Revisor Stefan Larsen ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Tak for en fremragende oplevelse. Professionel, kvalificeret og hurtig rådgivning og behandling af mit sag. Dette til en af de bedste priser jeg har set i markedet. Jeg kommer tilbage til denne reviso... Voir plus

Stefan Larsen fik hurtigt og effektivt afsluttet mit regnskab og lukket min virksomhed – helt som lovet. Alt blev færdigt inden for den aftalte tidsramme og til en pris, der var bedre end de andre til... Voir plus

Min oplevelse med Stefan Larsen fra revisorstefanlarsen.dk har været stærkt utilfredsstillende. Han udarbejdede mit regnskab for 2023 og 2024, men så snart arbejdet var afsluttet og betalin... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Commissaire aux comptes
  2. Cabinet d'expertise comptable
  3. Service de paiement et de comptabilité
  4. Conseiller financier
  5. Consultant fiscal

Écrit par l'entreprise

Virksomheden drives af revisor Stefan Larsen. Jeg har arbejdet som revisor i 15 år og servicerer primært ejerledet virksomheder. Jeg har via mine mange år som revisor opnået stor erfaring indenfor bogføring, regnskab og skat.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dygtig og professionel

Jeg har med stor tilfredsstillelse fået hjælp til årsopgørelse og regnskab fra Stefan.

Da min tidligere revisor ikke længere kunne bistå mig, havde jeg med kort varsel brug for hjælp til blandt andet årsopgørelse og regnskab. Stefan satte sig lynhurtigt ind i min sag og leverede hvad vi havde aftalt på rekordtid - alt sammen på en behagelig og professionel facon.

Kan varmt anbefale Stefan.

12 juin 2023

Vores varmeste anbefalinger til Stefan

Vores varmeste anbefalinger til Stefan! Han har svaret hurtigt på alle vores henvendelser, og hjulpet med alt hvad vi kunne ønske - OG har været meget behagelig at arbejde med.

31 mai 2023

Tak for et godt samarbejde

Det har været en ovenud glædelig oplevelse! Jeg er nyopstartet frisør, og har haft svært ved håndtering af det administrative, hvor det har hjulpet mig meget, at jeg henvendte mig til Stefan.
Han gør det forståeligt, professionelt og med et godt selvstændigt overblik. Jeg kan varmt anbefale Stefan.
Tak for hjælpen!

Bedste hilsener
Laura Kristensen

16 février 2023

God revisor

En varm anbefaling af Stefan som er en hurtig, billig og effektiv revisor der overholder deadlines og tager en trygt igennem regnskabsprocessen.

Fysioterapeut Amin Soltani

15 janvier 2023

Suveræn revisor

Jeg har arbejdet sammen med Revisor Stefan Larsen flere gange og han får på den baggrund min varmeste anbefaling. Han er dygtig og nærværende og opholder altid deadlines.

6 octobre 2022

Stefan har været min revisor de sidste…

Stefan har været min revisor de sidste mange år og han får mine varmeste anbefalinger. Han er pålidelig, dygtig og behagelig, og har fuldstændig styr på alt det regnskabsmæssige, ifølge den gældende lovgivning. Nu har Stefan også overtaget regnskabet for den anden virksomhed jeg er medejer af, hvilket jeg føler mig meget tryg ved. Jeg - og vi - skifter ikke revisor igen!

19 mai 2022

Vi er mega glade for Stefans ydelser

Vi er mega glade for Stefans ydelser. Han er super dygtig, ambitiøs og kompetent revisor. Overholder aftalerne og den arbejde som han leverer er top struktureret :-)
Hilsen Jasmina og Zlatko
Z-top service ApS

10 mars 2022

5 stjerner til Stefan :-)

Stefan er den bedste revisor for selvstændige virksomhedsejere. Han er dygtig, super hurtig og meget behagelig at arbejde med. Jeg giver Stefan mine varmeste anbefalinger :-)
Anette Pilmark, Spousecare

7 mars 2022

Den største anbefaling af Revisor Stefan Larsen

Vi har brugt Revisor Stefan Larsen gennem det sidste år, i såvel driftsselskab som Holding selskab. Stefan har været et behageligt bekendtskab og han er meget omhyggelig og detaljeorienteret, en helt igennem god oplevelse.

Den varmeste anbefaling af Stefan som revisor er hermed givet videre.

7 mars 2022