När jag tog kontakt med Refino såg jag tyvärr bara svart. Jag hade så många olika skulder här och där. Emil som hjälpte mig la ner massa tid och till slut blev allt godkänt. Tack vare den här hjälpen... Voir plus
När alla andra nekade mig var Refino dem enda som kunde tänka på mig och hur min situation såg ut! Jag hade Victor som handläggare och han var super bra, förståelig, trevlig och samarbetsvillig! H... Voir plus
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Jag vill verkligen rekommendera Victor…
Jag vill verkligen rekommendera Victor som hjälpte mig när jag skulle samla mina lån. Han var tydlig, professionell och tog sig tid att förklara allt så att jag kände mig trygg genom hela processen. Tack vare hans hjälp blev allt mycket smidigare än jag hade förväntat mig. Stort tack!
Tack så mycket Viktor som var så grym…
Tack så mycket Viktor som var så grym och löste min skuld endast på 2 dagar! Underbar service och väldigt fint bemötande!
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse…
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Refino. Hela processen var enkel, tydlig och gick snabbt från start till mål. Informationen var lätt att förstå och jag kände mig trygg genom hela ärendet. Kundservicen var dessutom hjälpsam och svarade snabbt på mina frågor.
Det som imponerade mest var hur smidigt allt fungerade utan krångel. Jag kan absolut rekommendera Refino till andra som söker en enkel och pålitlig lösning.
Snabb hjälp med att samla mina lån
Snabb hjälp med att samla mina lån. Väldigt bra service och snabb hantering. Rekommenderar starkt!!
Emil Strömstedt kindness level pro
Kudos to you for the time, effort, and professionalism you showed throughout the entire process. Your help truly meant a lot to me and made everything much smoother and easier.
Väldigt duktig handläggare jag fick
Väldigt duktig handläggare jag fick. Han hjälpte med allt jag behövde hjälp med, förstod och lyssnade och gjorde de bästa för mig 🙂 rekommenderas
Vill bara säga kanon bra service och…
Vill bara säga kanon bra service och hjälp. Speciellt till handläggaren Viktor som hjälpte oss från start till slut, han var alltid tillänlig via mejl och telefon. Snabb och grym service. Rekomenderar verkligen Refino, som sagt kredd till Viktor för en kanon bra grym service💪💪💪💪
Emil är otroligt lösningsorienterad och…
Emil är otroligt lösningsorienterad och tar hänsyn till individen. Snabb lösning.
Mycket bra samarbete trevlig samtal och…
Mycket bra samarbete trevlig samtal och nöjd kund!
Bästa Emil🌸
Was fast
Was fast and if i will need help in the future, for sure I will let them know.
Tack Emil så jättemycket för hjälpen
Tack Emil så jättemycket för hjälpen. Trotts ett svårt jobb var han alltid där och löste så att jag kom ner i över 10000 kr månadskostnad.
Jättebra bemött och Victor Larsson var…
Jättebra bemött och Victor Larsson var hjälpsam och hjälpte mig att se över min ekonomi och lösa lån . Jätte duktig och rekommenderar till andra.
Fick en super smidig upplevelse
Fick en super smidig upplevelse med Emil.
Han hjälpte mig verkligen till en mer hållbar ekonomi
är otroligt tacksam !
Stort tack för hjälpen.
Helt suveräna att ha att göra med…
Helt suveräna att ha att göra med spicellt Victor super härlig människa som hjälper med allt in i det sista!
Jag är super nöjd
Jag är super nöjd! Jätte trevligt bemötande och förstående.
Rekommenderas starkt++++
Handläggaren Victor var otroligt…
Handläggaren Victor var otroligt hjälpsam. Såg möjligheter istället för hinder. Processen var rätt lång och tidskrävande, men väl värt besväret
Tack för hjälpen🙂
Jag ansökte om ett lån hos Refino och det fanns ingen annan som kunde hjälpa mig. Alla andra nekade mig, men Refino var otroligt hjälpsamma och gjorde verkligen sitt bästa för att hitta en lösning. Jag är extremt tacksam för deras engagemang och stöd.
En savoir plus sur les différents types d'avis.