Reisgraag.nl

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf het eerste contact was er een goed gevoel bij Reisgraag. Lana dacht met ons mee over de invulling van onze reis naar Mauritius en de Seychellen. Ze deelde ook haar verhaal vanuit eigen ervaring... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen 12 dagen zijn we naar Mauritius geweest via reisgraag! En wat een onvergetelijke ervaring is dat geweest! Vooraf werden we volledig ontzorgt en goed geadviseerd. Ik wilde stiekem een renewa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Waren van plan naar Polen te gaan Met vrienden naar reisbureau in Ravenstein gegaan Die hebben voor ons gezocht waar wij naar vroegen Dag naar Auswith en Birkenau Dag naar de zoutmijnen En... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dankzij Reisgraag was de reis naar Mauritius een droomvakantie! Vanaf het eerste contactmoment werd er goed geluisterd naar onze wensen en kregen we duidelijke adviezen. Het reisbureau dacht ech... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste
  2. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Reisgraag.nl is een reisorganisatie gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ & Calamiteitenfonds.

Coordonnées de contact

Violation des conditions d'utilisation

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

geweldig kundig team

geweldig team! Duidelijke communicatie, fijne afhandeling van bijboeken huurauto, reisbescheiden etc. We hebben een fantastische vakantie gehad, met een heerlijk hotel!

19 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer prettige en adequate communicatie

Zeer prettige en adequate communicatie. Duidelijke vragen en goed geluisterd naar onze wensen. Direct een prima voorstel op maat. We waren tevreden over de gekozen vluchttijden, autoverhuur. Prima accomodaties. Ook tijdens onze rondreis nog even een berichtje met de vraag of alles naar wens was. Ik kan dit reisbureau van harte aanbevelen.

7 juin 2025

Perfecte service

Wederom voor de 10e keer een onvergetelijke vakantie geboekt. Dit keer naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. Alles was prima en tot in de puntjes geregeld. Eigenlijk zijn wij niets anders gewend. De persoonlijke betrokkenheid voor, tijdens en na de vakantie is de reden dat wij alleen onze kanties via Reisgraag boeken.

2 juin 2025

Kernwaarden ... daar gaat het om bij Reisgraag

Weer een fijne vakantie gehad nu in Alcudia Mallorca. Uiteraard weer geregeld door het team van Reisgraag, ons inmiddels al jaren vast reisbureau. Waarom steeds terug bij Reisgraag? Zij hanteren dé kernwaarden die ook in de praktijk worden gebracht; vertrouwen, meedenken, persoonlijk, allert, afspraken nakomen, vriendelijk en adviserend. Zo hebben wij een fijne en rustige vakantie en we gaan in september weer, natuurlijk door Reisgraag geregeld. Karin en Henk

4 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De hulp en informatie door reisgraag is perfect

De hulp en informatie door reisgraag voldoet prima. Je krijgt netjes op tijd alle beloofde informatie, maar wordt er niet mee doodgegooid. Bovendien is de informatie en het contact persoonlijk en erg vriendelijk en behulpzaam. Ook de aftercare is dik in orde. Kortom; super reisburo

13 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik reis graag via Reisbureau Reisgraag!

Ik boek mijn reizen zowel zakelijk als prive al enige jaren via Reisbureau Reisgraag. Het team zorgt altijd voor een snelle opvolging van je aanvragen, zijn goed bereikbaar en het aanbrengen of aanpassen van de gewenste opties is nooit een probleem. Bij Reisbureau Reisgraag wordt er goed naar je wensen en eisen geluisterd! Daarom beveel ik Reisbureau Reisgraag van harte aan!

6 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Reisgraag wederom super goed…

Reisgraag heeft ons wederom super goed geholpen om een droomvakantie te creeren

voor, tijdens en na de reis blijven ze een vinger aan de pols houden hoe het gaat.

En dan staat er ineens een heel mooi vogelhuisje in de tuin, met een bedankje, voor het vertrouwen.

Reisgraag jullie bedankt voor jullie goede bijdrage,
en we hopen nog vaak met jullie op reis te mogen.

11 avril 2025

Boeken via Reisgraag…

Wij hebben nu al een paar via Reisgraag onze reis geboekt en ook dit keer wat de reis naar Egypte weer super geregeld. Het Personeel van Reisgraag denkt echt met je mee en zijn altijd lvriendelijk. Ze houden je van alles op de hoogte zowel telefonisch al mail en app. Zelfs voor en tijdens de reis ontvang je apps.
Wij zullen zeker meerdere reizen boeken via Reisgraag!!

6 mars 2025

Blijven reizen bij Reisgraag

Reisgraag is een organisatie die naast haar cliënte staat en snel reageert wanneer er vragen zijn. Wij hebben het volste vertrouwen in hun dat je reis goed geregeld is. Het voelt echt ontspannen als je niet zelf hoeft te denken of alles wel goed is of komt. Verzoeken om een reis uit te zoeken maar daar geen gebruik van maken is niet te veel gevraagd. Wij boeken al jaren bij Reisgraag en zullen dat ook zeker blijven doen. Groet Arres

13 février 2025

Super 👍🏼

Wij reizen nu al een paar jaar via Reisgraag. Ook dit keer wat de reis naar Kaapverdie weer super geregeld. De dames van Reisgraag denken echt met je mee. Zijn leuk en vriendelijk. Houden je van alles op de hoogte zowel telefonisch al mail en app. Zelf voor en tijdens de reis krijg ik een lieve app.
Wij blijven zeker reizen boeken via Reisgraag 👍🏼🌞

9 février 2025

Gambia the smiling coast

Er werd voor ons een reis op maat gemaakt aan de hand van zaken die wij op voorhand aangaven.
Dit werd keurig uitgewerkt en er werd meegedacht.
Voor tijdens en na de reis werden wij door Reisgraag een goede vakantie gewenst middels een kaartje en op het verblijf met wat app berichten. Er attent allemaal en gemeend.

27 janvier 2025

Fijn reisbureau!

Fijn reisbureau!
Snel en duidelijk.
Een appje voor je op vakantie gaat en als we weer terug komt.
We hadden problemen gehad met het visum en Reisgraag pakt het direct op en hebben alles voor ons geregeld

24 décembre 2024

Info…

Heb alleen nog info gevraagd voor een reis naar Zanzibar en Dubai. Hierbij uitstekend en vooral erg snel geholpen. Top

30 décembre 2024

Een prachtige reis naar Lapland

Een prachtige reis naar Lapland. Om nooit te vergeten zo hebben hebben wij deze reis ervaren! Een goede uitleg van te voren over diverse excursies en samen een mooie reis samengesteld. Tot in de puntjes alles goed geregeld. Tijdens ons verblijf een appje of alles oké was, wat ik erg prettig vind.
Lapland en Reisbureau Reisgraag zeker doen!

21 décembre 2024

10+ ! Meer dan tevreden!

Voor onze huwelijksreis zijn we na wat omzwervingen bij het reisbureau Reisgraag.nl uitgekomen.

Reisgraag heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en we kregen heel snel een prachtig passende reis aangeboden.

Zelfs een failliette reisorganisatie waar Reisgraag en wij
mee te kregen is perfect opgevangen en opgelost.

De communicatie voorbereiding en begeleiding vanaf de boeking tot en met de terugreis was een dikke tien waard.

Dank voor de extra aandacht die tijdens onze reis gegeven is aan onze honeymoon.

20 décembre 2024

Top online reisbureau!

Top reisbureau die luistert naar wat je wil en met je meedenkt over de opties! Ze werken snel, houden contact met je en alles is na boeking goed geregeld. Nu 2 reizen geboekt via Reisgraag en er is niets op aan te merken!
Persoonlijk en warm contact!
Bedankt! 🤩

1 octobre 2024

Prachtig Zuid Afrika

Zuid Afrika is een mooi land. Een mooie natuur, en er is veel om te zien en te doen. Natuurlijk de safari om de big 5 te spotten en vele andere dieren. Een unieke ervaring. En als je van wijn houdt, kun je daar verschillende proeverijen doen.
Reisgraag bedankt voor het regelen van een fantastisch vakantie..

8 novembre 2024

Fantastisch

Reisgraag heeft ons echt heel goed geholpen. Niets was te veel en via whatsapp zijn ze snel te bereiken zelfs als je al op vakantie bent!

11 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus