Droomreis
De reden dat wij in contact kwamen met Ineke van ReWild Away is vanwege de open jeep met drop-down deur. Vanaf het eerste moment dat wij contact hadden met Ineke voelde het vertrouwd. We konden al onze wensen doorgeven en als wij een voorstel kregen konden we altijd aanpassingen doen. We konden al onze vragen op elk moment stellen en voelden ons daar nooit bezwaard over. Ze staan voor persoonlijk contact wat heel fijn en vertrouwd voelt. We gingen vol vertrouwen onze droomreis tegemoet.
Aan het begin van onze reis werden we hartelijk ontvangen door onze gids Wilson, waar we meteen een klik mee voelden vanwege zijn humor. Hij wist heel veel over het gedrag van de dieren en hij had duidelijk ervaring in het positioneren van de jeep wat heeft bijgedragen aan onvergetelijke fotografische momenten. Mede dankzij de jeep met grote open ramen, het dak dat open kon, de ruimte die we hadden door de voorstoelen eruit te halen en de drop-down deur waren we in de gelegenheid om een aantal droomfoto’s te maken. Ondanks de uitdagingen vanwege het regenseizoen hebben we ons bij Wilson geen moment onveilig gevoeld, waarvoor we hem dankbaar zijn. Tijdens de gamedrive werden we goed verzorgd met snacks en drankjes. Wij hadden tijdens de gamedrive de regie, als wij op een plek lang wilden wachten om te zien of een luipaard actief zou worden dan begreep hij dat. Wilson wist in de natuur mooie plekken uit te zoeken waar we konden ontbijten en lunchen.
Ineke was tijdens onze reis altijd bereikbaar voor al onze vragen, en vroeg ons ook regelmatig hoe de reis verliep. En toen we door de weersomstandigheden de oversteek van Tanzania naar Kenia niet meer via de weg konden maken werd er meteen gehandeld en werden er vliegtickets geregeld om de oversteek alsnog te kunnen maken.
We kijken terug op een geweldige reis met heel veel mooie herinneringen. We zouden in de toekomst zeker opnieuw kiezen voor ReWild Away.

Réponse : ReWild Away