Fint at i havde varen på jeres hjemmeside. Fik varen sendt direkte fra importøren til en meget høj pris. Næste gang leder jeg videre og finder et firma der vi kan levere til en rimelig pris. Var d... Voir plus
Lisez les avis des autres
2 unge brødre fra Kroatien gik igang med rengøring og oppolering af min båd, 35 fod HR i dag til morgen, og efter en lang dags arbejde kunne de præsentere resultatet kl. 18:00, der var absolut tilfr... Voir plus
Jeg tog mod august kampagne, som lød på polering og gratis coating. En ung mand, Branco stod for opgaven. Båden lå i vandet og på en oppustelig tømmerflåde lå han og knoklede i næste to dage. Result... Voir plus
Vi har netop modtaget vores båd efter rengøring og polering. Meget flot arbejde, den står som ny. Båden var skadet efter nedfald/forurening som var brændt ind i gelcoaten. Tusind tak til RenBåd og Pa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
RenBåd.dk – Danmarks moderne bådværft med alt samlet ét sted RenBåd.dk er et moderne bådværft, der tilbyder komplette løsninger til bådejere i hele Danmark. Vi samler alle de nødvendige bådservices ét sted, så du kan føle dig tryg og sikker, uanset om du har brug for klargøring, reparation eller opbevaring. Vores kernekompetencer spænder bredt: professionel bådpolering med keramisk coating importeret fra USA, bundmaling og bundbehandling, glasfiber, gelcoat-reparationer, teakrens og vedligehold samt komplet service af både indenbordsmotorer og påhængsmotorer. Vores marine mekanikere håndterer alt fra olieskift, impellerskift og kølesystemservice til mere avancerede fejlsøgninger og reparationer af motor og drev. Hos RenBåd.dk har vi også specialiserede bådebyggere, der tager sig af glasfiberarbejde, større reparationer og individuelle løsninger. For de bådejere, der ønsker maksimal tryghed, tilbyder vi indendørs vinteropbevaring i vores moderne haller, hvor bådene står tørt, sikkert og beskyttet hele vinteren. Her kan vi samtidig tilbyde løbende tilsyn, affugtning og vedligehold, så båden er klar til en ny sæson uden problemer. Vi har et stærkt fokus på kvalitet, gennemsigtighed og service. Hvert år hjælper vi tusindvis af bådejere med at bevare og øge værdien af deres både gennem professionelt håndværk, rådgivning og fleksible løsninger. Uanset om du har en sejlbåd, motorbåd eller en større yacht, er RenBåd.dk din pålidelige samarbejdspartner, når det gælder bådservice, reparation, polering og vinteropbevaring i Danmark.
RenBåd.dk – Hele Danmarks moderne bådværft
Écrit par l'entreprise
- Alt til din båd samlet ét sted i hele landet
- Vi tilbyder professionel bådpolering, bundbehandling, mekanisk service, gelcoat-reparationer, teakpleje og indendørs vinteropbevaring. Alt samlet ét sted, så du som bådejer kan få tryghed, kvalitet og mere tid på vandet.
Din tryghedsgaranti hos RenBåd.dk
Vi står inde for kvaliteten af vores arbejde – hver gang.
Coordonnées de contact
Mejerivej 15, 4690, Haslev, Danemark
- info@renbaad.dk
- renbåd.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ren båd opbevaring
Ren båd opbevaring. VÆRSTE BESLUTNING HVAD ANGÅR MIN BÅD.
Starter ud med de afhenter min båd forsent.
Aflevering.
Skulle have båden afleveret d. 22/04.
Dette bliver bekræftet igennem deres kalender alligevel bliver båden ikke afleveret, her får jeg at vide, at jeg har fået besked om at båden er forsinket hvilket alligevel ikke er ok.
Da det tager tre uger fra at jeg siger jeg vil have den tilbage.
Jeg fortæller jeg ikke har fået besked om forsinkelsen. Dette bliver så ikke nævnt igen.
Jeg skal ringe adskillige gange og bliver aldrig ringet op igen. Når jeg endelig får fat på medejeren Alexander bliver jeg igen holdt hen.
Alexander vil så gøre der op med en “Gratis service” det skulle indbære skift af filter og olie. Her vælger de udelukkende at skifte olie, filter og gennemgå båden er ikke gjort.
Da jeg endelig får min båd tilbage er den død for strøm og benzin og de formoder at ridse bunden ved sænkning.
Når jeg endelig selv får strøm på båden og fylden den op med benzin. Dukker der endnu et problem op, rettet er låst grundet dårlig opbevaring enten udendørs eller i et frost rum.
Igen vælger REN BÅD at fratage sig alt ansvar og igen er de ikke til at få fat på.
Har aldrig oplevet sådan et dårligt drevet firma og så dårlig service !!
Alexander som er medejer af virksomheden prøver at vende alle fejl imod mig og fratager sig alt ansvar.
De skal udelukkende gøre både rent ikke mere end det.
Rengøringsfirma for både.

Réponse de Renbåd.dk ApS
Super god service og levering af båden…
Super god service og levering af båden lige til havnepladsen 🤩👍
Virkelig god service og kvalitet
Virkelig god service og fleksibilitet, samt
kvalitet og ordentlighed er oplevelsen fra start til slut. Da de uheldigvis fik problemer med en trailer og dermed ikke kunne levere båden på den aftalte lokation, så brugte de i stedet for ekstra meget tid på at sejle båden hele vejen hen til vores havneplads - og de afleverede den i øvrigt i flot og rengjort stand.
Jeg kan klart anbefale Ren Båd😊
Gode råd er dyre…bare ikke her 😃👍
Jeg var inde og kigge på websiden … og var nysgerrig om vandslibning og polering af min nymalede båd, og klikkede ind på chat linket…
Hold da op for en hjælp jeg fik fik over et par gange …
en fyldig forklaring om metode og materialer… samt værktøjer til projektet.
Det hele endte op med at jeg kunne få leveret alt det jeg havde behov for til mit projekt …
maskiner, slibe rundeller og materialer til en omgang vandslibning og polering af min Gamle Bianca 27
Og det til en særdeles rimelig pris …
Tak for god behandling af min elskede…
Tak for god behandling af min elskede båd (Bente) hun står nu som ny - det er super fin service. Jeg vil se frem til at give hende en tur "som man siger"
Det er ikke sidste gang jeg bruger renbåd.
Super service og flot arbejde …
Super service hurtig svar ved bestilling og perfekt arbejde og meget kompetent unge medarbejdere
De er sgu gode!
Flotte lokaler de har nede i Ishøj-havn og super fine medarbejdere. Det kan jeg godt anbefale til andre 🇩🇰
Dårligt arbejde, som at smide pengene ud af vinduet
Jeg har betalt 24.000 i december og nu er vi næsten i maj måned og båden er stadigvæk ikke blevet poleret som lovet.
De har 4 gange sagt at nu kommer de, dog uden st færdiggøre deres arbejde.
Spurgt om ikke jeg kunne få mine penge tilbage var svaret at de jo havde poleret lidt og det ville de så trække fra, men de betaler heller ikke pengene tilbage.
Useriøst og uprofessionelt arbejde.
Kan ikke anbefales.

Réponse de Renbåd.dk ApS
Bådpolering
Hov.
Det skulle selvfølgelig være 5 stjerner for besøget af ren båd 👍
Vh Brian.
Bådpolering
Hej.
Havde besøg af ren båd til en komplet polering.Alt spillede aftaletidspunkt og smukt arbejde.
Så tak herfra.
Vh Brian Olsen
Flot arbejde
Flot arbejde, fin service. Dygtige mennesker. Kommunikationen mellem os og kontoret var desuden helt i top. Poleringen måtte udsættes et par dage og de stod på hovedet for at finde tidspunkt, der passede os.
Tak til jer.
Suber flot arbejde
Jeg havde Milan fra ren båd, til at vandslibe og polere min jeanneau Prestige 36 med flybrige.
Den var meget medtaget af solen, da den kom fra Frankrig.
Det blev som en ny båd igen.
Milan laver et flot stykke arbejde.
Jeg er meget tilfreds
Claus
Efter nogle tilløb lykkedes det...
Der blev taget en del tilløb til at få fribordet poleret - men da endeligt det hele lykkedes med tid, vejr og plads omkring båden - så kom resultatet også frem som ønsket/håbet.
Et "stort skrummel" af en Beneteau Océanis 473 fra 2005 trængte til at få "frisket make-up'en".
Idag står fribordet helt skarpt og blankt - som sikkert ikke er set siden hun kom fra værft.
Det afslører også de skrammer og ridser hun har fået igennem tiden - men det er jo en del af charmen.
Tak for hjælpen til RenBåd - hvis man får lavet en god aftale, så leverer RenBåd.
Jeg oplevede en supergod service hos…
Jeg oplevede en supergod service hos Renbåd. De leverede til tiden og prisen uden problemer. De er fleksible og service-mindede og så har de lavet et top professionelt stykke arbejde på min båd med helt ny bundbehandling samt polering af fribord, så nu står båden knviskarpt og klar tilat blive søsat.
Jeg kan varmt anbefale Renbåd.
Tak til Alexander og Tobias samt jeres folk for god service og flot arbejde.
God og hurtig service
God og hurtig service, og ikke mindst professionelt arbejde, kan anbefale at bruge Renbåd
Super fin service på Ren Båds chat
Super fin service på Ren Båds chat
Vi har fået poleret og bundmalet vores båd. Hurtig og effektivt.
Var ikke helt tilfreds efter første maling. Fik uden problemer yderlig en gang maling. Super fint resultat.
Er allerede ved at booke næste service
Kan kun anbefales
Morten Rostock
Elendig administration og lidt for meget hurtigsalg
Det kan være at i er dygtige til at polere, men jeres administration af aftaler og planlægning af tidspunkter og betaling fungerer slet ikke.
1 stjerne for jeres website og…
1 stjerne for jeres website og prisberegner. 1 stjerne for de flinke folk der er god til engelsk som i har ansat. 1 stjerne for det udførte arbejde. Dog vær mere grundig at i fjerne alt skidt fra gelcoat inden i giver keramisk coating. De sidste 2 manglende stjerne er for at i har INGEN kundeservice. Ringede et utal af gange for at få tidspunkt at vide, men blev stillet om hver gang til en sød telefon pige som intet anede eller kunne stille noget op.
Selvom jeg ikke har en ny båd, så synes der mangler lidt for pengende.
Mvh ordre nr. FZA593
Stor ros til Marco fra renbåd☀️👌
Det er generelt bare i orden når renbåd går igang ✌️👌
Min båd som er 1 år gammel, skinner mere nu ind da jeg modtog den fra forhandleren.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.