Wij hebben via de duidelijke site van prijsknaller een fijne vakantie geboekt. De info en foto's op de site laten zien hoe het ook werkelijk is op de locatie. We hebben een fijn hotel en goede ser... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gisteren geholpen door Chisom om een reis te boeken naar hotel Apollon in Kos. Ondanks het hoogseizoen heeft zij ons keurig netjes geholpen en zelfs Transavia gebeld voor vragen over de stoelreserver... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eerste keer met reisknaller. Was eerst een beetje sceptisch omdat ja he de naam alleen al haha. Goedkopere organisatie en dus vaak minder hulp of ondersteuning of misschien zelfs een slecht hotel. Eer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastische korte stedentrip met mijn dochter gemaakt naar Barcelona. Een week voor aanvang pas geboekt en genoten van deze prachtige stad. Reisknaller prima manier om dit te regelen. Betaalbaar en g... Voir plus
L'entreprise a répondu
Reisknaller biedt al jarenlang vele reizen aan tegen de beste prijs van Nederland. Voor de mooiste stedentrips, strandvakanties en goedkoopste last minutes ga je naar Reisknaller.nl
Raoul Wallenbergplein 23, 2404ND, Alphen aan den Rijn, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Makkelijk site, vooral met kamers boeken. In weekend zelfs telefonisch bereikbaar.

Réponse de Reisknaller
Ik ben al ruim een halfjaar bezig om een vergoeding te ontvangen. Na elke e-mail of telefoontje van mijn kant wordt de belofte gedaan dat zij zsm contact zullen opnemen. Tot op heden nog steeds niets gehoord of mogen ontvangen. Waardeloos

Réponse de Reisknaller
De informatie was erg beknopt, jammer dat er geen app is, qua inchecken ect. Ook de transfer was bij aankomst pas duidelijk dat bij het hotrl 300 meter nog moest worden gelopen, het was al donker bij aankomst.. Heel zwaar een helling op io ben slecht ter been dan is dat eigenlijk niet te doen..

Réponse de Reisknaller
Duidelijke site, was alleen duidelijker geweest als de extra kosten inzake bagage, transfer, verzekeringen etc. al eerder in beeld waren geweest.

Réponse de Reisknaller
Heb via de website geboekt en dat ging allemaal prima, geen contact gehad met medewerker.

Réponse de Reisknaller
Het aanbod van de reizen waar ik interesse in had, was overweldigend. Zoveel keus en heel duidelijk over de prijzen. En dan ook nog voor hele leuke prijzen. Wat ik ook fijn vond, is dat wanneer je iets uitgezocht had en de prijs naar voren kwam, dat je ook een deel vooruit en achteruit van de dan geldende prijzen kon zien, wat mij toch zeker € 100,00 heeft gescheeld. We gaan nu wel op een ander tijdstip als we hadden gepland, maar nog wel binnen de periode waarop wij weg zouden kunnen. Echt top.

Réponse de Reisknaller
Mooie reis geboekt voor een normale prijs kwaliteit verhouding raad andere om hier ook eens rond te neuzen

Réponse de Reisknaller
Snel en makkelijk boeken, vele vlucht keuzes en de laagste prijs voor waar wij graag heen willen....
Tot nu tevreden.

Réponse de Reisknaller
Alles was zeer duidelijk en makkelijk in tw vallen.

Réponse de Reisknaller
Snel geregeld contact met hulplijnen was Snel en duidelijk

Goede site realistische prijzen
Erg overzichtelijk dus erg makkelijk om te reserveren