Bestilte en flaske den 25. februar hos Rasch Vin & Spiritus. På hjemmesiden oplyses levering indenfor 2–3 dage, og flasken skulle bruges den 7. marts. Først da jeg selv kontaktede dem den 7.... Voir plus

Opdatering: De bestilte flasker gin kom faktisk efter 2 uger, så jeg tilføjer lige en stjerne. Der er nu gået en uge siden jeg bestilte 2 flasker Gin hos Rasch vin - jeg havde desværre ikke kigge... Voir plus

Bestilte 2 stk limoncello giftset God korrespendance ( en fejl var på hjemmesiden varen jeg blev hgjort opmærksom om jeg stadig var interesseret Ingen problemer!! Stort udvalgt og en overskuelige... Voir plus

2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Sælger varer de ikke har på lager

Først da jeg selv kontaktede dem den 7. marts, fik jeg at vide, at varen slet ikke var på lager.

Det undrer mig, at man kan bestille og betale for en vare, som ikke er på lager, uden at det fremgår ved bestilling – og uden at kunden informeres.

Resultatet var, at jeg stod uden gaven, selvom den var bestilt 10 dage i forvejen.

Den efterfølgende respons fra virksomheden var meget kort og uden nogen reel forklaring. Ikke en særlig seriøs kundeoplevelse.

14 mars 2026

Findes Rasch vin overhovedet ???

Der er nu gået en uge siden jeg bestilte 2 flasker Gin hos Rasch vin - jeg havde desværre ikke kigget her på Trustpilot først.

Jeg har intet hørt fra dem, de besvarer hverken mails eller telefon. Jeg bliver helt i tvivl om forretningen findes i virkeligheden.

25 janvier 2026

NUL stjerner

Jeg rekvirerede ved ordre nr. 105001 en whisky, en skænkeprop og sidst, men ikke mindst, en flaske olivenolie af mærket Schola Sarmenti til 150 kr. for en flaske på 50 cl. Whiskyen og proppen var OK, men olivenolien var af mærket Fanti, og var udløbet på dato for et halvt år siden. Har kontaktet forretningens IKKE-eksisterende „kundeservice“ herom, men har endnu til gode at se et svar på min reklamation, eller alternativt fremsendelse af den rigtige vare. Hvis man som virksomhed gerne vil have tilbagevendende kunder, er dette lige præcis sådan, man IKKE skal agere. Ærgerligt, at man ikke kan give nul stjerner eller minus 3, for sidstnævnte er det, denne virksomhed har fortjent. Måske kan vi være heldige ved deres forhåbentligt snarlige ophørsudsalg - men pas dog på, for det kan godt være, at du køber harsk olie eller på anden vis katten i sækken. Styr venligst langt uden om denne uhæderlige virksomhed,

10 novembre 2025

Nem hjemmeside og god indpakning

Bestilte en flaske cognac via hjemmesiden, og alt fungerede som det skulle. Skrev en email til dem dagen efter om lørdagen for at få bekræftet at flasken var på lager og kunne leveres den kommende uge. Fik svar samme dag om at det kunne de sagtens. Om onsdagen kunne jeg afhente pakken I pakkeshop, som havde god og solid indpakning så kassen ikke blev klemt og var flot som gave.

3 octobre 2025

Varerne kom aldrig

Varen kom aldrig...
Jeg bestilte 2 flasker rom, modtog en ordrebekræftelse lige efter, men hørte ikke andet.
En uge senere skrev jeg en mail, da der står på Rasch Vin's hjemmeside, at man meget gerne må kontakte dem, hvis varen ikke er afsendt indenfor 5 arbejdsdage...
Jeg undersøgte også om butikken hold sommerferie lukket, det kan små butikker jo godt gøre, men det har de umiddelbart ikke, de poster hvert fald på deres SoMe dagligt i perioden, så...
Men har fortsat intet hørt eller modtaget, så kan ikke anbefale Rasch Vin

26 juillet 2025

Ingen kontakt

Har bestilt et par gin gennem firmaet. Har fået en bekræftelse på bestillingwn bia mail, men intet om levering mm. Har forsøgt at kontakte firmaet i flere dage, men kan ikke komme igennem, hverkwn via facebook, mail eller telefon...

25 juillet 2025

Annullerede ordren meget sent og uden forklaring

Havde bestilt en flaske portvin som en gave. Jeg får ingen ordrebekræftelse, men en uge efter bestilling får jeg en mail hvor i der står: “ordrer er blevet annulleret” ingen forklaring, ingen beklagelse. Spar jeres tid og penge, og køb et sted der har respekt for deres kunder. Hvordan skal jeg nå at bestille en gave hjem nu?

9 juin 2025

Køb ikke vin hos Raschvin

Raschvin leverer ikke det bestilte, er meget svær at komme i kontakt med og er ikke fleksibel i forhold til at rette op på fejl. Baggrunden er, at jeg bestilte 12 flasker vin den 25. maj, hvor jeg med det samme modtog en ordrebekræftelse uden forbehold. Da jeg ikke modtog besked om, at vinen var afsendt, forsøgte jeg at kontakte Raschvin den 3. juni. Det var umuligt at komme igennem pr. telefon og jeg fik først svar på mine mails her til morgen. Her blev det oplyst, at de kun havde 4 på lager, hvilket Raschvin beklagede (men altså ikke på eget initiativ havde oplyst mig om). Jeg forslog, at de sendte de 4 flasker under samme betingelser som de 12 flasker i lyset af, at jeg ikke havde fået besked med det samme. Med et "desværre" og uden forklaringer fra Raschvin om årsagen, blev min vinordre herefter annulleret. På den baggrund vil jeg ikke selv handle hos firmaet igen, og jeg kan selvsagt ikke anbefale andre at gøre det. Min anmeldelse kan dokumenteres via mailkorrespondance d.d.

4 juin 2025

Ingen ordrer på vej og kan ikke kontaktes

Opdatering: Jeg har endnu ikke modtaget mine varer eller hørt fra firmaet dags dato 10. marts 2025. 🤔

Jeg har fået en ordrebekræftelse den 22.2.25 men leveringeren er ikke på vej endnu (27.2.25), og jeg kan ikke skrive til dem via ordrebekræftelsen eller ringe dem op på deres telefonnummer. Dårlig start/stil 😓

27 février 2025

Nöjd

Nöjd! Beställde två flaskor en onsdag och de levererades vid dörren på måndag veckan efter👍🏽

2 septembre 2024

Rart sted og handle👍🏻

Bestilte 2 stk limoncello giftset
Ingen problemer!!

Stort udvalgt og en overskuelige webshop👍🏻

25 août 2024

Beställde varor 13/6 som gick tillbaka…

Beställde varor 13/6 som gick tillbaka för paketet blev skadat på vägen. Dom skulle skicka ett nytt efter en tät mail-växling oss emellan. Den 25/6 får jag äntligen info om att Postnord fått bekräftelse om att mitt paket är beställt för leverans!!
1 juli är det nu och det händer absolut ingenting från Rasch vin!
Har begärt pengarna tillbaka men jag kan nog se mig om efter dom i månen! 900 kr fattigare och en anmälan på väg!!

1 juillet 2024

Order got cancelled without reason

Ordered some bottles of whisky, but didn't hear anything back from them for about 2 weeks. When I followed up on the order I got a cancellation auto-reply a few minutes later, not even a response from the shop.

21 mai 2024

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds. Min favorit 1/2 liter Minttu 50 % var på lager... Og så lidt mere i indkøbskurven. Leveringen inden for tre dage og flasker godt emballeret. Her handler jeg igen.

27 octobre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit