2,7

Bas

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Sämsta företag som jag har handlat hos

Sämsta företag som jag har handlat hos. De lovade fri leverans till dörr. De tar inte ansvar för produkten när den har lämnat deras lager i Tyskland och lägger hela ansvaret på PostNord. Varför jag handlade här var ju att produkten skulle levereras till min dörr. Lagt ner 10 tals timmar på detta Nä handla inte här. Ingen kompensation när det gäller leverans. Så se upp ni andra som tänker handla här..

2 juillet 2025
Logo de Relaxdays Sverige

Réponse : Relaxdays Sverige

Hej,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi beklagar att leveransen inte levde upp till dina förväntningar.

Våra försändelser skickas med DPD, och när de anländer till Sverige tas de över av deras samarbetspartner PostNord. Vi erbjuder enbart standardleverans.
Standardleveranstjänst för paket upp till 10 kg innebär i regel leverans till närmaste serviceställe.
Detta är för att ge kunden större flexibilitet att själv kunna hämta ut sitt paket vid en tidpunkt som passar bäst. Om man som mottagare föredrar hemleverans, finns ofta möjlighet att avtala detta direkt via PostNords kundtjänst eller i deras app.

Vi har förståelse för att detta har orsakat frustration och besvär, och vi beklagar verkligen den tid du lagt ned på att hantera situationen. Även om vi inte har möjlighet att påverka leveransprocessen när paketet har lämnat vårt lager, gör vi alltid vårt yttersta för att bistå våra kunder vid problem.

Tveka inte att återkomma om du har ytterligare frågor eller behöver fortsatt hjälp i ärendet.

Med vänlig hälsning

Bought an item from them via Amazon and…

Bought an item from them via Amazon and had two missing parts, no worries it happens.
Relaxdays Customer super however has ignored my message for over a week so far.
Amazon also can’t help as they can only handle a return of the item so I’ve sent a last follow up to relaxdays customer support, after that if they can’t send the parts I’ll return the item in the assemble state it is now….it will be a 1m square shipment and cost them more than I paid for the item in the first place in return shipping.
(Amazon support thought this was a hilarious solution and confirmed the return would be accepted, seems Amazon support has had issues with relaxdays products for awhile now.

29 mai 2025

God Service!

Defekt på varen ved ankomst. Fikk dock fikset det med hurtig respons og god service!

7 août 2024

Matbar till hundar dålig kvalité

Beställning kom snabbt från säljaren i Tyskland. Beställt en dyr matbar i smide till våra hundar. Men den är i så dåligt skick i sin konstruktion att det är omöjligt att sätta ihop den till våra hundarnas matskålar. Skruvarna fick vi leta efter i lådan den låg i. Dåligt kvalité från Kina!

20 avril 2024