Absoluut een aanrader als je betrouwbaar en eerlijk advies wilt!
Wij hebben ReM Vochtwering gevraagd voor een second opinion over een vochtige muur, nadat een ander bedrijf had aangegeven dat het opstijgend vocht zou zijn en de muur geïmpregneerd moest worden. Hiervoor kregen wij een offerte van een behoorlijk hoog bedrag. Omdat dit voor ons niet helemaal vertrouwd voelde, hebben wij ReM Vochtwering gevraagd om mee te kijken.
Wij zijn ontzettend blij dat we dit hebben gedaan. We kregen eerlijk en deskundig advies. Volgens hen was er geen sprake van opstijgend vocht, maar van een ander vochtprobleem dat zij zelf niet konden oplossen. Ze hebben ons netjes doorverwezen naar een ander bedrijf dat ons mogelijk wel kan helpen. Ook waren ze eerlijk dat impregneren in ons geval geen zin zou hebben.
Ze namen uitgebreid de tijd om alle muren te meten en zelfs toen één muur iets boven de normale waarde uitkwam, gaven ze eerlijk aan dat dit geen probleem is zolang wij er geen last van hebben en er geen verf of behang loslaat.
Tegenwoordig kom je dit soort eerlijkheid helaas niet vaak meer tegen. Als wij geen second opinion hadden gevraagd, waren wij waarschijnlijk onnodig veel geld kwijt geweest. Dit bedrijf is eerlijk, transparant en doet alleen wat echt nodig is.