Fik dem anbefalet og må sige fuldt ud tilfreds med samtalen . Vi fik lavet fremtidsfuldmagt og testamente for kun 5700 havde allerede papirerne næste dag til gennemlæsning og dagen efter vi havde læs... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi fik hurtig og supergod hjælp af Martin . Alt blev grundigt gennemgået og han svarede beredvilligt på sms spørgsmål til de dokumenter han havde lavet til os
Jeg blev grundigt og MEGET tålmodigt hjulpet igennem hele fremtidsfuldmagtens forløb og mangler nu bare at få tinglysningen fremsendt til godkendelse og underskrift. Det havde jeg ikke klaret uden Jur... Voir plus
L'entreprise a répondu
Supertryg og god oplevelse. I får virkelig alle detaljer vendt, så alt bliver som man ønsker det. I holder jeres kunder i hånden gennem alle detaljer, også de praktiske med tinglysning, notar osv. S... Voir plus
L'entreprise a répondu
Replik (FamilieTestamente) er en nytænkende juridisk rådgivningsvirksomhed funderet på klassiske dyder. Vi ved, at livet er uforudsigeligt. Det, som er sikkert i dag, kan pludselig forsvinde i morgen. Derfor hjælper vi danske familier med at træffe vigtige beslutninger om fremtiden allerede i dag. Det giver vished, og vished giver ro. Hos Replik starter vores rådgivning altid med en samtale. For det er først, når vi kender dig, når vi forstår din situation og ved, hvad der er vigtigt for dig, at vi kan hjælpe dig bedst muligt. Replik er til for at skabe juridisk tryghed for familier gennem hele livet. Med dyb faglighed, fleksibilitet og empati stræber vi efter at være Danmarks førende jurister inden for familie- og arveret. Replik kombinerer dyb juridisk ekspertise med stærke formidlingsevner, menneskelig indlevelse og digitale løsninger. Vores specialiserede jurister evner de svære rådgivningsmæssige forløb, mens vores digitale platform gør rummet for samtalen lettere, samtidig med at fleksibilitet og fair priser sikres. Replik tilbyder skræddersyede juridiske løsninger med fokus på familie- og arveret. Vores tjenester inkluderer udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter og andre juridiske dokumenter, som beskytter familier gennem alle livets forhold. Vi tilbyder personlig rådgivning, sparring og foredrag, understøttet af en stærk digital platform. Vores mission: Vi ved, at livet er uforudsigeligt. Det, der er sikkert i dag, kan pludselig forsvinde i morgen. Derfor er vores mission klar: At hjælpe danske familier med at træffe vigtige beslutninger om fremtiden allerede i dag.
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vi blev lovet dokumenterne i slutningen af ugen, de kom først mandag - fred være med det. Men tirsdag - inden vi overhovedet fik kigget på dokumenterne, kommenteret eller godkendt dem, kom der så også en faktura - for ikke færdiggjort arbejde.
Det var en fin, kompetent og behagelig oplevelse. Fik klare svar på alle spørgsmål. Særdeles hurtig udfærdigelse.
Kompetent vejledning af sød og venlig kvinde. Kan bestemt anbefales.
Vi fik en rigtig god vejledning, så vi følte os godt klædt på efterfølgende.
Jeg har fået en glimrende gennemgang i forbindelse med oprettelse af fremtidsfuldmagt og testamente, så jeg blev helt tryk og klar på dette
Fine produkter og god samtale om indholdet. Prisen var dog lidt højere da faktura kom, men det drejer sig om skidt kommunikation fra sælger

Réponse : Replik
Det hele gik som det skulle fra start til slut
Eneste minus er hvis de ringer til en går der nummer i uønsket opkald
Men ellers 👍🏻 herfra

Réponse : Replik
der blev talt i et meget forståligt sprog.
der stillet spørgsmål og genfortalt.så der ikke er nogen misforståelser.

Réponse : Replik
En savoir plus sur les différents types d'avis.