Var der i går . Min veninde fik serveret den kedeligste Pariserbøf . Tørt toast og tør burgerbøf næsten uspiselig Jeg fik herregårdsbøf men den har aldrig se en herregård. En flad burgerbøf tør... Voir plus

Wow kan ikke anbefale jeg skriver normalt aldrig noget dårligt, men 500 kr for ren forarbejdet mad med så lidt kærlighed fra personalet som kom kastede ind på en tallerken. Find et andet sted støt som... Voir plus

Var i dag på Red & Yellow Steakhouse og fik brunch, tjener blev sur over at vi ikke ville bestille drikkevare, før vi bestilte maden. Maden er heller ikke noget at skrive hjem om, det er blevet då... Voir plus

Når bøffen er større end burgerbollen, kan det være fordi bollen er for lille. Her var det fordi bøffen havde den rigtige størrelse. Den var stegt som den skulle, og kombinationen med bløde løg og b... Voir plus

1,7

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Føler mig snydt.

Inviterer min Mor på 3 retters menu. Lækker forret og hovedret,som kommer okay hurtigt efter hinanden. Vinen må jeg gå op og rykke for. Vi sidder længe efter vi er færdige med hovedretten,ca 15-20 min..og jeg må selv henvende mig til en tjener,som skal have fat i en anden tjener. Får beskeden at der vil gå 10-15 min før vi kan få vores dessert,men om vi vil have noget at drikke på deres regning imens vi venter.Takker ja til café latte. Går på toilettet,og kommer tilbage til et krus alm kaffe. Tænker at jeg ikke orker påpege det,da ventetiden så vil blive forlænget. Vores dessert kommer efter at have ventet i 21 min efter jeg rykkede for den. Så langt så godt. Så skal jeg betale. Tjeneren rækker mig “maskinen”,hvor drikkepenge allerede er krydset af( 10%). Hun drejer sig ligesom rundt,og smiler. Føler mig faktisk “tvunget” ud i at give drikkepenge.Jeg vælger så den på 5%( 48,-). Får heldigvis kvitteringen. Kigger den efter,og må konstatere der er taget 2x65 kr for meget.(2xdessert,som var betalt for i den 3 retters menu) Må igen sidde og vente,da den første tjener jeg henvender mig til,skal have fat i en anden tjener,og man skal lige tjekke menukortet mht pris.Får beskeden,at deres maskine må have lavet en fejl. Og det beklager man. Min fornemmelse er desværre,at man bevist har forsøgt at snyde mig for 130,-,og ventetid på ventetid gør at jeg ikke kommer igen,og ihvertfald ikke anbefaler det til andre.

1 mars 2024

0 Stjerner!

0 Stjerner!! 2 x 7 retters brunch - vi ventede længe på maden. Maden var smagsløs - og det eneste der gav smag var citronskiverne over de salater, som smagte af alt andet end hjemmelavet! de varme retter var kolde eller lunkne og kyllingen var kremeret.
Prisen fuldstændig urimelig i forhold til kvalitet!

23 février 2024

Vi besøge i restauranten i dag blev…

Vi besøge i restauranten i dag blev mødte og sure tjener når maden ikke kom til at starte med var de flinke men fordi de ikke har styr på tingene bliver personale sur 55 minutter for en sandwich en burger uden pomfritter de kommer 35 minutter efter kan ikke anbefale steder til nogen kold burger kold sandwich

21 février 2024

De burde halve 0 stjerner !!

De burde halve 0 stjerner !!!
Personalet viste ikke noget.
Vi ventede 45 min på at vi fik vores sandwich. Brødet var koldt blødt og vi fik ikke vores pommes med trods vi havde købt en menu!
Tjeneren kunne ikke tage i mod bestillingen rigtigt for vi fik en burger med tomat og løg i selvom vi tydeligt havde sagt det ikke skulle i.

Man får ikke et undskyld eller bliver modregnet noget for at have ventede og fået forkert mad.

21 février 2024

Brunchkonceptet med vælg 3

Brunchkonceptet med vælg 3, 5 eller 7 retter lyder hyggeligt, og prisen ville heller ikke være urimelig , hvis maden var varm ved servering og hvis man ikke skulle vente en time på den. Der gik 15 min fra vi bestilte til vi fik vand og derefter gik der næsten 20 min før vores Juice og milkshake blev serveret. Først efter samlet 1 time blev vores mad serveret og den var så kold - det var ikle engang lunt eller lunkent. Der var ingen undskyldning for hvor lang tid det tog eller anden høflig "det er vi kede af" holdning. Jeg ville ønske at maden havde været ok, men kolde røræg, vafler, bacon osv er nu bare kedeligt. Vi kommer ikke tilbage desværre.

17 février 2024

Kedelig brunch til overpris

Kedelig brunch til overpris.
Vi blev virkelig skuffet. Vi har før spist brunch her og der var der kælet for hver enkelt ret. Brunch retterne var større i portionerne. Nu fik vi kolde retter der skulle have været lune. Sweet portatos var badet i Mayo.
Alt i alt en kedelig oplevelse.
2× brunch, kaffe latte og 2× juice 600 kr.
Hvis du ikke vil give drikkepenge skal du selv fravælge det ellers bliver der lagt 10 %oven i.

10 février 2024

Kedelig mad til overpriser

Kedelig mad til overpriser, pommes frites var badet i olie, verdens mindste forret til 89 kr, der var til en mundfuld. små hovedretter til dyre overpriser. Tjenerne virkede sure og ligeglade med gæsterne. Milkshake hvor glasset, kun var halv fuldt, til overpris. 2.gang jeg var der, og sætter aldrig mine ben der igen, det er så ringe og utroligt dyrt. De synes alle i selskabet.

3 février 2024

Den lækreste bøf

Den lækreste bøf, lækker vin og dejlige omgivelser.
Jeg undrer mig over at man har en 2 retters menu, hvor der ikke er muligt at bestille tilbehør og sovs uden at skulle betale ekstra. For så burde menuen efter min mening være dyrere fra start.

8 décembre 2023

Frokost øv…

Var ved jer fredag og spise frokost med min datter Nachos. Burger med pom. Dyrt og noget af det ringeste frokost vi har fået sidste gang vi gør det. Slattende pommes og kolde nachos 368.00kr ud af vinduet øv

8 décembre 2023

Ingen service og utroligt dårlig kok

Vi bestilte herregårdsbøffer og en vegas burger, de blev bestilt medium og da de blev serveret fik 1 af os en rigtigt stegt bøf - de 2 andre var gennemstegt og det var de 2 bøffer på Vegas burgeren også, vi fortalte dette til tjeneren, der så ud som om at han ikke rigtigt vidste hvad der skulle gøres ved det, men vi bad om at få dem lavet om, han tog dem med og nummer 4 af os havde jo fået en ok bøf og begyndte at spise imedens maden var varm, tjeneren kom retur med maden og igen var alle bøffer gennemstegt og skåret midt over, vi mistænkte dem for at være de samme bøffer igen, men de var i hvert fald ikke ok, så de røg ud i køkkenet igen og 3. Gang kom der så bøffer som var noget bedre end de første 2 serveringer, undre mere forlangte tjeneren at vi skar bøffen midt over, ikke bare ude i en side, for garantien for en medium bøf gjaldt kun inde i midten nu havde vi fået bøffer for 3. Gang og vores 4. Gæst var blevet færdig med at spise og så siger tjeneren at han ville fraskrive de 3 retters sodavand og jeg forklarer at de som det mindste kunne afskrive alle sodavand idet den 4. Gæst jo måtte spise alene for at få en chance for varmt mad, men så langt rækker deres service slet ikke, vi fik afslag på 3 sodavand og det var deres service, behøver jeg at skrive at stedet på ingen måde kan anbefales, lutter amatører, der intet kender til servicefaget, et godt råd vil være at finde et andet sted at spise

2 décembre 2023

Bestilte en Mexican burger.

Bestilte en Mexican burger.. det er sgu pinligt at kalde det en Mexican... så forventer man Jalepenos, salsa og guacamole... men får en burger med salatblad, agurk, tomat en halv teskefuld guacamole... som jeg først opdagede i sidste mundfuld... den var så overdænget med tyndt sjask som de kaldte Chilimayo (som ikke smagte a chili)... det er sgu ikke godt nok... pinligt...

21 octobre 2023

Havde aldrig oplevet noget ligende før…

Havde aldrig oplevet noget ligende før på en arbejdeplads. For et godt stykke tid siden, blev jeg ansat som opvasker og derefter rykket over til tjener hvilket var udemærket, men efter 4 dages arbejde med de store opvaske dagligt, valgte chefen bare at skrotte en uden løn, selvom vi havde aftalt kontonummer og betaling. Det svare lidt til at man bestiller mad og går for regningen.

8 octobre 2022

Jeg ville ønske at jeg kunne dele det…

Jeg ville ønske at jeg kunne dele det billede som jeg havde taget af min mad 🤮 fra idag på red and yellow I Rødovre centrum
Jeg havde bestilt en Cæsar salat
Som var uspiselig jeg endte med at gå fra den uden at få noget at spise
Den var fuldstændig druknet i dressing og på ingen måder appetitlig

23 juillet 2023

0 stjerner!

0 stjerner!! Jeg er igår blevet død syg af deres kød,
Jeg er så glad for min søn på 6 år ikke fik kød hos dem.
Føj hvor vurdering skamme jer AD AD AD AD

28 juin 2023