Renskib ApS Professional Yacht Care Avis 7

TrustScore 4 sur 5

4,2

Écrit par l'entreprise

RENSKIB WAS ESTABLISHED IN 1995 IN DENMARK. FROM THE START THE COMPANY FOCUSSED ON THE COSMETIC MAINTENANCE OF YACHTS. Now the cleaning and polishing of yachts, all sizes, has become our specialty. Based upon our own experience we have developed a...

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

7 avis

EXCEPTIONELT god service!

5 stjerner! 110% tilfreds!!

Vores lakerede glasfiberbåd har været dækket af rust (slibestøv), som havde "brændt" sig fast i lakken og sat sig på alt... søgelænder, fittings, vanter, ankerspil, træværk.
Martin udviste stor professionalisme og forståelse for situationen og løste opgaven til perfektion! Lakken står som ny (og det er en 46 år gammel båd), alt rustfast er spejlblankt og træet er smukt igen. Der har virkelig været fokus på detaljen - alle små hjørner og kroge, små fittings, vantskruer osv.. det hele er bare blevet SÅ flot!

Jeg er simpelthen blæst bagover af både resultatet og den service Martin og hans kone har givet os.
Fagligt yderst kompetente, og virkelig behagelige mennesker. Og resultatet - det taler bare for sig selv! Man kan mærke at de har en faglig stolthed over deres arbejde. Det er en kæmpe fornøjelse at møde mennesker som driver deres virksomhed på denne måde.

Hatten af for Martin (og hans kone), som har leveret en service absolut ud over det sædvanlige!

TAK!

7 mai 2025
Logo de Renskib ApS Professional Yacht Care

Réponse de Renskib ApS Professional Yacht Care

Tusind tak for dine fine og rosende ord kære Troels. Vi ønsker jer en god sæson på vandet med de bedste oplevelser ombord. ⛵️

110% flot arbejde

Har netop fået poleret og bundmalet mit motorbåd af Renskib. Jeg er yderst tilfreds. Arbejdet er meget tilfredsstillende udført, og alle aftaler er belver overhold til mindste deltalje.

Skal du have poleret / bundmalet din båd - så gør dig selv den tjeneste at bruge Renskib

4 avril 2022

Super flot arbejde

Super flot arbejde, og Martin, som er manden bag, har en sjælden høj integritet. Kan kun anbefale dem! De pudsede min sejlbåd op til en superfin finish. Og det fra en lidt sørgelig stand. Det tog længere tid end antaget, men det blev ikke lagt mig til last.

31 octobre 2021
Logo de Renskib ApS Professional Yacht Care

Réponse de Renskib ApS Professional Yacht Care

Tusinde tak for dine pæne ord Ulrik. Mvh. RENSKIB

10 STJERNER Fortjener Renskib

10 STJERNER Fortjener Renskib

Hvordan beskriver man en virksomhed, som udøver service ud over det sædvanlige?

Vi kan kun anbefale Renskib, vi har brugt Renskib produkter på vores 3 både gennem de sidste 16 – 17 år.

Men så gik det galt med vores nuværende båd kunne ikke få Renskib produkter til, at ”opfører sig som de plejede”.

Skrev til Renskib på mail og forklarede, at vi simpelthen ikke kunne få båden blank efter polering, et par timer senere blev vi ringet op, af Martin fra Renskib der tilbød at komme og se, hvor fejlen var.

Det blev en succes Martin viste, hvad vi gjorde galt, og et par nye fif.

Det er service i højeste klasse

Kan kun anbefale Renskib – til alle der vil have en flot poleret båd, hvor der bruges miljørigtige materialer

28 avril 2021

Betaling af at skulle lave et tilbud?

Ville have tilbud på rengøring af min lagoon 440 owners version. Vi aftalte torsdag - men intet tidspunkt. Jeg var ikke hjemme da han ankom og han sagde han havde ringet på min mobil 53 min før ankomst. Det havde jeg ikke set eller været optaget. han opkræver 500 kr på mobilpay for hans tid. Uanstændig opførsel. Vil aldrig anbefale ham til nogen af alle mine bådsvenner.

19 mars 2020

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Særdeles professionelt og vejledning og anbefalinger uden hensyn til egen indtjening - som var man gamle venner.
Fik 30 år gammel malet fribord til at står som 100 % nyt - fantastisk arbejde !!!

8 janvier 2020