Gode pizza
Fik en nr 5 og en når 8 Pizza i aften. Virkelig gode pizza, med gode tynde bunde, og godt fyld. Tak for mad.
God middag med en rigtig god rødspætte og en god steak. God og uformel betjening.
Vi besøgte stedet ca 60 mennesker fra en campingklub og havde bestilt en buffet med alt godt fra Middelhavet / Balkan…og vi blev ikke skuffede! Alt var veltillavet og perfekt præsenteret..buffeten blev hele tiden fyldt op..og adgangen dertil gik flydende og ubesværet..Tak for en dejlig aften…Knud
Dansk Camping Klub
Rigtigt dejligt sted, med dejlig mad og søde tjenere.
God ide at booke bord i forvejen, da der tit er mange mennesker
Men alt i alt en rigtig god oplevelse
Vi ha besøg den 2 gange, meget venlig personale, smilende og imødekommende.
Maden har været fantastisk begge gange,
Klogt at bestille bord i god tid, der er altid fyldt op med gæster
Bestilte 2 pizza, de var fremragende med sprød kant og lækkert fyld - flink betjening og pænt sted. Bedste pizzaer vi har fået i DK - blev vi alle enige om
Første besøg på Fanø, valgte at købe Dino pizza take away første aften. Fik Dino pizza, hold da op en fantastisk oplevelse, virkelig lækker pizza, spændende smage, helt ny oplevelse. Klar anbefaling herfra.
Vi var 4 personer der besøgte stedet, havde læst det var ok spisested. Dét var det godt nok. Eneste minus var at tjenerinden ikke syns vi skulle ha en menu kort. Den måtte vi rykke for. 2 bestilte Karageorgschnitsel. Der var fantastisk lækkert. 2 bestilte grill tallerken med 5 slags grilkød, med ris, stegte kartofler og noget sovs. Ejeren kom selv med det og fortalte omhyggeligt hva det var vi fik. Det smagte himmelsk. Prisen var helt ok i forhold til hva vi fik. Vi kan kun anbefale det herfra. 😋😋😋😁
Blød, elendig schnitzel som tydeligt var friturestegt men var lovet pandestegt. hele undersiden var uspiselig og blød. kødet tørt. På ingen måde pengene værd.
( skrevet for min ældre forældre som har spist der her til aften og ikke selv kan hitte rede i TP men ønsker denne anmeldelse )
Har ikke styr på bord revstioner og vores hold sad ikke samlet og der var først nogle der fik med efter en time
Manden er rigtig go men da vi kom havde de lige pludselig ik plads til os trods der var bestilt bord i rigtig go Tid og vi fik ik maden samlet
12 ud af os 16 der kom og spiste ventede i en time på mad plus vi sad ved tre borde fordelt i hele restauranten
Og vi sku dele en skål sovs
Kan desværre ikke bedømme jeres mad. Min familie og jeg i 4 dage har prøvet at ringe og bestille bord, men uden held. Vi har to gange gået ind på jeres restaurant og forsøgt at bestille bord. Den ene dag fik vi afvide at alt var optaget, inden vi nåede at reservere bord face to face til dagen efter, var tjeneren smuttet. 2 dage efter går vi igen ind på restauranten for at få bord, men bliver igen afvist. Denne gang når vi at fortælle tjeneren at vi har ringet i 4 dage, men telefonen bare er gået på svare. Tjeneren siger vi skal ringe inden deres åbningstid, hvilket vi også har forsøgt. Derfor anbefaler jeg ikke denne restaurant.