Bästa sulor jag haft och jag har provat åtskilliga. Jag står mycket på jobbet och dessa sulor gör att jag inte får ont i fötterna längre. Jag har beställt från Rehabia flera gånger och fått det jag h... Voir plus

Bra produkt som faktiskt förefaller hjälpa till rimligt pris. Leveransen tog lite längre tid än förväntat, men det är av mindre betydelse
Super bra att ha i mina jobbar skor. Blir inte alls lika trött i mina ben. Jag arbetar i kök,så det är många steg om Dagerman går. Därför känns dom här super sköna för mina fötter.
Beställde skoinlägg 4D den 13 december och 1 vecka senare drogs 418:- från mitt konto och fortfarande har jag inte fått min leverans, och nu när man fått leveransbesked så kommer detta direkt från Kin... Voir plus
Rehabia är ett svenskt varumärke som tar din komfort på allvar. Allt började med en enkel tanke: att skoinlägg borde göra mer än att bara fylla ut skon, de borde faktiskt kännas skönt att gå i, dag efter dag. Därför har vi valt inlägg med stötdämpande egenskaper som avlastar fötterna och ger stöd där kroppen behöver det mest, oavsett om du är på jobbet, ute och tränar eller bara i vardagen. Den känslan får du inte av en slump. Det märks redan i hur vi väljer fabriker och partners. Vi ställer höga krav och låter alla våra produkter kemikalietestas av oberoende labb enligt EU:s regelverk (REACH), så att du kan känna dig trygg med det du köper, utan att behöva fundera på vad som egentligen finns i materialet. Hittills har vi sålt över 80 000 par skoinlägg till kunder i Sverige och Norge, och många väljer att komma tillbaka när de behöver ett nytt par. Vi tycker det säger en hel del om att man faktiskt kan lita på det man får. Den tryggheten fortsätter även efter köpet. Du får alltid 14 dagars öppet köp, och vår svenska kundtjänst hjälper gärna till om du har frågor, stort som smått. Vårt engagemang stannar inte vid produkterna. Varje år sponsrar vi ett ungdomslag i Sverige. I år är vi stolta över att sponsra Hisings Backa FC Pojkar 2013 från Göteborg, som fick 15 000 kronor extra till lagkassan. Rehabia är dessutom ett registrerat varumärke hos Patent- och registreringsverket, ett kvitto på att vi är ett etablerat och seriöst företag att handla hos. Kort sagt: vi finns här för dig, både i och utanför skon.
En tryggare väg till bättre komfort
Produkter du kan lita på – fria från skadliga kemikalier.

Demande des avis aux clients
A répondu à 76 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jag behöver inte vänta
Jag behöver inte vänta. De ligger i brev lådan o väntar på mig.
Jag tycker Rehabia ska informera om…
Jag tycker Rehabia ska informera om varför leveranstiden är så lång. Tror det levereras från Kina och då blir förstås leveranstiden lång.
Fantastisk god service.
Det är ju samma som Temu men betydligt…
Det är ju samma som Temu men betydligt dyrare. Tunna och blir då inte så mjuka.

Réponse de Rehabia
Väldigt bra!!!!
Dom är så bra för mina onda knä.
Sköna som bara den lite gnissliga i…
Sköna som bara den sulorna lite gnissliga i skorna annars nöjd
De är jätte sköna som att gå på molnen…
De är jätte sköna som att gå på molnen rekommenderar helt

Réponse de Rehabia
Allt fungerade mycket bra.