À propos de l'entreprise

1. Entreprise d'étanchéité

Écrit par l'entreprise

Binnen ReMvochtwering zijn wij al jaren gespecialiseerd in het bestrijden van vocht. Al deze werkzaamheden verrichten wij door verschillende injectietechnieken toe te passen. Hierbij achterhalen wij de waterweg en deze waterweg wordt vervolgens gedicht en beschermd om blijvend te verdwijnen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Absoluut een aanrader als je betrouwbaar en eerlijk advies wilt!

Wij hebben ReM Vochtwering gevraagd voor een second opinion over een vochtige muur, nadat een ander bedrijf had aangegeven dat het opstijgend vocht zou zijn en de muur geïmpregneerd moest worden. Hiervoor kregen wij een offerte van een behoorlijk hoog bedrag. Omdat dit voor ons niet helemaal vertrouwd voelde, hebben wij ReM Vochtwering gevraagd om mee te kijken.

Wij zijn ontzettend blij dat we dit hebben gedaan. We kregen eerlijk en deskundig advies. Volgens hen was er geen sprake van opstijgend vocht, maar van een ander vochtprobleem dat zij zelf niet konden oplossen. Ze hebben ons netjes doorverwezen naar een ander bedrijf dat ons mogelijk wel kan helpen. Ook waren ze eerlijk dat impregneren in ons geval geen zin zou hebben.

Ze namen uitgebreid de tijd om alle muren te meten en zelfs toen één muur iets boven de normale waarde uitkwam, gaven ze eerlijk aan dat dit geen probleem is zolang wij er geen last van hebben en er geen verf of behang loslaat.

Tegenwoordig kom je dit soort eerlijkheid helaas niet vaak meer tegen. Als wij geen second opinion hadden gevraagd, waren wij waarschijnlijk onnodig veel geld kwijt geweest. Dit bedrijf is eerlijk, transparant en doet alleen wat echt nodig is.

11 mars 2026

Zeer goede service

Een heel fijn bedrijf om mee te werken. Altijd duidelijk in de communicatie. Bellen ook altijd terug. Ze zijn al meerdere keren terug geweest, omdat de vochtproblemen bleven terugkomen (over een periode van een jaar) en onduidelijk was waar het vandaan kwam en daarbij hebben ze altijd netjes en vriendelijk gewerkt. Echt een aanrader, dit bedrijf. Ze zetten alles op alles om je te helpen.

2 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met de mannen van ReMvochwering!

Ik had al jaren een probleem met mijn kelder en uiteindelijk via Google terecht gekomen bij ReMvochtwering. Mijn contact was met Marvin, hele aardige man die een duidelijk uitleg gaf over de manier waarop zij werken en hele nette offerte voor mij heeft gemaakt. Ook de twee mannen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd waren zeer vriendelijk en kundig, hebben alles net opgeruimd en meegenomen, kelder echt keurig achtergelaten. Zeer prettige mensen om mee te werken. Ook het belletje van Marvin weekje later of alles naar wens was verlopen werd door mij zeer op prijs gesteld. Kortom zeer tevreden met Remvochtwering en een absolute aanrader!

26 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hadden echt een groot probleem met…

Wij hadden echt een groot probleem met een lekkage in een voormalig verzonken garage, nu een souterrain. Via Google zijn wij bij ReMvochtwering terecht gekomen en hebben we Marvin gevraagd om een diagnose en offerte op te stellen. Tijdens de diagnose gaf Marvin een duidelijke uitleg over de techniek waarmee hij werkt en dat het voor onze situatie passend zou zijn. Marvin is echt een hele aardige kerel en recht door zee. Twee weken later hebben zijn collegae die klus in twee dagen geklaard. Ook dat zijn twee aardige kerels met een fijne onderlinge dynamiek. De factuur was conform de offerte. Na een fikse regenbui is het na een lange tijd eindelijk droog.

18 avril 2025

Dikke prima!

Twee plezierige medewerkers ruim voor tijd op de afgesproken dag aanwezig.

Voortijdig procedure uitgelegd met voorbeeld van de producten en werkwijze. Vloer in de hal afgeplakt.

Beter een vochtige kelder dan een droge.

Dagje bezig geweest, vele gaten geboord op de scheidslijn vloer/muren. Geïnjecteerd.
Van te voren gezegd dat er nog lekkage kan ontstaan omdat de druk van het water zich verplaatst.
Dan even bellen!

Alles schoon achtergelaten!

Kort: prima ervaring, Aanbevolen!

Ad van Walchren

8 avril 2025

Zijn toppers

Zijn toppers. Begint al met het eerste prettige contact met Marvin. Aandacht voor de klant. Doen nooit meer dan nodig zoals je andere aanbieders vaak ziet doen. Door de reviews bij REM terecht gekomen. De mannen die de injectie hebben gedaan hebben de kelder weer netjes achtergelaten, zeer vriendelijk en gezellig personeel. Na de behandeling van de kelder gelijk een belletje van Marvin gehad met de vraag hoe ik de hele operatie ervaren had. Waar krijg je nog zulke aandacht als klant. Nu wachten op de eerste stortbui om te zien of de kelder niet meer lekt.

14 mars 2025

eerlijk advies

Marvin was hier omdat we vocht in de kelder hebben. Na een inspectie was zijn advies een kleine ingreep die we zelf kunnen doen. Andere, grotere ingrepen, die hij uit kan voeren kunnen altijd nog als dit het niet oplost, gaf hij aan. Maar volgens hem voor nu zonde van ons geld. Een verademing na de torenhoge offertes die we hebben gekregen van andere partijen.

22 novembre 2024

Professionals

Zeer professioneel bedrijf en een echte specialist bij vochtproblemen.
Ze hebben de opdracht netjes uitgevoerd en het probleem verholpen.
Twee dagen na uitvoering van de opdracht belde marvin nog op of alles goed is verlopen.
Ze leggen alles goed uit en hebben me ook nog alles uitgelegd toen ze bezig waren met de werkzaamheden.

5 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

zeer tevreden & eindelijk een droge kelder

Al vanaf het eerste contact een prettige ervaring; de snelle eerste afspraak voor een inspectie, het contact tussendoor, de uitleg over de uitvoering, een duidelijke offerte, de vrolijke vakmannen over de vloer, geen onnodige handelingen en dus geen dure rekening. Maar het allerbelangrijkste; na 10 maanden eindelijk een droge kelder!

6 septembre 2024

doelgerichte oplossing

Al sinds november 2023 een natte kelder. Diverse bedrijven over de vloer gehad. ReM is de enige die het probleem aanpakt. Dus overbodige en onzinnige uitvoeringen achterwege laat omdat ze niets toevoegen en alleen maar een heleboel geld kosten. Hele fijn mensen in huis gehad. Al weer een paar fikse buien en dus wateroverlast gehad. Maar niet meer in onze Kelder! ReM super dank je wel!

3 septembre 2024

Klantgericht, snel en vakkundig

Onze aannemer verwees me naar dit bedrijf. Ze hebben de verwachting waargemaakt en snel en vakkundig het probleem opgelost. Ze laten ook duidelijk zien wat ze gaan doen. Dat vind ik heel prettig. Ik kan ze aanbevelen. Oja ze werken ook heel netjes en ruimen nadien alles op.

14 mai 2024

Zeer deskundige vaklieden

Zeer deskundig. Onderzoek gedaan naar de oorzaak van onze wateroverlast in de kelder en dezelfde dag de oorzak weggenomen. Duidelijke offerte vooraf en factuur conform die afspraak. Ik beveel REM zeker aan.

25 mars 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus