Rigtig god oplevelse at arbejde med Martin - han er god til at læse mine tanker - kom med et rigtig godt oplæg på min website - og så har han tålmodighed, når jeg pludselig skifter mening. Så rigti... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har fået lavet en hjemmeside hos Ravn hjemmeside, hvor Martin Pedersen har hjulpet mig. Resultatet er jeg yderst tilfreds med, hvor både mine tanker om hjemmesidens udtryk er kommet frem, samme... Voir plus
Topkarakter herfra! Jeg har nok været en af deres mest besværlige kunder med mine 15 mails dagligt, med nye tiltag, ændringer osv. Lige fra start er jeg blevet mødt med stor professionalisme, dy... Voir plus
Har fået en superfin hjemmeside. Har nu haft den i 4 år. Altid god service ved spørgsmål og behov for små justeringer.
À propos de l'entreprise
À propos de Ravn Hjemmesider
Écrit par l'entreprise
Hjemmesiderne vil blive opsat efter dine ønsker og hjemmesiderne er selvfølgelig topmoderne og mobiltilpassede.
Stort set alt vil blive lavet for dig, og du har derfor minimalt arbejde. Når hjemmesiden er færdig, kan du meget nemt selv redigere i den.
Coordonnées de contact
John Tranums Vej 23, 2. , 6705, Esbjerg Ø, Danemark
- 70 40 40 50
- mail@ravn-hjemmesider.dk
- ravn-hjemmesider.dk
Kirstens Wordshop
Købte en enkel hemmeside, som blev leveret til vores fulde tilfredshed.
Ravn Hjemmesider har godt styr på WordPress
Oplevelsen med Ravn Hjemmesider har været fuldt tilfredsstillende. Jeg har haft mange detaljerede ønsker til design og ikke alle har kunnet opfyldes, fordi WordPress platformen er kompliceret at arbejde i. Alligevel har Ravn Hjemmesider tålmodigt forsøgt at opfylde mine ønsker og jeg har fået et resultat, jeg er tilfreds med. Især nu, hvor arbejdet er færdig, og jeg har fået adgang til selv at lave mindre ændringer på hjemmesiden, forstår jeg hvor kompliceret det har været at få siden til at fremstå professionelt på både PC, mobil og tablet. Ravn Hjemmesider er lykkedes med det.
Professionelt arbejde til UG!
Jeg kontaktede Ravn Hjemmesider i forbindelse med opsætning af en hjemmeside.
Der var fra start en rigtig god dialog med Asger og efterfølgende satte hans konsulent Asbjørn det hele op og ramte plet med det samme.
Ikke nok med god kvalitet tilbyder Ravn Hjemmesider også en afsindig skarp pris for et professionelt set-up!
Super kompetente
Super kompetente, super proces og super pris! Ravn Hjemmesider kan varmt anbefales!
God og professionel håndtering af ny hjemmeside
Jeg påtog mig som bestyrelsesmedlem i en børnehave den opgave at finde et firma der kunne hjælpe os med at lave en ny hjemmeside. Efter lige søgen på google, faldt jeg over Ravn-hjemmesider.. Jeg mødte en fin hjemmeside hvor der var nogle gode referencer til andre hjemmeside, hvor jeg kunne søge inspiration hos andre der har fået lavet hjemmesiderne igennem Ravn-hjemmesider.
Jeg tog kontakt til Asger og efter telefonisk kontakt og lidt mails frem og tilbage blev der sendt videre til en anden medarbejder som skulle hjælpe mig med at få en ny hjemmeside klar. Jeg oplevede en god og professionel håndtering af mine ønsker og behov for en hjemmeside og vi havde en god dialog igennem hele forløbet. Forløbet endte ud i en ny og flot hjemmeside, til stor tilfredsstillelse for bestyrelsen og børnehaven.
Super godt resultat!
Super god betjening. God og konstruktiv diskussion og problemløsning. Resultatet: Gangnam.dk hjemmeside, der både skal være nem at bruge for klubbens taekwondoudøvere og for interesserede i taekwondo virker perfekt.
Ravn hjemmesider har været en meget …
Ravn hjemmesider har været en meget behagelig oplevelse.
Der har fra start været rigtig fin opfølgning fra både indehaveren Asger og efterfølgende fra Jonathan som lavede min hjemmeside.
Resultatet og prisen er yderst tilfredsstillende, og jeg vil varmt anbefale Ravn hjemmesider til andre.
Perfekt og hurtig behandling!
Perfekt og hurtig behandling, profesionelle folk og rimelige priser. Findbilnu.dk siger tak for en gennemført hjemmeside.
Mvh. Jimmy
Vores virksomhed har været i de bedste …
Vores virksomhed har været i de bedste hænder hos Ravn Hjemmesider og vi har været særligt glade for dialogen vedrørende visuelt indtryk og opbygning. Biofys.dk siger tak for et godt samarbejde.
Professionelt arbejde
Professionelt arbejde. Der bliver lyttet til mine ønsker. Stor tålmodighed med hensyn til ændringer i bl.a. tekster. Flink og venlig - og ikke mindst hurtige tilbagemeldinger på mails.
Vil til enhver tid anbefale Ravn Hjemmesider.
Effektivitet!..- og god dialog.
God hurtig service! God dialog med folk der hør hvad du siger. Flot resultat..
Har intet negativt at sige, og derfor 5 stjerner!!! Godt arbejde...
Value for money - topkvalitet på kort tid!
Vi havde brug for en hurtig opdatering af vores hjemmeside fra a-z. Og da vi selv skulle levere tekster og indhold valgte vi Ravn Hjemmesider. Og det var et perfekt valg. Vi har haft et rigtigt godt samspil om design og opsætning. Alt er blevet som vi ville have det og samarbejdet med "vores" konsulent var problemfrit. Hurtige svar og god forståelse for, hvad vi ville og hvad slutmålet var. Resultatet er en hjemmeside, som på alle måder lever op til vores forventninger - produceret på 1½ måned som inkluderede ferieperioder. Det kræver, at man selv er på med tekstændringer, korrektur osv. men det er for os helt naturligt - så alt i alt - godt gået!!!
Bo Overgaard-Høifeldt, UC Change.
Professionelt og venligt hjemmeside …
Professionelt og venligt hjemmeside firma. Virkelig en fornøjelse at være kunde i et firma hvor alle aftaler bliver overholdt og de strækker sig til det yderest for at kunden er helt tilfreds. Som kunden føler man sig værdsat og vigtig og ikke blot et nummer i rækker, hvilket giver en super tryg fornemmelse. Flot arbejde.
Ravn hjemmesider har ydet en usædvanlig …
Ravn hjemmesider har ydet en usædvanlig god og kompetent service i forbindelse med oprettelse af vor hjemmeside.
Specielt Simon Burkarl har været uovertruffen.
Ærgerligt at man ikke kan give mere en 5 stjerner.
Køberrådgiverne København
Meget professionel service!
Meget professionel service!
De bedste anbefalinger herfra.
Man får en utrolig god
Man får en utrolig god, billig, effektiv og proffesionel service hos Ravns hjemmesider. Samarbejdet foregik tæt sammen med en af deres webdesignere, og ens idéer bliver ført ud i livet, præcis som man forestiller sig! Man bliver løbende konsulteret og ens ønsker og meninger bliver fuldt ud respekteret De får mine bedste anbefalinger!
Christoffer Valentin
Valentins Vinduespolering
Vi startede helt fra bunden med …
Vi startede helt fra bunden med hjemmesiden og har fået den udviklet løbende til at tilfredsstille vores behov.. Det har forløbet nemt og til en overkommelig pris. Vi har altid kunne snakke løsninger og fået dem på plads rimelig hurtig.. RAVN Hjemmesider har vor bedste anbefalinger.. RIEL A/S
Fantastisk samarbejde, Professionelt team, super resultat
Fra første kontakt til Ravn Hjemmesider, oplevede vi med det samme en seriøs og meget professionel tilgang til tingene, alt var gennemsigtigt og blev forklaret i et sprog som vi kunne forstå. Utrolig hurtig respons på alle vores spørgsmål, god hjælp og vejledning under hele forløbet.
Kan varmt anbefale Ravn Hjemmesider, og en speciel tak til Jonathan som kunne skabe overblik på alle vores ønsker.
Jeg har oplevet optimal service og …
Jeg har oplevet optimal service og proces i forbindelse med udarbejdelse af min nye hjemmeside.
Jeg kan stærkt anbefale Asger, som har været meget professionel, lyttende, fleksibel og iderig gennem hele processen. For mit vedkommende har jeg haft brug for en lang proces, hvilket Asger på fin vis har understøttet og samtidig har han været tydelig omkring aftaler mv., så der har været en rød tråd i vores fælles samarbejde omkring hjemmesiden.
Hjemmesiden er nu færdig og offentliggjort - den er blevet taget godt imod :-)
Anbefalinger herfra!
Mvh Morten Lander Spring
livoglaering.nu
Mange tak!
Ravn Hjemmesider udarbejdede vores hjemmeside: Lund-Kattehjem.dk, som en donation til vores kattehjem, og det er vi utroligt taknemmelige for! Vi er super tilfredse med resultatet - det er blevet meget bedre end hvis vi selv skulle forsøge at lave en hjemmeside
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.