2 unge brødre fra Kroatien gik igang med rengøring og oppolering af min båd, 35 fod HR i dag til morgen, og efter en lang dags arbejde kunne de præsentere resultatet kl. 18:00, der var absolut tilfr... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg tog mod august kampagne, som lød på polering og gratis coating. En ung mand, Branco stod for opgaven. Båden lå i vandet og på en oppustelig tømmerflåde lå han og knoklede i næste to dage. Result... Voir plus
Vi har netop modtaget vores båd efter rengøring og polering. Meget flot arbejde, den står som ny. Båden var skadet efter nedfald/forurening som var brændt ind i gelcoaten. Tusind tak til RenBåd og Pa... Voir plus
God og professionel håndtering af opgaven. Fik udført polering og coating, bundmaling og indvendig rengøring af Quicksilver 675PH. Enkelte ting blev påpeget og udbedret på hjem adressen efter en g... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
RenBåd.dk – Danmarks moderne bådværft med alt samlet ét sted RenBåd.dk er et moderne bådværft, der tilbyder komplette løsninger til bådejere i hele Danmark. Vi samler alle de nødvendige bådservices ét sted, så du kan føle dig tryg og sikker, uanset om du har brug for klargøring, reparation eller opbevaring. Vores kernekompetencer spænder bredt: professionel bådpolering med keramisk coating importeret fra USA, bundmaling og bundbehandling, glasfiber, gelcoat-reparationer, teakrens og vedligehold samt komplet service af både indenbordsmotorer og påhængsmotorer. Vores marine mekanikere håndterer alt fra olieskift, impellerskift og kølesystemservice til mere avancerede fejlsøgninger og reparationer af motor og drev. Hos RenBåd.dk har vi også specialiserede bådebyggere, der tager sig af glasfiberarbejde, større reparationer og individuelle løsninger. For de bådejere, der ønsker maksimal tryghed, tilbyder vi indendørs vinteropbevaring i vores moderne haller, hvor bådene står tørt, sikkert og beskyttet hele vinteren. Her kan vi samtidig tilbyde løbende tilsyn, affugtning og vedligehold, så båden er klar til en ny sæson uden problemer. Vi har et stærkt fokus på kvalitet, gennemsigtighed og service. Hvert år hjælper vi tusindvis af bådejere med at bevare og øge værdien af deres både gennem professionelt håndværk, rådgivning og fleksible løsninger. Uanset om du har en sejlbåd, motorbåd eller en større yacht, er RenBåd.dk din pålidelige samarbejdspartner, når det gælder bådservice, reparation, polering og vinteropbevaring i Danmark.
RenBåd.dk – Hele Danmarks moderne bådværft
Écrit par l'entreprise
- Alt til din båd samlet ét sted i hele landet
- Vi tilbyder professionel bådpolering, bundbehandling, mekanisk service, gelcoat-reparationer, teakpleje og indendørs vinteropbevaring. Alt samlet ét sted, så du som bådejer kan få tryghed, kvalitet og mere tid på vandet.
Din tryghedsgaranti hos RenBåd.dk
Vi står inde for kvaliteten af vores arbejde – hver gang.
Coordonnées de contact
Mejerivej 15, 4690, Haslev, Danemark
- info@renbaad.dk
- renbåd.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bestilte en komplet polering ved RENBÅD…
Bestilte en komplet polering ved RENBÅD af min motorbåd 42 fod med flybridge.
De kom som aftalt og Branko har udført et grundig og flot arbejde. Båden stor som ny igen. Kan kun anbefale dem.
Fantastisk service
Fantastisk service
Tobias og Alexander gør et kæmpe arbejde for at hjælpe kunderne
Bådpolering af sejlbåd
Bestilte en komplet polering af vores sejlbåd, ved bådmessen. Kun 5 dage efter ankom de. Båden blev vasket og renset. Hvorefter han gik igang med poleringen. Han var flink til at give forklaringer omkring arbejdet. Viste mig glans målingerne, der var overvældende. Han brugte ca. 1,5 dag. Båden er virkelig blevet flot.
Tak til Branko, for det fine arbejde. Kan kun anbefales ⛵️👍
Mvh. Anette og Jes E. Borgen
Tobias fra Ren Båd
Tobias fra Ren Båd
Fik bundmalet min motorbåd i 2024 af Tobias til min store tilfredshed.
Tobias er en virkelig dygtig person med stor empati og ordholdenhed som varmt kan anbefales.
Da båden blev taget op sidst i oktober 2024, stod bunden næsten som den blev sat i vandet. Godt arbejde og god bundmaling. Sådan.
Super service, hurtige og effektive. Kan virkelig mærke Alexander og de andre i virksomheden brænder for det de gør..

Topanmeldelse for Ren Båd
Topanmeldelse for Ren Båd
5 Stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi har netop fået vores Cranchi 43 poleret både ude og inde af Branco og hans makker fra Ren Båd, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Båden står nu som fabriksny igen – skinnende, velplejet og klar til sæsonen.
Branco og teamet var utrolig flinke, professionelle og dygtige. De gik virkelig i detaljen og efterlod intet halvt gjort. Deres sans for kvalitet og omhu for selv de mindste ting var tydelig fra start til slut.
Kommunikationen med Alexander fra Ren Båd var lige så imponerende. Han var altid tilgængelig før under og efter, alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Det er en fornøjelse at arbejde med folk, der ikke bare leverer høj kvalitet, men også sætter en ære i at holde, hvad de lover.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Ren Båd! Hvis du vil have din båd til at skinne som ny, er det her teamet, du skal have fat i! 🚤✨

Det er nu 2. gang besøg af RenBåd
Det er nu 2. gang jeg har brugt RenBåd til at service på min båd - hjemme hos mig - super dejligt. Bådmekanikeren kunne sit kram og fik lavet service så den er klar til sæson på vandet. Og fik gode råd med på vejen.
Vi fik vinterklargjort vores speedbåd
Vi fik vinterklargjort vores speedbåd. Batteriet blev ladt op samtidig.
Hurtigt og effektivt
Motorservice
Rigtig god oplevelse ifm. min sejlbåds motorservice og vinterkonservering.
Eneste meget lille minus der var ved oplevelsen var planlægningen af tiden.
Fantastisk service og support
Bådmekanikeren Rasmus var helt fantastisk! Super kompetent og dygtig.
Fantastisk flot arbejde
Det er 3 gang jeg benytter RenBåd til vask og polering af min båd,alle gange med et fantastisk resultat
Denne gang kom en meget flink og imødekomme ung mand der hed Branko,
Han er utroligt omhyggelig og springe ikke over gæret er lavest, er meget tilfreds, kan kun anbefale RenBåd og Branko, det er alle pengene værd

Hurtigt svar på klage
Efter udfordring med service, har Renbåd.dk reageret prompte med løsning. Tilfredsstillende og hurtig reaktion på problem.

Réponse de Renbåd.dk ApS
WARW sikke et flot flot stykke arbejde…
WARW sikke et flot flot stykke arbejde RenBåd har udført på vores Sunline 31. Vi fik olie/rust ud over hele båden, fra en Kran som skulle tage vores båd op af vandet og dette var gået så dybt ned i vores TopCoat at forsikringen måtte tilkaldes. Vi valgte RenBåd også selv om det er et Kbh-firma og vi bor i Varde, intet problem. Der kom 3 seje/dygtige unge mennesker, som bestemt får vores bedste anbefalinger her fra. Man skal lede længe efter så flinke og kompetente mennesker som RenBåd har ansat. Vi vil til enhver tid anbefale RenBåd med 5 stjerner. Mvh en meget tilfreds kunde.

Réponse de Renbåd.dk ApS
God kommunikation og fantastisk service
God kommunikation, hurtig og professionel udførelse af opgave. Har følt mig meget tryg hele vejen igennem forløbet. Kan kun give en kæmpe anbefaling.

Réponse de Renbåd.dk ApS
Jeg havde booket optagning af min båd…
Jeg havde booket optagning af min båd online, og måtte vente 3 timer på at kranen dukkede op.
Heldigvis kunne jeg komme i kontakt med folkene og få en anslået tid for optagningen.

Réponse de Renbåd.dk ApS
Overholdt det aftalte, og samarbejdet virker.
Det aftalte vedrørende bådoptagning og vinterplads blev overholdt. Og indtil videre er alting som det skal være.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.