Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Internetcowboys. Bellen je op of je tegen het tarief van vorig jaar (€400,-) weer vermeld wilt staan op hun website. Tegen dat tarief zouden ze ook "adverteren". Voor €200,- meer plaatsen ze ook nog e... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters. Ze bellen je zomaar en nemen dat gesprek ook nog op terwijl je zelf eigenlijk niet in de gaten hebt waar het over gaat maar laten je een paar keer 'ja' zeggen waardoor het lijkt alsof... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook wij zijn zojuist door regiogidsen.nl gebeld met dezelfde mededeling dat we een eerdere vermelding gehad zouden hebben en of we deze wilden verlengen voor het minder uitgebreide pakket. Terwijl w... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

We werden gebeld voor de uitbreiding van onze vermelding in de regiogids, we staan hier helemaal niet in en gaven ook aan dat we geen uitbreiding of wat dan ook wilden. Vervolgens moesten we inspreke... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Grote boeven zijn het

Grote boeven zijn het. Verschillende keren door gebeld, en met enige druk geprobeerd een extra vermelding te krijgen in de gids. Na meerdere pogingen kregen we een factuur! Gemaild dat we er niet mee eens zijn, vervolgens kregen we een bandopname waar we een opdracht geven voor de extra vermelding. Deze bandopname was geplakt en geknipt, dus vragen en andere antwoorden, pure oplichting.
Inmiddels aangifte gedaan van oplichting, en ook de ABN Bank (Regiogids) en KVK ingelicht. Pas op met deze praktijken.

23 février 2024

Dit is oplichting

Dit is oplichting. Zelfde verhaal als de anderen hier. Privacyverklaring op regiogidsen.nl bevat geen adresgegevens, is in strijd met de regels van de AVG.

21 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Regio advertenties BV Amsterdam zijn oplichters!!

Gebeld door Regio advertenties BV, werknemer nam de telefoon aan. Zij vroegen hem, of de advertentie zoals hij ieder jaar vermeld staat in de Regio Gids aangepast moest worden, of dat alles nog hetzelfde moest blijven. Mijn collega gaf aan, dat hij hier niets vanaf wist. Dat ze maar een mail moesten sturen. Maar dat zakelijk alles ongewijzigd was. Vervolgens werden we een maand later gebeld, dat ze een onjuist mailadres van ons hadden. Ik heb toen direct aangegeven dat wij geen advertentie willen, en niet gediend was van hun manier van verkopen. Liegen en bedriegen, onder valse voorwendselen advertenties proberen te verkopen. Vervolgens niets meer gehoord. Tot zij vandaag een andere collega hebben gesproken, en zij weer naar ons mailadres hebben gevraagd. Mijn collega heeft dit gegeven. En ontvang ik vandaag 20 februari, een factuur van november van €482,79 voor een vermelding in de Regiogids. Waar wij NOOIT toestemming voor hebben gegeven. Nergens een telefoonnummer te bekennen. En geen reactie op contactformulieren of mailtjes. Grote oplichters zijn het. Wij betalen precies helemaal niks. Maar ga niet met deze mensen in zee, verbreek direct het contact als zij bellen.

20 février 2024

Oplichters..

Oplichters... het verhaal is dat je vorig jaar een standaard vermelding had van 399 euro, en dat ze dit jaar alleen willen weten of je dit jaar een extra vermelding wilt krijgen. Uiteraard hadden wij vorig jaar geen standaard vermelding...

16 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf probeert je met leugens in…

Dit bedrijf probeert je met leugens in hun waardeloze service te laten trappen. Door te doen alsof je al langer aan het basis programma mee doet en dan te vragen of je het uitgebreide programma wilt. Niet intrappen en aangifte doen.

8 février 2024

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Zeggen dat we vorig jaar een basisvermelding hadden en of we willen upgraden. Basisvermelding is tussen neus en lippen door 395 euro.. Gevraagd of wij helemaal niet meer vermeld konden worden en toen wilde meneer ophangen. Hem onderbroken en naar zijn nummer gevraagd. Trap er zoals de rest ook al aan geeft niet in!!!

15 janvier 2024

OPLICHTERS.

OPLICHTERS.
Zoals hieronder ook benaderd. Volhouden dat we vorig jaar wel een basisvermelding hadden. Als ik dan naar de factuur vraag wordt de verbinding verbroken.
Trap er niet in!!!

20 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Verwarring zaaien in de hoop te verkopen

Terwijl we nog nooit eerder contact met dit bedrijf gehad hebben terwijl Valerie van het bedrijf dit wel zegt.
Ze proberen door het zaaien van verwarring een verkoop er door te duwen zo voelt het.

22 novembre 2023

oplichters

Telefonisch 1 van onze medewerkers gezegd dat wij vorig jaar hadden geadverteerd en dat dit nu ook weer kon. We hebben nooit geadverteerd. 2 x een aanmaning ontvangen, al 2 x melding gemaakt dat dit spammen moet stoppen !

9 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Regio gids Utrecht foutieve manier van verkopen

Wij (Paltrock B.V.) werden gebeld door regio gids Utrecht met de mededeling dat wij een jaar geleden waren gebeld (?) en dat wij een uitgebreide vermelding te duur vonden en of wij dus gewoon de beperkte melding door willen zetten die we hadden a EUR295? Even in de wacht gezet en bij onze collega's navraag gedaan. Wij hebben geen vermelding ook nooit doorgegeven of akkoord op gegeven. Dit aangegeven aan de telefoon: oh ok prima, dan noteer ik dat. Hele slinkse manier van ' verkopen'.

5 mai 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus