Refashion

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte min vare om Lørdagen, og havde den Mandag eftermiddag, leveret til døren. Og det var så nemt, og varen er i den fineste stand. og service, skal man da slet ikke klage over, besked om... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

fin overskuelig hjemmeside, lækkert tøj og gode priser, der gør, at det giver mening at handle refashion-tøj :) Og så en hurtig levering oveni!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

Danmarks bedste pakkeløsning til køb og salg af second hand tøj. I samarbejde med dig bidrager vi til en CO2-neutral verden.

Coordonnées de contact

Noté 1 sur 5 étoiles

Få dage efter at jeg havde sendt en…

Få dage efter at jeg havde sendt en stor pose med masser af tøj, sko og tasker ind, får jeg en mail, hvor der står at de er gået konkurs og at de vil kontakte én ift om de sender tøjet tilbage. Jeg har endnu ikke hørt noget.. og jeg tror vi nærmer os et halvt til et helt år nu.. Der var ret meget tøj og sko jeg ikke bare lige sådan ville af med, hvis ikke jeg kunne få noget for det. Så kære refashion, må jeg få mit tøj tilbage? Og hvorfor har I ikke kontaktet mig?

17 janvier 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Det var egentlig et godt koncept

Det var egentlig et godt koncept, men der har været alt for lidt information, når først man havde sendt tøj til dem. Og jeg har stadig ikke modtaget betaling for det, der rent faktisk nåede at blive solgt. Jeg mener, at forretningen har en del hængepartier omkring forklaring og betaling.

12 août 2020

Langsom kommunikation

Langsom kommunikation. For dyrt med forsendelsen især når man skal betale 55kr(som endda oprindeligt var 70kr) for at få sit tøj tilbage nu når de går konkurs. Derudover lidt for kritiske med tøjet.

11 août 2020

Så fin oplevelse

Så fin oplevelse. Jeg modtog tøjet hurtigt, det var i fin stand, og klæder mig som forventet rigtig godt (: Kan absolut anbefales. Jeg er stor fan af konceptet.

10 juillet 2020

God stil!

Positivt overrasket over tøjets gode stand, ingen problemer med servicen og godt udvalg. Kan varmt anbefales for genbrugeren.

7 juillet 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

For næsten over en måned siden modtog…

For næsten over en måned siden modtog jeg en pose til at sælge mit tøj og sende retur til refashion. Men hørte intet og skrev til dem. Fik et svar de havde travlt og ville melde sig igen. Og en månede siden er underdrevet faktisk mere end en måned og intet hørt. Jeg vil jo bare vide om min pose er ankommet.
Nu er det hvertfald for sendt at bede posten lede efter den.

😢😟

20 juin 2020
Logo de Refashion

Réponse : Refashion

Hej Elisabeth,

Vi beklager meget denne forlængede ventetid, og håber, at du kan væbne dig med tålmodighed lidt endnu.

Som de fleste andre virksomheder, har vi været hårdt ramt af coronavirussen, og derudover er vi et meget lille og nyt foretagende, så vi har ikke de ekstra ressourcer som store virksomheder har. Vi er en lille genbrugsforretning, der udelukkende kører med frivillig arbejdskraft. Af denne grund har der været forsinkelse på behandling af det tøj, der kommer ind.

Vi beklager igen denne ulejlighed, og vi er så småt ved at være ovre coronavirussen, og så håber vi, at alt vender tilbage til det normale.

Genialt koncept

Genialt koncept! Tøjet er som vist, det er møg billigt og super hurtig levering!
Det kunne godt gå hen og blive en dårlig vane 😂

24 mai 2020
Logo de Refashion

Réponse : Refashion

Kære Rie,

Mange tak for din dejlige anmeldelse. Det er kvinder som dig, der er med til at gøre vores alle sammens planet en lille smule grønnere.

Vi glæder os til at se dig igen hos Refashion :-)

Skøn webshop

Skøn webshop! Jeg fik nogle super fine genbrugsfund i god kvalitet, til samme pris som i de fysiske butikker, og med et dejligt håndskrevet kort i pakken også. Deres mission om at sælge genbrugstøj og passe på klimaet er fantastisk. Kommer helt klart til at handle der igen!

23 avril 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, tøjet er som nyt. Og så følger der en sød hilsen med. Er enormt tilfreds med mit køb 😊👍♻️

23 avril 2020

Rigtig god oplevelse

Varerne kom rigtig hurtigt og var i enormt god stand. Er fristet til at tro at det tøj jeg fik aldrig er blevet brugt. Måske var det et fejlkøb for de tidligere ejere. Derudover var det rigtig billigt og der var endda en lille håndskrevet besked med i pakken. Så hyggeligt! Alt i alt en super god oplevelse og det er hvertfald ikke sidste gang jeg handler her :-)

4 avril 2020

God service :)

Og det var så nemt, og varen er i den fineste stand.
og service, skal man da slet ikke klage over, besked om at varen er leveret - kan bestemt ikke være nemmere.
Det er helt klart et kig værd.

27 novembre 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus