Very good condition, but I did not know what to expect when buying, you could include more detailed status of the racquet.
Lisez les avis des autres
Fint koncept. Købte et bat, der flækkede under første opvarmning. De nægtede reklamationsret. Spild af penge. Dårlig reparation. Godt de lukker.
Jeg afleverede battet hos REBAT, hvor Nicolai tog imod, og forklarede virkelig godt om reparationen og viste gode eksempler på reparerede bat. Modtog mit eget bat med posten få dage senere, og det fu... Voir plus
Rigtig gode service trods lidt udfordringer. Købte brugt Wilson-bat, som kunne skulle have kosmetisk skrammer. Da jeg modtog battet var det revner i rammen, jeg kontaktede Rebat. Fik hurtig sv... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Rebat ApS giver ødelagte padel bat nyt liv ved at reparere dem med hjælp af forskellige teknikker, som har inspiration fra Argentina. Vores vision er at ændre markedet for salg af padeludstyr i Norden. Mængden af bats, som går i stykker og kasseres, er høj – det vil vi gøre noget ved. Både for vores, jeres og klimaets skyld.
Coordonnées de contact
Industrivej 41H, 8660, Skanderborg, Danemark
- info@rebat.dk
- rebat.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fik god vejledning til vedligehold og…
Fik god vejledning til vedligehold og ærlig respons, på om battet kunne fixes… resultatet er jeg meget tilfreds med
Bat in the same condition as described…
Bat in the same condition as described and fast delivery!! 👍 super good service!
Easy & fair pris.
2 bat til rep.
Hurtig tilkendegives af pris og estimeret tid. 👍
Sendt retur label omgående og afsted det gik og 10dage efter retur til mig.
Tilfreds med rep og følelse efterfølgende. 🙏
Eneste minus, hvilket trækker en stjerne 🌟 ned, er at jeg ikke kunne uploade billede på hjemmesiden og måtte sende dem pr mail, samt at der gik lidt “koks” i kommunikation fra deres side.
Men jeg kommer igen, da oplevelsen alt i alt er positiv.
God kommunikation, fine reperationer men lang leveringstid.
Har lige modtaget mine 3 bat deriblandt et Corkbat som jeg prøvede samme dag. Godkendte reperationer og super fine at komunikerer med. Men 21 dage fra de modtager til at jeg har dem retur trækker noget ned. Specielt når ikke man hører noget. (fordi de skriver 7 dage)
Super service, hurtig svar på spørgsmål.
Mit bat var som nyt da det kom retur på 1 uge.
Battet havde en ret stor skade som slet ikke opleves mere!
Thumbs up herfra ☆☆☆☆☆
Kunderservice
Købte et bat, som desværre gik i stykker kort tid efter. Rebat refunderede hurtigt beløbet, og beklagede oplevelsen.
Fem stjerner for god service, også når uheldet er ude.
Jeg vil altid købe et brugt bat eller…
Jeg vil altid købe et brugt bat eller få mit bat repareret hos Rebat. Super service og god kvalitets reparationer.
Jeg har et Adidas metalbone som Rebat har lavet reparation på. Det påvirker på ingen måder battets funktion.
Sustainable choice
I like Rebat’s business principle - and my order was delivered promptly
God service 🙌🏼🙂
Meget tilfreds med køb af mit nye…
Meget tilfreds med køb af mit nye brugte padelbat !
Fedt at man kan reparere og genbruge den slags udstyr.
Hurtig ekspedition og levering.
En måde at prøve alternative bat på
Konceptet er godt fundet på og der var hurtig levering og super god service da jeg havde udfordringer med et af mine bat. En billig måde hvis man gerne vil teste en række forskellige bat af.
Der er hurtig levering
Der er hurtig levering.
Det er Dansk.
Battet er tiptop, ganske vist med små skammer.
God service og kontakt. Reparationen ser ud til at være lykkedes godt og jeg har brugt battet i et par uger nu med succes.
Anbefaling herfra
Hurtig fragt, gode priser og god kvalitet. Købte brugt bat og det fungerer fint.
Mega fedt koncept og gode priser på…
Mega fedt koncept og gode priser på bat👍fik en rigtig god oplevelse da jeg havde brug for hjælp
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.