Readers Copenhagen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ich hatte in Kopenhagen eine Roskilde Lesebrille gekauft, ganz toll und super zufrieden. In Hamburg dann, wieder zu hause, gab es ein kleines Problem mit einem der beiden Gläser. Dies habe ich Read... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god oplevelse Jeg har haft en mega god oplevelse, både med betaling, levering og kvalitet. Super hurtig levering og mega god information, fra ordre til levering. Sikker og flot indpakning -... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købt model “Aalborg” & “Roskilde” Lækkert produkt til en go pris bestilt på super brugervenlig hjemmeside. Modtog brillerne kort tid efter bestilling i flot indpakning. På gensyn “Readers”

À propos de l'entreprise

1. Boutique d'accessoires de mode

Écrit par l'entreprise

Readers Copenhagen bestræber sig på at skabe tidløse, moderne læsebriller med en raffineret og minimalistisk æstetik. Udover vores læsebriller, designer vi også Blue Light skærmbriller og solbriller både med og uden styrke.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Serious and Kind people. Best customer service

I had a problem with a pair of glasses I bought online, they were really beautiful but didn't match my prescription. I contacted the company and had great support by customer care.

Very good experience.
Thank you very much.
Higly recommended!

Silvia

24 octobre 2024

Super freundlicher und persönlicher Kundenservice

Dies habe ich Readerscopenhagen schriftlich mitgeteilt und sehr prompt eine freundliche Nachricht erhalten, dass ich eine neue Brille zugeschickt bekomme. Nach 3 Tagen war sie da.
Das war ein schneller, megafreundlicher und sehr kundenorientierter Service. Ich bedanke mich nochmals herzlich dafür!

13 mars 2024

Ekstraordinær god kundeservice

Jeg er simpelthen blæst bagover af den ekstraordinære gode kundeservice.
Har bestilt 2 par læsebriller og et par solbriller, alle rigtig smarte, men det ene par læsebriller passede ikke min ansigtsfacon. Nu får jeg 3 par andre læsebriller i udvalg, i tillid til at jeg returnere dem, jeg ikke skal have. Plus jeg har fået meget god vejledning om selve brillerne. Jeg kan absolut anbefale Readers Copenhagen.

5 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Fænomenal service, fantastiske briller!

Jeg har haft "Readers" læsebriller de sidste par år, og har været virkelig glad for dem. Kom desværre til at knække dem, og var ulykkelig, men blev igen glad da jeg fandt ud af at man kunne bestille dem online.

Så jeg bestilte to par briller, og fik dem leveret mindre end 48 timer senere. SUPER glad... men synes ikke det ene par passede mig helt, så kontaktede kundeservice og bad dem sende mig en returlabel. Fik samme dag en mail, at de ville sende mig de billeder jeg ville bytte til uden beregning, og de bad mig give mit ekstra sæt briller til en ven, der kunne få glæde af dem.

Hvilken uovertruffen god service. Readers Copenhagen skal have mindst 5/5 stjerner fra mig ❤

16 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Briller i særdeles god kvalitet. Model “Aalborg” er jeg særligt tilfredse med 😊

3 février 2023

Hej Jimmi,
Tak for de pæne ord. Og dejligt at høre model Aalborg har levet op til dine forventninger.

Suuuuper hurtigt fragt!

Suuuuper hurtigt fragt!
(og selvfølgelig pæne briller)

12 août 2022

Hej Rossell,
Tak for din anmeldelse og pæne ord :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er en virkelig god service de her…

Det er en virkelig god service de her mennesker der styre Readers Copenhagen køre. Har ikke oplevet bedre service før og det skal de virkelig have ros for. De får en kæmpe anbefaling her fra og har nogen virkelig gode prise i forhold til produktets kvalitet!

11 juillet 2022

Hej Lester,
Tusind tak for din fine anmeldelse af vores service og kvalitet. Vi er utrolig glade for at du er tilfreds med dit køb og tager dig tid til at anbefale det til andre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Et skole eksempel hvor godt man kan…

Et skole eksempel hvor godt man kan lave en hjemmeside/betalings side!. Super hurtig ekspedition og levering. Har modtaget fine solbriller, som virker gode til prisen. Jeg er glad, og vil helt sikkert handle her igen.

22 juin 2022

Hej Lars,
Tak for din gode anmeldelse! Vi er glade for at alle dele af købsoplevelsen lever op til din forventning :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og brillerne kom…

Super hurtig levering og brillerne kom i den flotteste kasse.
Brillerne er super pæne og de glas der er i er de bedste jeg har haft. Yderst tilfreds.

15 décembre 2021

Hej RTA,
Tak for den pæne anmeldelse. Vi er glade for produktet gør en forskel og lever op til dine forventninger.

Super tilfreds

Jeg købte for en måned siden på nettet uden at have prøvet dem først, et par "Klitmøller" solbriller med læsefelt og et par "Odense" Blue Light briller med styrke.

Jeg var selvfølgelig spændt på at se kvaliteten af dem og hvordan de sad på mig i virkeligheden.

Klitmøller solbrillerne er jeg meget tilfredse med. De sidder godt på mig og har hel klart noget klasse over sig. Dem skal jeg have nogle flere af.

Odense Blue Light brillerne sidder også godt på mig og oser af god kvalitet, men jeg har har fortrudt, at jeg ikke tog brillerne "København" Matte Charcoal. De er mere mig.

Alt i alt er jeg super tilfreds.
Det er nemt, at klikke rundt på hjemmesiden og en fed fornemmelse at bestille briller med læsefelt og den rigtige styrke på den måde. Prisen er rigtig god.

25 février 2021

Hej Jens Peter,
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds med dine Klitmøller. Derudover vil jeg gøre opmærksom på at hvis du endnu ikke har taget Odense i brug, så har du selvfølgelig mulighed for at bytte dem til et par København. Du kan altid sende en mail :)
Men vi er glade for at du overordnet har haft en god oplevelse.
God dag.
Venlig hilsen Readers Copenhagen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig nem hjemmeside …

Virkelig nem hjemmeside
Hurtig fragt
Deres blue light briller virker virkelig godt
Ville 100% prøve at købe der noget igen!

25 février 2021

Hej Karoline,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og du tydeligt kan mærke effekten af dine blue light briller.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt et par læsebriller i…

Jeg har købt et par læsebriller i modellen København - og jeg er så glad for dem!! De passer perfekt i størrelsen, designet er så fint, og de er super lette og rare at have på - og så er der endda også et blue light filter i brillerne, som er så smart og lemper den hovedpine, jeg normalt får ved at bruge computeren.
Super god service og levering der kun tog 24 timer!! Det var simpelthen sådan en god oplevelse at handle hos Readers, og det vil jeg klart anbefale, hvis man mangler et par briller!!

Hej Kamille,
Tusind tak for din fine anmeldelse af vores briller og service. Vi er utrolig glade for at du er tilfreds med dit køb og vil anbefale det til andre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købt model “Aalborg” & “Roskilde”

Købt model “Aalborg” & “Roskilde”
På gensyn “Readers”

Hej Gorm,
Tak for den pæne anmeldelse. Vi er glade for du har haft en god oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er superglad for mine nye læsebriller

Er superglad for mine nye læsebriller, de er grønne og hedder Aarhus. Jeg var meget spændt på, om de ville passe mig, men de sidder perfekt og er rare at have på. Leveringstid to dage - perfekt.

Hej Bitten,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at brillen sidder godt og du er tilfreds med dit køb.

Noté 5 sur 5 étoiles

Smukke briller til fair priser

Smukke briller til fair priser, kan varmt anbefales.

14 février 2021

Hej Gustav,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse.

Super kvalitet i køb

Super kvalitet i køb, leverance og produkt
Tak for en rigtig god købsoplevelse, god og overskuelig website, hurtig levering og fantastisk produkt i både kvalitet og design - nu bærer jeg læsebriller med stolthed.
Enkelt og lækkert hele vejen igennem.

10 février 2021

Hej Ketty,
Tusind tak for de pæne ord - det sætter vi stor pris på at høre. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse.

Tilfreds kunde

Går i gymnasiet og sidder, som mange andre lige nu, til virtuel undervisning dagligt - dette er altså mange timer foran skærmen, som resulterede i at jeg kæmpede med hovedpine og andet hver dag. Derfor blev jeg anbefalet et par briller som var afvisende for computerens udsendelse af blå lys. Readers. Copenhagen var løsningen for mig, efter blot en uges brug har jeg ikke længere ondt i hovedet og tid foran skærmen påvirker ikke længere min hverdag. Samtidigt ser brillen utroligt fed ud!

4 février 2021

Hej Frederik,
Tak for de pæne ord. Og dejligt at høre at de har hjulpet dig i din hverdag.
Vh Readers Copenhagen.

Kæmpe respekt til ReadersCopenhagen

Kæmpe respekt til ReadersCopenhagen. Endelig har jeg fundet læsebriller som ikke alene er et fedt design men også super kvalitet. Og stor tak for at I tænker på vores syn og helbred og lagt blue light filter i alle glassen. Jeg kan allerede mærke at mine øjne og hoved er mindre træt efter en lang dag ved skærmen, og det blå lys og stråler der kommer derfra.
God web shop med overskuelighed, super let at navigere i og kanon hurtig levering. Hele vejen igennem en god oplevelse. Tak for det

4 février 2021

Hej Henrik,
Tusind tak for den fine anmeldelse - vi er utrolig glade for at høre at vores briller allerede har hjulpet dig.

Readers Copenhagen - Mega god oplevelse

Mega god oplevelse
Jeg har haft en mega god oplevelse, både med betaling, levering og kvalitet.
Super hurtig levering og mega god information, fra ordre til levering. Sikker og flot indpakning - alt har været en rigtig dejlig oplevelse.
Og det bedste - læsebrillen, super flot design, høj kvalitet og moderne look. Mega fedt
Sådan Readers Copenhagen....Takker herfra

3 février 2021

Hej Michael,
Hvor er vi glade for at høre at du har haft en god oplevelse og at du er glad for produktet.
Tak for de pæne ord.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus