1. Société de construction
  2. Charpentier
  3. Service de ménage
  4. Peintre

Hos os får du alt under ét tag – professionel renovering, detaljeret malerarbejde, og grundig rengøring. Vi er dedikerede til at skabe smukke og funktionelle rum, der afspejler din stil og opfylder dine behov. Vores erfarne team arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at hvert projekt fuldføres med højeste standarder for kvalitet og service.

4,3

Renmal har leveret et godt stykke…

Renmal har leveret et godt stykke håndværk og til prisen. Jeg fik lavet badeværelse og renoveret køkken og det er gået efter planen og næsten til tiden (men god afslutning og detaljer kræver tid). Jeg kan anbefale Renmal til projekter.

31 décembre 2025

I can wholeheartedly recommend this…

I can wholeheartedly recommend this company if you need to renovate your flat. After a quick assessment of the flat and the tasks that needed to be done (including painting and oiling of kitchen countertop, as well as cleaning), I got a fair quote. All the jobs were finished at the agreed time. The renovation was done very well and I received my whole deposit back.

27 mars 2025

Professionel maler som går op i…

Professionel maler som går op i detaljen.
Vi er yderst tilfredse med Niko og hans dygtige medarbejdere. Vi har fået malet veranda og isat to nye vinduer. Niko er lydhør, nem at lave aftaler med, og leverer arbejde af meget høj kvalitet.
Gitte og Willem fra Søborg

25 octobre 2024

Langt over forventning

Det har været et helt perfekt forløb med Renmal, som har lavet hele vores fuldtrenoveret hus. De har taget alt tapet ned, spartlet, filt og lavet super flotte kanter.

Udover selve produktet er til UG, så har de virkelig været ekstremt gode til at rydde op og været høflige ift. hvornår det har passet ind med børn og hverdagslivet imens. Niko er meget tillidsfuld og man kan mærke han går op i at levere et produkt og en service man sætter pris på.

Kæmpe anbefaling og ikke mindst en kæmpe tak for arbejdet, men også det super gode samarbejde og humør.

16 août 2024

Professionel maler som går op i…

Professionel maler som går op i detaljer. Kan varmt anbefales.

Jeg fik nikodem ud og kigge på opgaven, var meget professionel. Kom med gode id’er, man kan mærker og høre at han er en erfarende maler

Jeg fik revet det gamle tapet af, fuld spartlet alle vægge, nyt filt op og malet.

Alt gik efter planen 5 stjerner herfra

12 juin 2024

Fantastisk Oplevelse!

Fantastisk Oplevelse!

Jeg har for nylig fået malet mit hus af Renmal, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet.
Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. De holdt området rent og ryddeligt under hele processen, hvilket jeg virkelig satte pris på.

Jeg vil varmt anbefale dette firma til alle, der har brug for professionelt malerarbejde.

17 mai 2024