Raw Organics Ltd Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Denne anmeldelse går ud til Brian 🥰 Igår havde jeg den mest behagelige samtale med Brian, som mødte mig så venligt og jordnært over tlf. Det var som at snakke med en god ven! Varene kom skisme... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har brugt jeres produkter i flere år, anbefalet det til flere venner, givet produkter til dem, så de kan prøve det selv. Har selv haft stor gavn af jeres CBD olier, især hjælp til at tage toppen af kr... Voir plus

L'entreprise a répondu

En rigtig god internethandel med informative hjemmesider. Hurtig ekspedition, og det hele virker meget professionelt og troværdigt. Jeg købte en Charlotte 10% CBDa olie, og det er nu femte dag, at jeg... Voir plus

1. Pharmacie

Écrit par l'entreprise

Raw Organics was established in 2017 and is a distributor of CBD products, which is derived from European grown industrial hemp. All products are of the highest quality obtainable and third party tested free of pesticides, solvent residues and heavy metals – just as Mother Nature intended,

Excellent

TrustScore 5 sur 5

649 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

118 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Altid hurtig ekspedition. ♥️

Det er altid en fornøjelse….har endnu ikke taget mit nye produkt i brug. Hvis det ikke funker, må jeg tilbage til det gamle. ♥️💥♥️

28 février 2025

Tusind tak Ingrid,
Det er en fornøjelse at have dig som kunde.

God oplevelse

Super godt produkt

22 février 2025

Réponse de Raw Organics Ltd

Tusind Tak for feedback Jeppe :)
Vi gør det bedste vi kan.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering
Har endnu ikke prøvet dråberne.

13 février 2025

Hej Aase,
Vi håber du får stor gavn af produktet:)

Produktet ser godt ud

Produktet ser godt ud, flot emballage og tillidsvækkende. Ok leveringstid.
Så må jeg se om det kan tage min angst væk. /Dan

12 février 2025

Hej Dan,
Tak for din feedback.
Vi håber du bliver glad for produktet.

De bedste

Top professionelt og meget kundebevidst virksomhed. . Hvor er jeg glad for at det netop var jeres olie (charlotta 10%) som virkede på mig. Jeg har prøvet et utal af forskellige olier både 15 og 20% og ingen har virket som denne. Den er absolut fantastisk, alt fra smagen, til smerter og søvn er den en hel klar vinder. Jeg får meget mere overskud af den også, det var nok det som overraskede mig mest. . Jeg får lyst til at gøre ting i og omkring huset. Utroligt produkt 🙌🏼

Jeg forstår slet ikke hvordan personen lidt længere nede har givet 1 stjerne og skrevet utroværdige. For hvis disse gutter er noget, så er det da netop troværdige. Jeg er SÅ uenig med den kommentar. De har behandlet mig utrolig godt.
Tusind tak for jer og jeres produkter.

9 décembre 2024

Halløjsa :)
Tusind tak for de fine ord.
Det betyder meget for os.
Vi er rigtig glade for at høre at det hjælper dig så meget :)

Som altid meget tilfreds både med…

Som altid meget tilfreds både med hjemmesiden ,hurtig levering ,tager telefonen med det samme eller ringer hurtig tilbage ,gode produkter
Tak

22 novembre 2024

Hej Ninna,
Tusind tak for din feedback :)
Vi er glade for at kunne hjælpe dig :)

Utroværdige

Utroværdige, jeg vil aldrig nogensinde handle med jer igen.

29 novembre 2024

Hej Dan,
Det må du meget gerne uddybe.
Bare send en mail eller ring til os, så vi kan få afklaret hvad som gør at du føler vi er utroværdige.

I'm now ordering the second time from…

I'm now ordering the second time from Portugal (free shipping). It takes some time to figure out how much and how often to use CBD and also if/when to use it in conjunction with such things as ibuprofen, paracetamol etc. As I learn, I can take fewer anti-inflammatories for chronic backpain and spare my stomach. I also have chronic stomach problems and I don't see any direct benefit for that. They have been very patient answering questions,

20 novembre 2024

Hi :)
Thank you for the feedback.
We are so happy to be able to help you :)

Jeg er meget glad for både CBG og CBD…

Jeg er meget glad for både CBG og CBD 5% olierne og super hurtig levering jeg fik dem dagen efter min bestilling.

1 novembre 2024

Hej Maria Luzia,
Tusind tak for din feedback.
Dejligt at det går godt med brugen af de to :)

Produktet virker over al forventning på…

Produktet virker over al forventning på mig. Er ramt af kronisk sygdom og 3 belastende symptomer er dæmpet/forsvundet efter opstart af CBD olie.
Helt fantastisk!

17 novembre 2024

Hej Tine,
Tusind tak for din feedback.
Betyder mega meget for os.
Vi elsker at kunne hjælpe til med nogle gode produkter, som virker for vores kunder :)
Al det bedste.

Topp service

Topp service. CBD oljen hjelper på plager, den kurerer ikke alt men jeg vil heller bruke naturlige stoffer en mye annet bs.

6 novembre 2024

Tusind tak for feedback.
Det betyder meget at kunne hjælpe dig.

Godt tilbud

Godt tilbud. Hurtig levering.
God effekt af Charlotta 10 o/o. Får nu sammenhængende søvn. Fantastisk.

20 octobre 2024

Hej Tove,
Dejligt du sover bedre.
Vi er glade for kunne hjælpe :)