Regionaal Energieloket Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na telefonisch contact werd ik goed en duidelijk te woord gestaan. Ook kreeg ik regelmatig een bericht via de mail toegestuurd wat de status was van mijn aanvraag. Zeer tevreden en duidelijke informat... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De adviseur kwam op tijd. Nam de tijd en deed haar werk tiptop. Het ging om vloerisolatie en dus ging ze, gehuld in een "woeste" overall, de kruipruimte in om die uitgebreid te inspecteren op de benod... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Via een kaart in de brievenbus met goede duidelijke informatie. Heb ik mij ingeschreven daarop actie en was ook weer duidelijk, dus wordt nu deze maand alles geïsoleerd. Dus snel duidelijkheid met go... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De dame van het regionaal loket heeft haar kundige mening gegeven over het isoleren van de kruipruimte. En we zijn samen tot een conclusie gekomen wat te doen. De heren van Thuisfront hebben keurig... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Het verduurzamen van de woning zorgt voor veel vragen en uitzoekwerk. Wat is er in uw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Regionaal Energieloket helpt u om antwoord te krijgen op dit soort vragen. Wij werken in opdracht van de gemeente en zij betalen ons hiervoor. Hierdoor kunnen wij woningeigenaren gratis van eerlijke informatie voorzien.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

60 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prettig

De heren van Thuisfront hebben keurig hun werk verricht. Goeie communicatie vooraf, aardige jongens, en alles netjes achtergelaten..goed bedrijf.

23 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke info zonder opdringerigheid.

Bedrijf reageerde snel en begripvol mbt een mogelijke spouwmuur isolatie. Ik vreesde vooraf dat men zou proberen me alsnog spouwmuur isolatie aan te praten. Dit werd niet gedaan gelukkig. Met goede argumentatie kom je dus een heel eind. Verder bevreemd me een opmerking over de beperkte keuze van de isolatiebedrijven bij een van de beoordelingen. Weliswaar lijkt dit zo als je hun brief leest ( 1 adres voor muur isolatie en 1 voor glas isolatie), maar na een mailwisseling werd me duidelijk dat een eigen keuze, voor bv locale bedrijven ook mogelijk is. Wel letten op de certificering van natuurvriendelijke isolatie bij deze bedrijven.

22 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Subsidie voor een digitale analfabeet

Omdat ik een digitale analfabeet ben ,ben ik erg goed geholpen door het regionaal energieloket . Ze hebben alle benodigde formulieren ingevuld en op een niet door mij bekende manier foto,s en rekeningen over gezonden naar de formulieren . Zo zegt Ewout ,we dienen het nu in en dan krijg je alle subsidies. Zo gebeurde het ook . Een aantal weken later werden er allerlei subsidies overgemaakt. Alles super gegaan . Ik had in het voorjaar al een brief met codes gekregen dat ik in aanmerking kwam voor subsidies van onze gemeente en van de rijksoverheid.

1 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zorgeloze subsidieaanvraag voor HR++ glas.

Ik heb een subsidie aangevraagd voor het vervangen van HR++ glas. De aanvraag was eenvoudig in te dienen omdat helder beschreven stond welke informatie je moest aanleveren. Na indienen een keurige terugmelding dat de aanvraag in goede orde ontvangen was. De aangegeven doorlooptijd zou 4 tot 6 weken zijn, maar binnen twee weken kreeg ik bericht dat de aanvraag goedgekeurd was en stond het geld op mijn rekening. Zorgeloze ervaring!

18 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De subsidie kun je gemakkelijk gebruiken

Ik heb gebruik gemaakt van de gemeentelijke subsidie. Ik heb gekozen voor spouwmuurisolatie. Ik heb de korting verkregen op heel het bedrag en het openstaande bedrag heb ik betaald via de factuur en ging simpel zonder gedoe.

3 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Adviseur bij ons geweest met goede…

Adviseur bij ons geweest met goede adviezen voor isolatie Materialen.
Wij hebben gekozen voor plaatsen HR++ glas.
Deze ze werkzaamheden zijn door Glaspunt en van SommerGlas uit Lelystad na tevredenheid bij ons uitgevoerd.
Heeft wel lang geduurd voor het glas kwam maar is nu per 1 augustus 2025 klaar zeer blij mee met deze subsidie.

1 août 2025

Boven verwachting klantvriendelijk!

Het formulier is makkelijk in te vullen, de beoordeling vindt heel snel plaats en de uitbetaling was al binnen een week. Boven verwachting klantvriendelijk allemaal!

22 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Een welkome verrassing ..

Verrast dor het aanbod energiezuinig product aan te mogen schaffen waarvoor het geld snel op mn rekening stond. Een geweldige wasmachine aangeschaft. Superblij ermee. Bedankt!

12 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Bij een subsidie aanvraag spouwmuur

Bij een subsidie aanvraag ging het bij mij niet helemaal lekker. Mijn fout dat ik er te snel doorheen ga, maar ik vond de consequentie in wachttijd niet heel sociaal. (Was ivm proces maar je voelt je gestraft) Bij tweede fout zou dat opnieuw gebeuren. Hier raakte ik behoorlijk gestresst van. Een aardige dame van gemeenten 7naar met een J heeft mijn verhaal aangehoord en direct opgepakt... Haar werk en menselijkheid en persoonlijke benadering is een dikke 10 waard!

1 septembre 2025

top instantie

Juiste informatie. Je wordt heel vriendelijk geholpen en snelle afhandeling subsidie aanvraag. Binnen 1 week op mijn rekening

26 août 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus