verlopen. Bedankt voor uw mooie review! Veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie toen de bestelde…

Goede communicatie toen de bestelde stof tijdelijk niet voorradig was, en enthousiaste mail toen de stof binnen was. Verzendpartner geeft weinig actieve meldingen van de voortgang van het logistieke proces indicatie van aflevermoment, en mogelijkheden vooraf om alternatieve aflevering aan te geven. Gelukkig is het pakket succesvol bij de buren afgeleverd, met een duidelijke verwijzing voor ons

28 janvier 2026

Réponse de Radero.nl

Bedankt voor uw positieve review! Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen.

Een aanvullende bestelling Gordijn Mooi

Een aanvullende bestelling, weer prachtige gordijnen, keurig gemaakt, keurig verpakt. Echt een cadeautje. Het leek er even op dat de zending in tweeën zou komen, wat voor mij niet nodig was, maar het transportbedrijf heeft ze alsnog tegelijk gebracht. Heel blij mee.

30 janvier 2026

Réponse de Radero.nl

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de gordijnen! Dat is voor ons het belangrijkste. Bedankt voor uw review!

Mooie stoffen

Mooie grote stalen. Snelle levering.

28 janvier 2026

Réponse de Radero.nl

Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij!

Mooie kwaliteit inbetweens

Mooie kwaliteit inbetweens, precies zoals omschreven. Netjes en snel geleverd, goed afgewerkt en ze hangen prachtig. Tevreden!

26 janvier 2026

Réponse de Radero.nl

Wat fijn dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm.

Meer dan tevreden !

Wat 'n geweldig ervaring van begin tot 't eind . Vriendelijk en fijn geholpen zowel aan de telefoon door Esther als 't verzenden van samples echt de volgende dag thuis , de levering van onze vitrages keurig thuis binnen 7 dagen waar zelfs het weekend nog tussen zat. Keurig verpakt en prachtig gemaakt en afgewerkt . Zelfs de levering van de koerier was perfect op tijd zoals aangegeven . Radero is Echt 'n aanrader op alle fronten .

26 janvier 2026

Réponse de Radero.nl

Zo fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, daar doen we het voor! Bedankt voor uw mooie review en heel veel plezier met de gordijnen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Had snel de kleurstalen in huis

Had snel de kleurstalen in huis. Jammer genoeg matchten ze niet in mijn kamer

23 janvier 2026

Réponse de Radero.nl

Bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm.

Gratis samples

Bieden samples aan. Worden heel mooi, gratis en netjes verstuurd. En de volgende dag in huis.

23 janvier 2026

Réponse de Radero.nl

Bedankt voor de mooie review, dat waarderen wij enorm!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kom superlatieven tekort..!!

Ik kom superlatieven tekort..!!
Super mooie collectie.
Super snelle levering , waar je ergens anders weken moet wachten krijg je bij Radero je bestelling echt zo snel binnen als gezegd.
Super mooie afgewerkt met loodveter en loodblokjes.
Super service, mede dankzij de inmeet garantie.
Mijn interieur heeft een opkikker gekregen dankzij de gordijnen van Radero.
Echt een aanrader!!!
Super bedankt.

7 janvier 2026

Réponse de Radero.nl

Wauw, wat een mooie review. Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie gordijnen, goede service.

Makkelijk, mooie stof stalen besteld die snel aankwamen. Goede hulp bij het opmeten. De gordijnen netjes verpakt ontvangen, klaar om op te hangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en hangen prachtig. Ik vond het geruststellend te weten dat ik een gratis inmeet verzekering had voor het geval er iets niet goed was. Maar alles is perfect.

19 janvier 2026
Avis spontané

Réponse de Radero.nl

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met de gordijnen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooi, bijna helemaal perfect.

Wat er goed ging, snel geleverd, mooi gedaan, dochter blij.
Mail contact gehad over de lengte van de vitrage, geen probleem meer wat ons betreft.

14 janvier 2026

Réponse de Radero.nl

Bedankt voor uw review. Wat jammer dat uw vitrage niet de juiste hoogte heeft. Dat lossen we natuurlijk graag op! We nemen persoonlijk contact met u op.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vouwgordijnen

Nadat ik 10 sterren gaf voor onze overgordijnen, is deze review voor vouwgordijnen.
Er was nogal wat gedoe rondom de levering. Heeft lang geduurd.
De vouwgordijnen zelf: wij kozen voor een verduisterende voering. Dat maakt de vouwgordijnen een stuk dikker. Hierdoor vouwen ze minder strak.
Maar, Radero heeft goed naar ons geluisterd en is met een perfecte oplossing gekomen.
Dus wij zijn alsnog tevreden met Radero en het product.

18 décembre 2025

Réponse de Radero.nl

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen. Onze excuses voor de ontstane ergernis en teleurstelling. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten. We nemen graag persoonlijk contact met u op om dit samen te bespreken en tot een passende oplossing te komen.
Vriendelijke groet, Team Radero

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering. En prachtige gordijnen.

14 janvier 2026

Réponse de Radero.nl

Bedankt voor uw positieve woorden, dat waarderen wij enorm!

Netjes geleverd

Netjes geleverd, mooie gordijnen voor een super prijs! Ik ben er heel erg blij mee.

9 janvier 2026

Réponse de Radero.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u er blij mee bent.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus