Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse at arbejde med Martin - han er god til at læse mine tanker - kom med et rigtig godt oplæg på min website - og så har han tålmodighed, når jeg pludselig skifter mening. Så rigti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået lavet en hjemmeside hos Ravn hjemmeside, hvor Martin Pedersen har hjulpet mig. Resultatet er jeg yderst tilfreds med, hvor både mine tanker om hjemmesidens udtryk er kommet frem, samme... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Topkarakter herfra! Jeg har nok været en af deres mest besværlige kunder med mine 15 mails dagligt, med nye tiltag, ændringer osv. Lige fra start er jeg blevet mødt med stor professionalisme, dy... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået en superfin hjemmeside. Har nu haft den i 4 år. Altid god service ved spørgsmål og behov for små justeringer.

À propos de l'entreprise

1. Concepteur de sites web

À propos de Ravn Hjemmesider

Écrit par l'entreprise

Ravn-Hjemmesider.dk tilbyder professionelle hjemmesideløsninger til de bedste priser i Danmark startende fra 1499 kr.

Hjemmesiderne vil blive opsat efter dine ønsker og hjemmesiderne er selvfølgelig topmoderne og mobiltilpassede.

Stort set alt vil blive lavet for dig, og du har derfor minimalt arbejde. Når hjemmesiden er færdig, kan du meget nemt selv redigere i den.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Har arbejdet med Ravn-hjemmesider de…

Har arbejdet med Ravn-hjemmesider de sidste par år, i forhold til at bygge forskellige hjemmesider vi har haft behov for.

Vigtigt for os er, at serviceniveauet er i top i skarp kombination med yderst flotte og velfungerende hjemmesider, som lever 100% op til vores aftaler.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og vil til enhver tid anbefale Ravn hjemmesider.

Mvh.
Necklas

24 juin 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

6 ugers forgæves venten - og ingen hjemmeside!!

6 ugers forgæves venten - og ingen hjemmeside!!
Jeg valgte Ravn-hjemmesider grundet de mange positive anmeldelser, men skuffelse og frustration er det eneste, jeg har fået ud af det. Firmaet lover på deres egen hjemmeside, at man får et udkast efter ca. 24 timer og at en hjemmeside tager mellem 2-21 dage at producere, afhængigt af, hvor hurtig man selv er til at svare. Jeg talte med Martin fra Ravn-hjemmesider den 9. maj og i løbet af 2 dage havde jeg sendt alt materiale til brug for en hjemmeside. Jeg hørte herefter intet fra firmaet i 14 dage. Efterfølgende fulgte den ene udskydelse efter den anden, og nu, efter 6 ugers forgæves venten, må jeg konstatere, at jeg stadig INTET har modtaget fra dem. Jeg indtalte derfor besked på indehaver Asger Ravns mobilsvarer og sendte samtidig en mail (som han lover at besvare efter 24 timer!), men efter godt 2 døgns venten uden svar, tog jeg igen kontakt til ham og meddelte, at jeg ikke ønskede at “samarbejde” mere med dem. Først derefter hørte jeg fra ham. Det er yderst amatøragtig behandling af en kunde og en meget frustrerende oplevelse. Jeg vil nu kontakte et firma, som har en professionel tilgang til kunder og som forstår vigtigheden i at overholde aftaler.

19 juin 2022

hold jer væk

fik lavet en hjemme ja for ca 2 mdr siden og den er ikke kommet op på Google i nu efter nu meget utilfredse mail til firmaet så høre man ikke noget. de sender også faktura inden deres arbejd er udført som jeg heller ikke er tilfreds med. find noget bedre en her.

dårlig service ingen svar og de ved ikke hvad de laver!

10 juin 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

jeg har fået lavet en hjemmeside hos ravn hjemmesider

jeg har fået lavet en hjemmeside hos Ravn
som jeg er meget tilfreds med
under udviklingen skrev jeg flere gange med ham der stod for opbygningen af hjemmesiden, han svarede hurtigt og det tog den forventede tid at få lavet hjemmesiden
da hjemmesiden var færdig gennemgik jeg den
og de rettelser jeg havde blev fikset
og dagen efter var den online

10 février 2022

Ravns dårlige service...

Efter min sidste anmeldelse af Ravns Hjemmesider, fik jeg selveste Hr. Ravn ud af førerbunkeren, han sendte mig en mail, som jeg besvarede ved at bede ham ringe til mig
- Det havde Hr. Ravn ikke tid til…

Dagen efter ringede en medarbejder til mig, men eneste konklusion, at han 7 gange i samtalen sagde
”at jeg var svært at have med at gøren, når jeg havde valgt bare at være sur”

Hvis det at være utilfreds med at jeg kom til at betale det dobbelte af hvad jeg troede, og ikke fik det jeg var lovet, er at være sur, ja så er jeg måske sur…

Jeg advarer endnu engang andre mod at bruge Ravns Hjemmesider, jeg har tidligere sagt til dem, at de skulle sælge køkkener i stedet, ”de låger og låger, og skuffer og skuffer”

Lad jer ikke narre af billige tilbud, der findes mange andre firmaer, som laver hjemmesider

28 janvier 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været kunde hos Ravn…

Jeg har været kunde hos Ravn hjemmesider siden 2015 og jeg er meget glad for dem. Ud over deres billige pris er de meget behjælpsomme. Jeg synes, at de er gode til at besvare mails, taler i telefonen og løser problemer, der opstår hurtigt og effektivt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ravn Hjemmesider har været utrolig…

Ravn Hjemmesider har været utrolig hjælpsom hele vejen igennem processen med at opbygge min hjemmeside. Også efter, den har været færdig, og jeg har haft brug for hjælp til rettelser, etc. Desuden er de hurtige til at svare, hvilket har været utrolig rart, da de problemer, der er opstået, ofte er akutte. Jeg har været meget tilfreds med at få lavet hjemmesider ved Ravn.

Noté 5 sur 5 étoiles

God kommunikation og hurtig service

Selv om det er en del år siden Ravn hjemmesider designede min hjemmeside var de straks på pletten da jeg fik brug for hjælp. Min hjemmeside gik ned og var ikke til at genetablere pga en opdatering.
Efter en del mails frem og tilbage, hvor jeg løbende blev opdateret omkring processen fik Ravn hjemmesider min hjemmeside op at køre igen.
De bedste anbefalinger og stor tak herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende produkt til en pris hvor…

Fremragende produkt til en pris hvor alle kan være med. Jeg har nu igennem 2 år haft Ravn Hjemmesider til at stå for opsætning og hosting af min side, og jeg må bare sige, at produktet er FREMRAGENDE. Jeg er simpelthen så tilfreds med at være kunde. I har en ambasadør i mig. Kan varmt anbefales!

Noté 1 sur 5 étoiles

de har lagt min hjemmeside ned i 24…

de har lagt min hjemmeside ned i 24 timer. det har gjort jeg har tabt en masse kunder.

de gav mig et tilbud på at rykke min hjemmeside fra danaweb cms til woldpres jeg fik en pris på det. da jeg så kommer igang koster flere af de ting der på min danaweb hjemmeside. penge ud over. de lever er mere salg og narre deres kunder. kan kun råd folk til at holde sig lang væk fra dem

19 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop fået lavet hjemmeside hos…

Jeg har netop fået lavet hjemmeside hos Ravn Hjemmesider. Se resultatet på Garnstyrelsen.
Jeg kan kun varmt anbefale dette firma med deres dygtige, engagerede og professionelle medarbejdere. Alt har bare fungeret i et fint flow, og kunden er virkelig i centrum, og efterlades ikke, før det hele spiller. Sjældent har jeg oplevet så god service. Dertil kommer, at deres priser er langt mere end konkurrencedygtige set i forhold til kvalitet og service. Så skal du have lavet hjemmesider, så henvend dig her. Jeg har allerede henvist to nye kunder til dette fantastiske firma.

20 août 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har for år tilbage fået udviklet en…

Jeg har for år tilbage fået udviklet en hjemmeside, og da jeg så fik behov for en ændring på hjemmesiden, fortalte jeg Asger Ravn om mine ønsker, og hvilke muligheder der var. Der gik ikke mere en max 1 time, så var ændringerne foretaget lige som jeg ønskede dem - og uden omkostninger. Det er service!

6 mai 2020

Hurtig og professionel

Jeg havde problemer med hjemmesiden i forbindelse med en opdatering af Wordpress. Ravn ordnede det hurtigt, også selv om det snart er 3 år siden, de har lavet hjemmesiden.
Hurtig og professionel hjælp, så jeg kan kun anbefale dem til andre.

4 mai 2020
Noté 2 sur 5 étoiles

Skulle have lavet en foto side

Skulle have lavet en foto side. Det tog over 1 måned at lave en simpel hjemmeside som brude have taget et par dage maks. Elendig kommunikation og de forstår ikke kundens behov. Jeg fik heller ikke lavet alt det jeg nøje havde beskrevet. Jeg lavede en evaluering på trustpilot som senere blev fjernet. Nu laver jeg en ny. De kan åbenbart ikke tåle noget kritik.

2 mars 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde tekniske problemer med min…

Jeg havde tekniske problemer med min hjemmeside, som Ravn Hjemmesider lavede for mig for flere år siden. Pludselig kunne jeg ikke komme ind på siden og jeg kunne ikke selv løse problemet. Jeg kontaktede Ravn Hjemmesider, og i løbet af en enkelt dag, var problemet løst.
Super god service, altid meget imødekommende.

10 février 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus