Restaurant Clara Avis 92

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Vi var 4 personer, der bestilte stegt flæsk ad libitum med persillesovs. Desværre var oplevelsen meget skuffende. Det øverste lag flæsk var nogenlunde, men det nederste var meget tørt og næsten... Voir plus

Mange besøg, - skiftende oplevelser. Denne gang lunkne tarteletter, og flere ting, der skulle sorteres fra i biksemaden. Ingen tjener kommer og spørger, om alt er ok, - de er meget fraværende, n... Voir plus

Sød og venlig betjening, men elendig mad. Bestilte Wienerschnitzel, fik et ligegyldigt hårdt stykke kød, man åbenbart ikke gad banke lidt fladt, underlig dobbelt panering, der faldt af i store flag... Voir plus

Kedelig burger , tør og idé forladt , Vegan bowl sejlede i senneps agtig dressing , slidt lokale ... Genopfind jer selv .. ansæt en kok , personalet virkede ikke interesseret eller service mindet... Voir plus

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Købte en Club sandwich med kylling,der…

Købte en Club sandwich med kylling,der kom så hurtigt at vi påtalte det,men brødet var ikke ristet , og kyllingen taget direkte fra posen, den hjemmelavet Carry Mao var nærmest carrypasta
Tjeneren virkede nærmest lige glad ,så vi kunne jo bedre forstå hvorfor retten kom så hurtigt

17 juillet 2023

Brunch

Brunch - virkelig elendig - der der skulle være varmt var halvkoldt - brødet glemte de og da jeg bad om det kom der 2 stk tørt kedeligt hvidt brød .
Det kan gøres meget bedre
Omgivelserne er pragtfulde - dejlig terrasse , så kom ind i kampen
Ps - tjener skar 50 % af regningen 👌

10 juin 2023

Var på Clara d 22/4 og bestilte stegt…

Var på Clara d 22/4 og bestilte stegt flæsk. Vi bad specifikt om saftige stykker. Det var elendigt ! Med mit kendskab til mad, så er jeg sikker på at flæsken var fra dagen før. Det var så tørt at det trævlede. Sovsen var så tyk at skeen kunne stå alene . På kartoflerne var der sorte pletter. Kønsløst mad - vi klagede til tjeneren og hun svarede : Det kan jeg ikke forstå . Her kommer vi helt sikkert ikke igen. Kan ihvertfald ikke anbefales 😡😡

22 avril 2023

Super lækker smørrebrød

Super lækker smørrebrød. Spiste frokostplatte og konen spiste hønsslat og lun leverpostej. Alt var super lækkert gode råvare og god betjening. Virkeligt lækkert til prisen. Vi kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefales.

1 avril 2023

vi var fem personer til spisning

vi var fem personer til spisning, 2 retter OK 2-stjerneskud var ret små til en pris af 169,- og det værste var biksemaden som var tør og næsten uspiselig, og det er ikke i orden når den kostede 169,-

5 février 2023

Var på juleindkøb i RC den 22 dec

Var på juleindkøb i RC den 22 dec. - fik en lille pause fra julepakkeræset på Claras med lidt god mad og drikke - og et smil fra tjeneren. Tak for det i den travle juletid.

21 décembre 2022

Vi har flere gange spist på Clara

Vi har flere gange spist på Clara. Men denne gang var det meget dårligt. Jeg bestilte biksemad, men spejlæg ovenpå var fuldstændig tørt. Jeg fik en gammel flaske HP sovs der næsten var tom det var ikke særlig lækkert. Min kone fik æggekage den var kold og kedelig og ikke lavet af rigtige æg. Det er sidste gang vi spiser der

22 décembre 2022

Virkelig ringe mad

Virkelig ringe mad - flæskestegen var mega tør og spurgte om kartofler var med skræl og ja det var de. Ønskede at få dem pillet, men det kunne de ikke, da de var kogt. Bad så om at få sovsen for sig, så jeg selv kunne pille dem. Det havde de så glemt, så måtte have nyt mad. Der fik jeg de mindste kartofler at pille, så min mad blev kold! Virkelig dårlig service. Spiser ikke der igen!

18 décembre 2022

Lang ventetid for at blive betjent og…

Lang ventetid for at blive betjent og på at få meden (45min) som så var elendig da den endeligt kom.

En helt gennemført ringe oplevelse, oplevede flere gæster det gik da de ikke blev betjent, og gæster som fik maden så forskudt at den ene var færdig før den anden fik sin mad som de i øvrigt ikke kunne huske var bestilt.
Det er bestemt ikke pengene eller besøget værd - der er andre gode steder i centret.

15 décembre 2022

Nok det ringeste sted jeg har spist

Nok det ringeste sted jeg har spist, nærmest nogensinde .
Min mand og jeg var pænjuleindkøb og så skulle have lidt mad. Æggekage med kartofler og rugbrød, så lækkert ud, men rugbrødet der lå ovenpå ægge kagen havde ikke set skyggen af salt peber eller noget som helst andet smagsgivende, efterlod det efter 2 bidder. Gryderet med ris var nøjagtig samme oplevelse, ræk tungen ud af vinduet og der er mere smag, hold nu kæft det var dårligt!!!

15 décembre 2022

Clara er virkelig blevet ringe

Clara er virkelig blevet ringe
Min kone og jeg er gennem mange år kommet på Clara. Og indtil i går d10/12-22 været ret tilfredse. Men sikke en skidt oplevelse. Knastørt flæsk, og en mikroskopisk fiskefilet.
Her spiser vi desværre ikke mere.

9 décembre 2022

En rigtigt ærgerlig oplevelse

Vi kommet på Clara igennem mange år, men i går var virkelig en ærgerlig oplevelse.
Jeg bestilte stjerneskud til 169 kr, fiskene var tørre og helt hårde i kanten, og så var jeg stadig sulten da jeg var færdig.
Tror den blev serveret på en mindre tallerken end tidligere, så den skulle syne “større”
Min mand bestilte stegt flæsk ad libitium. Han sagde til tjeneren at han gerne ville have saftige stykker.
Da maden kom var de så tørre at de eksploderede når han bed i dem. Han bad om nogle andre, hvilket tog 25 min, og så var jeg forlængst færdig med mit lille stjerneskud. Så kunne han sidde og spise alene.
Alt igennem er rigtig øv oplevelse.

9 décembre 2022

Så kedeligt

Så kedeligt, måske nye ejer, et stykke med røget laks 129 kr, røræg tilkøb 29 kr!!
En burger - Ja en burger på en tallerken uden nogen form for pynt, pommefrites tilkøb
Vist sidste gang vi var der

16 septembre 2022

Fin betjening

Fin betjening, så stopper vi også roserne der. Byens værste brunch tallerken og generelt en kedelig omgang med meget ventetid. To stjerne som skyldes de flinke tjenere!

9 août 2022

Der må være kommet en ny ejer…En Tarvelig omgang

Der må være kommet en ny ejer…
Tarvelig Frokost platte, 2 kvarte flæskesteg stykke, en halv sprød svær… en halv!
Orkede ikke brok, men har være her en del i gennem årene, det er for søle til 199,-
2 små Skive rugbrød, 2 tørre hvide stykke franskbrød… øv øv øv
Det er om igen, 700 kr for en tarvelig omgang, bliver sgu trist… nej rasende, og nu en halvsur hustru;-)

6 août 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit