1. Organisateur d'événements
  2. Service de location de vélo
  3. Service de location de scooters

Rent & Event Volendam is de plek om een fantastisch uitje te boeken in Volendam en omstreken. Bij ons kun je terecht voor de huur van fietsen, e-fatbikes en e-choppers. Deze verhuren wij vanuit onze winkel aan de haven in Volendam, maar kunnen wij ook door het gehele land leveren. Ook voor andere leuke groepsuitjes kun je terecht bij Rent & Event.

3,8

Bien

Gisteren een foute bingo als…

Gisteren een foute bingo als personeelsfeestje geboekt. Wat een leuke ervaring, en wat hebben de dames het leuk gedaan. Helemaal van Volendam naar twente, en het was echt de moeite waard. Echt super leuk!

12 décembre 2025

Beloftes niet nagekomen en onredelijke telefoniste.

Nadat wij toezegging hadden op een opdracht voor een uitje voor ons docententeam werd gecommuniceerd dat dit niet meer lukte vanwege de planning die ze niet rond konden krijgen. vervolgens telefonisch contact opgezocht om mee te denken in een oplossing. Allerlei oplossingen geprobeerd, maar het was duidelijk dat deze dame al had besloten dat op geen enkel manier de opdracht door zou kunnen gaan. Uiteindelijk kwam aan het eind van het gesprek de aap uit de mouw, ze hadden een andere opdracht die veel groter was en die van ons was niet meer aantrekkelijk. Ze vertelde aan de telefoon ook dat zo'n kleine opdracht sowieso ook niet zo interessant is voor het bedrijf.

13 mars 2025

Van A tot Z een topdag gehad

Van A tot Z een topdag gehad. Met super droge humoristische uitleg van de fietsen en route. Route was fantastisch, activiteiten ontzettend leuk. En de foto natuurlijk hilarische

3 septembre 2023

Super ervaring

Super ervaring. Aardiger jongen die alles uitlegde en de route mee gaf. Daarnaast nog wat andere tips voor bezienswaardigheden.
Scooter reed goed en hebben een leuke ochtend gehad

14 juin 2023

Aanrader!

We hebben een leuke dag gehad! Vriendelijk personeel en we hadden leuke route tips meegekregen! :)

27 août 2022
Logo de Rent Event Volendam

Réponse de Rent Event Volendam

Dank je wel voor je positieve review
We hopen je snel weer te zien! :)

Geweldige ervaring, goede service.

Afgelopen week voor een volle dag twee e choppers gehuurd, geweldige apparaten, erg vriendelijk en behulpzaam personeel, ook toen de accu van een van de choppers er tijdens de rit mee stopte waren ze binnen 20 minuten ter plaatsen met een nieuwe accu.
Meteen nog een nieuwe gekregen voor de andere chopper zodat we nog lang konden doorrijden.

Ondanks de prijs (we vonden persoonlijk 60 euro per dag per chopper relatief prijzig, maar dat kan ook de onwetendheid van mijzelf zijn.) Wel een geweldige ervaring! Zeker een aanrader!

24 juillet 2021

Aanrader!

Afgelopen zaterdag een e-chopper gehuurd in Volendam bij Rent-event.nl.

Was een erg leuke dag, vriendelijk personeel en prima e-choppers.

21 juillet 2021