Ben heel tevreden met RealRoots. Ben vorig jaar oktober begonnen aan het runderlever supplement, dat onderdeel is van het bijzondere assortiment. Volgens mij heeft het een positieve invloed overal... Voir plus

Real Roots is een bedrijf wat voor mij, maar ook voor veel van mijn klanten, life changing is! Er is geen 1 product wat ik niet kan aanraden, maar er zijn een paar uitblinkers! Dat is sws o... Voir plus

Ik gebruik inmiddels al meer dan 3 maanden de bottenbouillon van Real Roots. Daarvoor heb ik verschillende andere merken geprobeerd, maar deze steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Mijn ha... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Natuurlijke kracht voor elke dag. Ontdek de kracht van de beste dierlijke voedingsmiddelen uit de natuur! Natuurlijke multivitaminen, synergie in voedingsstoffen & goed opneembaar voor het lichaam. Onze producten zijn duurzaam geproduceerd & veelal gevriesdroogd voor optimale voedingswaarde.

4,8

Répond généralement dans un délai d'une semaine

gewoon een goed en fijn bedrijf!

Makkelijke website, snelle levering en als je een vraag hebt, wordt deze netjes en snel via de mail beantwoord. Ik heb meerdere producten van Real Roots. De levertraan met kanaal bevalt zo goed. Maar ook de magnesium en de orgaanmix.

13 avril 2026

Réponse : Real Roots

Onwijs leuk om te horen van je Marlies, dankjewel!

Top producten en dito service

Fijne , pure producten! Verder levert Real Roots goede service bij vragen (via mail of whatsapp)en ik heb de bestelling altijd zeer snel in huis.

12 avril 2026

Onwijs bedankt Ben!

Mijn eerste bestelling

Ik heb voor het eerst besteld bij Realroots omdat ik al verschillende goede verhalen heb gehoord over hun producten en ik dit nu zelf uit wil gaan testen. Er was een hele snelle levering dus dat is top. De producten zelf nog niet geprobeerd, maar daar begin ik deze week mee.

6 avril 2026

Réponse : Real Roots

Hartelijk dank voor je review Ilona!

Real Roots is een top bedrijf!

Dat is sws oester tegen hitte aanvallen op een bepaalde leeftijd, bottenbouillon om de darmen te versterken, nier om het genies in het voorjaar te verhelpen, magnesium voor meer rust in het zenuwstelsel en de biltong om zuivere eiwitten binnen te krijgen!

Daarnaast is de warme menselijkheid van Gino zo’n verademing, in een tijd waar verbinding met een bedrijf wat gezondheid als prioriteit heeft, een mega pluspunt!
Ik ben Real Roots fan 🔥

7 avril 2026

Réponse : Real Roots

Wat leuk om te horen van je Bianca, onwijs bedankt voor je mooie woorden :)

Beestenbotten bouillon

Ik zocht al lang een recept dat beestenbotten bouillon maakte. Want zelf maken is een heel proces en duurt lang. En ik wilde het op een natuurlijke wijze hebben. En ja bij deze heb ik het gevonden bij Real Roots. Eenvoudig in gebruik. Moest weer even wennen maar smaakt goed ter vervanging van een kop thee. Vult goed op zeker na zwaar werk te hebben verricht. Was goed beschermt en verpakt. Levering was ook snel dus voor mij is het een 5 sterren waard.

5 avril 2026

Réponse : Real Roots

Geweldig Eric, onwijs bedankt beest!

Constantly moving my date- bad communication- is this even LEGIT??

I signed up for Real Roots back in early February. I was super excited because I haven’t had friends to interact with since I was hospitalized for half a year, changing my graduation etc. I saw reviews and no one said it was a scam, so I did the test and was set for a group in Late February. Literally 28 hours before the event- it was canceled and moved to APRIL. I was fine with it at first, but then the date comes (Today), and another email, moving it out to LATE MAY, once again 28 hours before the event. Maybe it’s my fault for having high hopes, but I’m tired of waiting for this “pairing” only to be “moved” out over a month later. I’m super disappointed, so if anyone wants to meet people soon, don’t use real roots. (This is in the San Diego area)

3 février 2026

Réponse : Real Roots

Hello, can you consider to please remove this review?
This is absolutely not about our company.

Best regards, Real Roots (The Netherlands)

Great products as always but the…

Great products as always but the delivery with postnl is always terrible. They still haven't delivered and said no one was home which isn't true then we have to go and get the parcel far away. It also sometimes takes a really long time.

3 avril 2026

Réponse : Real Roots

Hey Pam, please contact us if your package is not delivered. We are ready to help you :)

Dik tevreden met RealRoots.

Ben heel tevreden met RealRoots.
Ben vorig jaar oktober begonnen aan het runderlever supplement, dat onderdeel is van het bijzondere assortiment. Volgens mij heeft het een positieve invloed overall en ik ondervond wat huidproblemen, daar heb ik nu, zo goed als, geen last meer van.
Blij dat ik realroots heb gevonden.
By the way: De nieuwsbrief is ook vaak heel interessant, vind ik. 😉
Realroots --> zeker een aanrader wat mij betreft. 👍🏻

6 avril 2026

Réponse : Real Roots

Wauw, wat goed om te horen Paul, onwijs bedankt voor je openheid. En onze nieuwsbrief is echt en eerlijk he ;)

Geweldige webshop!

Geweldige webshop met eerlijke, voedzame producten. De klantenservice is top, snel contact & advies. De bottenboullion is echt heerlijk!

2 avril 2026

Réponse : Real Roots

Geweldig om te horen, fijn dat je er mee geholpen bent :)