Super service og god kommunikation
Super service og god kommunikation. Er glad for at kunne købe fine gaver, der gør noget godt for verdenshavene
Vi fjerner skrald fra havet og strande. Udover vores egne oprydningsaktioner, så donerer vi også penge til organisationer, som rydder op i verdenshavene. Hermed kan vi garantere, at alle køb fjerner 1 kg skrald fra havet.
Gertrude Steins Vej 42, 4. mf, 2300, Københaven S, Danemark
Produktet er rigtig smukt, men kvaliteten er meget ringe.
Jeg har tabt mit armbånd mange gange allerede (har haft det ca. en måned. “Låsetingen” er alt for løs. Desuden er “forsølvingen” næsten forsvundet allerede.
Rigtig ærgerligt da produktet ellers er meget pænt, og det støtter en god sag.
Vh. Lars
Red Havet og Jeppe, har udvist fantastisk service, efter at første sendte pakke bortkom. Meget flotte armbånd ❤️
Jeg bestilte et armbånd som desværre ikke kom. Så fik jeg fat i Havet igen og Wupti fik jeg et med posten. Flot service af Havet og et super godt formål.
Godt initiativ, med flot smykke til at repræsentere et godt formal.
Det har været en meget posetiv oplevelse at handle og blive mødt med forståelse og tillid. Tusinde tak for det 👍💜
God ide at støtte oprydning i havet
Pænt armbånd med en god fortælling
Jeg er meget glad for mit Navi Blå armbånd fra Red Havet. Det er så flot, og i en kvalitet, der virkelig holder. Kan klart anbefales! Desuden er de nemme at komme i kontakt med, og fragten er helt på sin plads og helt til døren uden yderligere omkostninger. En skøn måde at bidrage til et godt formål ⭐️