Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tine K er den mest imødekommende, behagelige og omsorgsfulde massør med hænder, som virkelig ved, hvad de gør. Hun er ALTID fuldt tilstede og udfører massagen ud fra dagens ønsker. De varmeste anb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vil du gerne have en massage, der kommer kroppen igennem fra top til tå, så skal du vælge Julien. Jeg oplevede ved første gang massage, at kroppen lige skulle vænne sig til at tage imod. Anden gang va... Voir plus
L'entreprise a répondu
RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!
Universitetsbyen 7, 8000, Aarhus, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse : RaskRask
Virkelig dygtig og formår at løsne godt op.

Réponse : RaskRask
Mathilde er god til at komme i dybden på en måde så kroppen kan følge med. Hun er meget kropsklog på den rigtig gode måde :-)

Réponse : RaskRask
Dygtig massør. Venlig og imødekommende. Jeg var meget tilfreds med min behandling.

Réponse : RaskRask
Virkelig god og professionel massage! Ikke sidste gang jeg bestiller ved faith, virkelig dygtig!

Réponse : RaskRask
Fantastisk massage og et yderst behageligt selskab man får i Christiane. Hun var dygtig til at aflæse mig og min krops behov og forklarede løbende, hvad hun observerede og hvad jeg kunne forvente at mærke. Min bedste anbefaling!

Réponse : RaskRask
Nemt og ligetil at booke og det fungerer super godt, at der kommer en massør hjem til en. Smart og tidsbesparende i hverdagen.

Réponse : RaskRask
Sigurd er nærværende, lyttende og meget professionel. Hans behandling var lige det min trætte morkrop havde brug for. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller en behandling.
Mange tak for at møde mig lige der hvor jeg havde allermest brug for det.

Réponse : RaskRask
Behageligt menneske og professionel behandling helt klart noget jeg gør igen.

Réponse : RaskRask
Kan varmt anbefale Faith, hun er virkelig dygtig. Hun er god til at lytte og løsne op de rigtige steder.

Réponse : RaskRask
Julien er en virkelig god massør og jeg vil til hver en tid booke Julien igen. Stor anbefaling herfra.

Réponse : RaskRask
Virkelig god service, og super god massage. Havde, som gave, booket massage til min kone og hun fik Oksana, som er super sød og super dygtig.
Tak for denne gang.

Réponse : RaskRask
Fantastisk massør, altid min go to hvis jeg har skavanker

Réponse : RaskRask
Liliana gør et rigtigt godt job og er meget hyggelig at have som behandler, en fri og tryg dialog

Réponse : RaskRask
Min anden gang med Esther. Igen en skøn oplevelse.

Réponse : RaskRask
Divin var meget dygtig, rigtig flink, god at snakke med og gav gode tips til øvelser til at forbedre det overbelastede område. Rigtig god oplevelse kan klart anbefale!

Réponse : RaskRask
Helle var virkelig god til at finde de steder det gør ondt. Kan varmt anbefales.

Réponse : RaskRask
Var tvunget til at betale forud for en massage behandling, en uge før massagen skulle finde sted, behandleren meldte sig syg på den pågældende dag, og jeg har ikke fået mine penge tilbage, det er totalt ulovligt, det I gør, men måske en politi anmeldelse kan hjælpe jer på vej, til fremad retter at gøre det rigtigt.

Réponse : RaskRask
Kenneth er nærværende, rolig og har rigtig gode varme og stærke hænder. Han kommer godt i bunde og er god til at mærke kroppen. Får min varmeste anbefaling.

Réponse : RaskRask
En savoir plus sur les différents types d'avis.