Restartjuice Avis 276

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kundeservice og useriøst firma. Jeg vil fraråde alle at handle her. De er lynhurtige til at trække pengene, men bliver enormt vrede hvis man har berettiget kritik. Mine juice var varme ved modt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte 2 x velkommen hjem pakker men fortrød købet da leveringsdag ikke passede min kæreste og jeg. Læste hurtigt at der ingen fortrydelsesret var da det er råvarer m.m varen er. Ringede 2 gange,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Køb ikke fra denne hjemmeside, har bestilt i december, og hun har trukket pengene, men stadig ikke leveret varen. Hun siger, butikken er under rekonstruktion og ikke er herre over pengene bliver truk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Aliments, boissons & tabac

Écrit par l'entreprise

Restart Juice er dedikeret til at fremme sundhed og velvære gennem koldpressede juice-kure, skabt af 100% naturlige frugter og grøntsager af højeste kvalitet. Vores juicer er skånsomt presset for at bevare flest mulige næringsstoffer og leveres frisk direkte til din dør, så du nemt kan give din krop et nærende og velsmagende boost. Hos Restart Juice tror vi på, at enkle og rene ingredienser kan gøre en stor forskel for din energi, fordøjelse og generelle velbefindende. Uanset om du ønsker en detox, en sund livsstilsændring eller blot en frisk start, tilbyder vi skræddersyede juice-kure, der understøtter din rejse mod en sundere hverdag. Kvalitet, friskhed og bekvemmelighed – leveret direkte til dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ville vælge en anden juicekur.

Jeg vil klart anbefale at gå efter en anden juicekur.
Juicerne består hovedsagligt af frugt og er derfor alle virkelig syrlige og spiker blodsukkeret men mætter ikke meget, og giver desuden ikke meget variation til smagsløgene. Efter første dag gik jeg i seng med sure opstød af alle de syrlige frugter.
Dernæst måtte jeg på dag 1 og 2 hælde 'quick fix' juicerne ud, fordi de simpelthen lugtede gærede. Kun på dag 1 og 2, fordi jeg simpelthen valgte at droppe dag 3 i min kur. Jeg kunne ikke få mere af deres syrlige juice ned.
Sidst så havde de udsolgt af deres 'oh happy day', som jeg kunne forestille mig havde været mindre syrlige, og egentlig også ret mættende. Så i stedet fik jeg bare 3 andre tilfældige, der er tiltænkt andre tidspunkter af døgnet. Efter lidt læsning på sociale medier, læser jeg mig frem til at de har haft udsolgt af den i over et halvt år, så man kan kun gå ud fra at det efterhånden er et bevidst valg at den er "udsolgt".
Alt i alt en super ærgelig oplevelse, og jeg er træt af at jeg har spildt mine penge her..

19 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Det bliver ikke sidste juicekur!

Først og fremmest har jeg fået fantastisk kundeservice, som I skal have stor ros for.

Det her er min første juicekur og jeg er virkelig glad og overrasket!
Juicerne smager hver især virkelig fantastisk og man går og glæder sig til at smage den næste juice.

Min krop føles super og det bliver ikke sidste gang, jeg benytter mig af juicekur hos Restart Jucie ❤️‍🔥

Det eneste man skal være OBS på er i forhold til levering - hvis man får leveret en tirsdag, starter ens kur først onsdag - det giver måske mening for mange, men det er meget rart at vide 🥰

5 juin 2025

WOW 💪

WOW - de lækreste RESTART juicer og en skøn inspiration / opskrifter til POWERFOOD.
Og på toppen - HØJ service

Tak for energien og det tiltrængte re-start spark 💪

26 avril 2025

dårlig kundeservice

juicerne smager dejligt, hvis de er gode. men vi fik nogle i februar som kunne holde sig til sidst i marts. allerede sidst i februar smager de ikke godt og er sure. Flaskerne er helt udspilet. Vi kontakter kundeservice som vælger at kvittere med 15 % på næste bestilling. Men med juicer til den pris og som ikke holder sig inden for holdbarheden, så bliver der ikke en næste gang. Vi havde juice til 5 dage, de 2 første dage var fine, men derefter var 2 ud af de 6 slags dårlige og sure.

26 février 2025

Hej Kristina,

Tak for din feedback. Vi beklager, at nogle af juicerne ikke levede op til forventningerne. Da vores juicer er friske, angiver vi altid en holdbarhed på 14 dage fra modtagelsen, da vi ikke kan garantere kølekæden efter levering.

Vi forstår din frustration og sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, så vi kan finde en bedre løsning.

Fantastisk service

Fantastisk service, og ikke mindst et produkt, der lever op til forventningerne .

13 février 2025

Réponse : Restartjuice

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både vores service og produkt har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os. Vi håber at se dig igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste juice kur jeg har prøvet til…

Den bedste juice kur jeg har prøvet til dato. De smager helt fantastisk samtidig med de giver en masse vitaminer og mineraler og gør sig godt på humør, krop og sind. God service :-)

19 février 2025

Réponse : Restartjuice

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores juicekur har været den bedste, du har prøvet, og at du har mærket en positiv effekt på både krop og sind. Det betyder meget for os! Vi sætter også stor pris på din ros af vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er og bliver FAN af juicerne fra…

Jeg er og bliver FAN af juicerne fra Restart Juice. Den nye look, de nye smage, levering - alt fungerer. Kuren er nem at følge pga. den fine beskrivelse der medfølger, kostplanen er både lækker og varieret. Kun 5 ⭐️ herfra !

27 janvier 2025

Réponse : Restartjuice

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og dine 5 ⭐️! Det gør os virkelig glade at høre, at du er FAN af vores juicer og at både de nye smage, looket og leveringen lever op til dine forventninger. Vi elsker at gøre det nemt for vores kunder, så det betyder meget for os, at du finder kuren let at følge og kostplanen både lækker og varieret.

Vi glæder os til at forsyne dig med flere skønne juicer fremover!

Blown Away

Jeg startede min første juicekur hos Restart Juice for to uger siden, og jeg er blown away! Juicerne smager helt fantastisk – hver eneste flaske føles som en lille smagseksplosion. Mit forløb har været en kæmpe øjenåbner. Jeg fulgte deres tre-dages detoxkur, og jeg har aldrig følt mig lettere eller mere energisk. Det bedste var, at jeg ikke følte mig sulten på noget tidspunkt. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille hos Restart Juice og anbefaler dem varmt til alle, der vil gøre noget godt for deres krop.

14 février 2025

Réponse : Restartjuice

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at din første juicekur har været en øjenåbner, og at du har mærket en positiv forskel i både energi og velvære. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder!

Det betyder også meget for os at høre, at du har nydt smagen af juicerne – vi lægger stor vægt på både kvalitet og smagsoplevelse. Vi glæder os til at sende flere lækre juicer din vej og takker for din varme anbefaling!

God juice 🧃

Virkelig god juice og gode priser.👍👏

16 février 2025

Réponse : Restartjuice

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores juice og priser. Vi sætter stor pris på din feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og fantastisk juice!

God service og fantastisk juice!

16 février 2025

Réponse : Restartjuice

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du sætter pris på både vores service og vores juice. Det betyder meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Restart Juice har virkelig ændret mit…

Restart Juice har virkelig ændret mit liv. Efter en uge på deres juicekur føler jeg mig lettere, sundere og fuld af energi. Smagene er lækre, og man kan virkelig mærke, at der er fokus på kvalitet

7 février 2025

Réponse : Restartjuice

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det gør os virkelig glade at høre, at vores juicekur har haft en positiv effekt på dit liv. At du føler dig lettere, sundere og mere energisk, er præcis det, vi håber, vores kunder oplever.

Vi lægger stor vægt på både smag og kvalitet, så det betyder meget for os, at du har kunnet mærke forskellen. Vi ser frem til at forsyne dig med flere lækre juicer i fremtiden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt solgt – nu en fast del af min hverdag!

Jeg startede med en 1-dags juicekur for at teste det af og blev virkelig overrasket over, hvor godt det smagte. Siden da har jeg kørt deres 3-dages juicekur hver måned i tre måneder, og det er blevet en fast rutine for mig. Min favoritjuice er uden tvivl Mango Mania!

Jeg har også prøvet deres 4-ugers opskriftsplan, og den har virkelig givet mig masser af inspiration til sund mad. Det hele fungerer bare virkelig godt for mig.

Hvis du overvejer at prøve, kan jeg kun sige, at det har gjort en forskel for mig. Jeg kan varmt anbefale Restartjuice – du vil ikke fortryde det! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 février 2025

Réponse : Restartjuice

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og dine ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️! 😊 Det gør os virkelig glade at høre, at vores juicekure er blevet en fast del af din rutine, og at du har haft så gode oplevelser med både smagen og effekten.

Mango Mania er også en af vores favoritter!

Nye skønne Juice

Jeg blev anbefalet Restart juice med en 3 dages juice kur.
Det er en nyere juice lancering som smager virkelig skønt og er ikke noget du kan finde i supermarkedet. Jeg har dem med på arbejde, dog er det lidt hårdt at undgå kantinen..
En ung pige fra kundeservice var hurtig med at svare på spørgsmål til leveringen.
P.S. meget nyttigt med live sporing af pakken.

3 février 2025

Réponse : Restartjuice

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores 3-dages juicekur, og at du sætter pris på de unikke smagsvarianter. Vi ved, at det kan være en udfordring at holde sig fra kantinen, men vi er imponerede over din viljestyrke! 💪

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – vi gør altid vores bedste for at give hurtige og hjælpsomme svar. Og ja, live-sporing er en gamechanger! 🚚

Vi håber, at vi må forsyne dig med mange flere lækre juicer fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg prøvede en 3-dages juicekur for at…

Jeg prøvede en 3-dages juicekur for at se, om den gav mere energi. Juicerne smagte friskt og varierede fra søde frugtjuicer til mere grøntsagsagtige smage.

-Følte mig lettere og mindre oppustet
- God måde at få flere grøntsager og frugt

31 janvier 2025

Réponse : Restartjuice

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores 3-dages juicekur, og at du både har nydt smagen og mærket effekten.

At føle sig lettere og mindre oppustet er netop en af de mange fordele ved en juicekur, og vi er glade for, at den har hjulpet dig med at få flere grøntsager og frugter ind i hverdagen.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen til endnu en frisk og energigivende juicekur!

Noté 1 sur 5 étoiles

Skulle ha haft mine juice i januar

Skulle ha haft mine juice i januar. Men de må være gået konkurs for de er stadig ikke modtaget.
Øv øv. Så pas på.
Det er nu snart 8 måneder siden.
Har været i sms kontakt med en som lover og lover.

2 janvier 2024

Dårlig stil

Jeg vandt en adventskonkurrence med to gange tre juicekure sammen med appelsiner og citroner fra Freshland. Jeg har modtaget de lækre citrusfrugter fra Freshland - MEN juice fra restartjuice - dem har jeg ikke modtaget trods flere henvendelser.
Det er bare dårlig stil.

24 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus