Répond généralement dans un délai de 24 heures
2 Polo's die niet te verkopen zijn
Eerst een mysterie box gekocht waarbij ik een polo kreeg met een vlek en 1 knoopje eraf. Vervolgens netjes een 2e polo gekregen ( wederom verzendkosten zelf betalen ) Zaten allemaal bruine vlekken in. Wil ik ze beide terug sturen komt die ineens aan met dat die dan €17,95 inhoud i.v.m een suppliers bundel. Die ik nooit gekregen had. Ineens in de laatste gestuurde mail van vandaag stuurt die hem. Kortom. 1 keer verkeerd product kan gebeuren maar 2 keer niet! En dan niet tegemoet komen ben ik er wel klaar mee!!
Raad dus absoluut niet aan
Een mysterie box besteld
Een mysterie box besteld, kreeg een kapotte sport polo binnen met vlekken en die een knoop miste, geen grade A kwaliteit. Communicatie prima
Good ithink they come
Helped me get my refund processed very…
Helped me get my refund processed very good at responding
Hij beloofde allemaal dingen als je de…
Hij beloofde allemaal dingen als je de supplier kocht maar hij stuurde je echt slechte suppliers
suppliers
Bestel snel hier
Heb hier net besteld, de contact tussen verkoper en de koper is super fijn. Ik ben heel blij met de hulp die ik hier heb gekregen. Zeker een aanrader beste verkoper ooit
ik had een trui besteld maar die is…
ik had een trui besteld maar die is niet binnen gekomen, koop hier niet het pakket komt niet binnen!

Réponse : Reviresells
Ik had verwacht dat ik een pakketje…
Ik had verwacht dat ik een pakketje kreeg met de kleding die op de foto's stonden als je hen ging kopen maar nee het was gewoon een betaling om naar een of andere Chineese website te gaan die je over gratis kan bezoeken...

Réponse : Reviresells
Super goeie prijzen en je word goed op…
Super goeie prijzen en je word goed op de hoogte gehouden van je pakket!
Goeie kleren
Goeie kleding
Beste suppliers
Beste suppliers, ik heb hierdoor al 3000 euro verdiend in mijn eerste 2 maanden
Good business
Good price, good suppliers, good owner. Communication was good.
Slechte suppliers