Slechte service, klantonvriendelijke communicatie
Er stonden voor het moment van plaatsen nog geen reviews op deze reviewpagina voor Rigostore.com. Voor een compleet beeld van de klantenservice is het raadzaam om de reviews van Tisasite te bekijken, aangezien deze webshop door dezelfde partij wordt beheerd en de mails daar ook vandaan komen.
Ik wilde een product retourneren dat helaas nét buiten de retour termijn viel. Dat de termijn is verstreken is mijn eigen verantwoordelijkheid, maar de manier waarop deze klantenservice hiermee omgaat is erg teleurstellend.
In plaats van een professionele, zakelijke afwijzing, kreeg ik in een onprofessionele mail met ongevraagde adviezen over de lak en het aanbrengen ervan, en dat ik alleen bij hun de juiste producten had kunnen bestellen (gelukkig heb ik de rest van mijn lak elders gehaald). Toen ik vroeg of er uit coulance iets mogelijk was, werd er aangegeven dat dit alleen had gekund als ik álle spullen voor mijn vloer bij dit bedrijf had gekocht. Een vreemde en klantonvriendelijke voorwaarde.
Nu ik heb aangegeven hier een negatieve review over mijn ervaring te willen plaatsen, ontstaat er een erg vervelende mailwisseling waarin druk wordt uitgeoefend om dit niet te doen.
Zeker geen aanrader als je zoekt naar een meedenkende en klantvriendelijke service.