Bestilt er reparationssæt til gulv d. 3. august og pr dags dato er det ikke leveret (3. september), dog lader det til, at varen er afsendt (fra Kina), så der kan trækkes penge allerede d. 3.8. A... Voir plus
Lisez les avis des autres
Glaskande bestilt 14.8. - efter sigende 7-14 dages leveringstid - endnu ikke leveret den 31.8. De svarer ikke direkte på, hvor varen kommer fra (Kina?), og det er tydeligt i sprogbruget, at det er e... Voir plus
De får en stjerne fordi nul ikke findes. Magen til fup firma skal man lede længe efter. Lang leveringstid umuligt at returnere varen igen uden at det koster kassen, bliver tilbudt at få refunderet 3... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Dette sted er en scam
Jeg bestilte en kjole der kostede 480kr fra dem fra 14 dage siden. Den kom endelig i dag og den passede IKKE på billedet. På deres hjemmeside var den lang og flot og havde glimmer. Den jeg fik havde intet glimmer og gik mig til knæerne. Materialet var heler ikke godt og jeg vil bare sige til alle der overvejer at købe derfra. Lad vær. Da jeg prøvede at returnere den blev de ved med at sende rabat kode i stedet for at give mig info om returnering. Det er en scam og lær af min fejl og ikke køb fra dette sted.
Forkert vare og de vil ikke returnere pengene.
Kæmpe fup og lever ikke op til retur politik.
Fik den forkerte vare efter 20 dages forsendelse og de bliver ved med at trække med at ville sende penge retur.
Alle dårlige anmeldelser om lignende emne stemmer overens, så denne anmeldelse vil være en nøjagtig gentagelse.
blev scammet
Det rent scam. Jeg bestilte en kjole til 359 for en uge siden, hvor den ankom i dag. Af prisen forventer jeg selvfølgelig noget bedre end det jeg fik. Kjolen virkede ret shein-agtig ift kvalitet, men også lugten.
Har ik så meget at klage om da kjolen kom i god stand, og overraskende ligner den på billedet..
Men ik bestil derfra - de sælger kinesiske varer til høje priser.
Temu varer til danske priser
Temu varer til danske priser - jeg fortryder dybt jeg ikke læste trustpilot igennem før bestilling.
Jeg bestile en rose i guld som ligner noget der er at finde i et skydetelt på vorbasse marked. Kæmpe fusk!
Tvivlsomt firma
Jeg forsøgte at komme til at se trustpilot-annmeldelser på firmaets side. De stod til at være femstjernede. Det lykkedes ikke ad den vej, og et tjek via trustpilot afslører foretagendet som endnu et tvivlsomt firma.
De levede ikke op til den vare som jeg…
De levede ikke op til den vare som jeg købte, skrev til dem at jeg ville have at de sender mig en retur label, men de prøver alle krumspring og lover at man kan beholde varen og købe en ny ting med 30% rabat og vi skal tænke på miljøet når vi vil sende varen tilbage osv osv osv. Tænk at de bliver ved med at sende mails for at slippe for at sende en retur labels fup firma
Ik ben echt heel erg blij met deze site…
Ik ben echt heel erg blij met deze site ik heb een oudere broer van 26 en hij heeft me altijd geholpen met mijn problemen en als ik geen geld had of iets dan zou hij me altijd helpen dus ik wilde altijd iets terug doen voor mijn lieve broer maar ik had nooit geld…maar toen kwam ik deze site tegen die ik van mij vriend kreeg en ik heb eindelijk een prachige jas voor hem gekocht en hij was zo dankbaar dat ik de tranen in zijn ogen zag en de jas waas echt goedkoop de kwaliteit was echt goed en de jas is zeker erg warm ik ben echt heel blij dat ik deze ben tegen gekomen ik ben erg tevreden
Great priceing for such trendy clothes!
Great priceing for such trendy clothes!
Hollandsk fup firma
Hollandsk fup firma, der udgiver sig for at være dansk. Det er temu varer til danske priser. Lad vær’ med at købe herfra.
Great quality clothing and amazing…
Great quality clothing and amazing service
Hollandsk firma der sælger TEMU vare…
Hollandsk firma der sælger TEMU vare ligesom de andre der var med i KONTANT lad vær med at handle på disse sider vare til 53 kr. på TEMU koster 229 kr. her
Fup og fidus firma
Fup og fidus firma. Varen kommer ikke og de svarer uden afsender i mailen. Stoler ikke på dem.
Great quality clothing
Nice clothing and nice sellers
High quality and 100% worth it
L’expérience Trustpilot