Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tine K er den mest imødekommende, behagelige og omsorgsfulde massør med hænder, som virkelig ved, hvad de gør. Hun er ALTID fuldt tilstede og udfører massagen ud fra dagens ønsker. De varmeste anb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vil du gerne have en massage, der kommer kroppen igennem fra top til tå, så skal du vælge Julien. Jeg oplevede ved første gang massage, at kroppen lige skulle vænne sig til at tage imod. Anden gang va... Voir plus
L'entreprise a répondu
RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!
Universitetsbyen 7, 8000, Aarhus, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Hun fik virkelig løsnet op - det gjorde til tider ret ondt, men resultatet var godt

Réponse : RaskRask
Altid en fornøjelse. Vidar er dygtig, respektfuld og meget behagelig. Massagen var perfekt tilpasset!
Jeg vil bestemt prioritere, at bestille tid til massage hos Vidar noget oftere, det vil min krop sætte pris på!

Réponse : RaskRask
Lars er dels enormt dygtig til sit arbejde og dels enormt empatisk, varm og menneskelig. Her får du ikke "bare" en massage, men har med et mennesker at gøre, som taget hensyn til hele dig.

Réponse : RaskRask
Meget behagelig af afslappende oplevelser, vil bestemt anbefale det til andre.

Professionel og imødekommende.
Effektiv - jeg havde skavanker og hun tog fat, lige på grænse til at det gjorde ondt, men ikke må så kunne virkelig mærke bagefter. Havde brug for det og havde så mange knuder/spændninger hele kroppen. Og stivhed i længden.
Hun løste dem op - og min kroppen er glade nu. 💕

Réponse : RaskRask
Nicolai A er virkelig god til at tage fat og give dig præcis det du ønsker. Har haft fornøjelsen 2 gange nu og begge gange en fornøjelse på godt og ondt( ondt fordi jeg er øm). Han formår at komme i dybden i mine meget ømme og spændte muskler. Så det bliver et 12 tal her fra.

Réponse : RaskRask
The best ! Havde mange spændinger og ondt.. virkelig hjælp mig!

Réponse : RaskRask
Det var professionelt, til tiden og god massage

Réponse : RaskRask
Jeg fik en graviditetsmassage på 60 min af Agota, hun var virkelig sød og meget dygtig og professionel. Jeg har fået det meget bedre efter massagen, takket være Agota.
Kan virkelig anbefales

Réponse : RaskRask
Poul er venlig, imødekommende, behagelig og frem for alt en meget dygtig massør som virkelig kan tage fat hvis der er brug for det.
Jeg fik en dybdegående massage som virkelig har løsning op i spændinger i ryggen. Det kan gøre frygtelig ondt, men det virker!

Réponse : RaskRask
Det var en virkelig god oplevelse.
Jeg havde en meget spændt nakkemuskulatur, men føler mig meget mere afspændt nu 😊

Réponse : RaskRask
En virkelig god graviditetsmassage, som både var behagelig og afslappende, men det blev også taget godt fat i nogle spændinger.

Réponse : RaskRask
Rasmus er lige dele kompetent og behagelig, og opmærksom på de udfordringer man har.
Han får min varmeste anbefaling.

Nicolai C
Var meget professionel og behagelig. Han kan anbefales til alle.

Réponse : RaskRask
It was a great massage! I’m definitely satisfied—it was professional and classic, with focus not just on the back but also on the head, face, and neck. I would definitely recommend it!

Réponse : RaskRask
Hashem er meget dygtig og professionel.
Jeg bookede for første gang hos RaskRask i november og Hashem var den der kunne. Det er jeg bestemt ikke ked af. Han var meget professionel, god til at forklare og mærke/lytte efter. Flere gange spurgte han om jeg var OK. Jeg skal i hvert fald have Hashem ud igen. Han får mine varmeste anbefalinger.

Réponse : RaskRask
En virkelig positiv oplevelse. Nikolaj var god til at tage fat de rigtige steder. Kan klart anbefales