Ik had het horloge de volgende dag al…
Ik had het horloge de volgende dag al binnen en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het horloge
Maar ook het doosje waar het horloge in zat, ziet er zeer goed uit.
Ik zou het iedereen aanraden.
RIIZ is een Nederlands merk dat zich richt op het ontwerpen en aanbieden van hoogwaardige, automatische horloges tegen een aantrekkelijke prijs. Met een passie voor precisie en oog voor detail combineert RIIZ traditioneel vakmanschap met moderne technologieën voor een stijlvol én functioneel horloge. Onze missie is om luxe én betaalbaarheid samen te brengen, zodat iedereen kan genieten van elegantie en vakmanschap zonder een grote investering. Elk horloge is met zorg samengesteld en gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen, met oog voor zowel design als gebruikscomfort. Het bestelproces is klantvriendelijk: bij bestellingen vóór 15.00 uur wordt er gratis verzonden en is je horloge meestal de volgende werkdag in huis. Onze klanten kunnen contact met ons opnemen via e‑mail of het contactformulier, en wij reageren binnen één werkdag. Kernpunten: ⚙️ Automatische horloges: geen batterij, aangedreven door beweging van de pols – duurzaam en elegant. 🎯 Balans tussen prijs en kwaliteit: luxury look & feel voor een betaalbare prijs. 🚚 Gratis verzending binnen Nederland, snelle levering bij voor 15:00 besteld. 🕰️ Betrouwbare klantenservice: snelle respons via e‑mail / formulier. Wij staan voor transparantie en betrouwbaarheid. RIIZ werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde producenten en onderdelen die voldoen aan Europese kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Wij garanderen 100% klanttevredenheid, met 30 dagen retourrecht en 2 jaar garantie op elk horloge.
Pays-Bas
Maar ook het doosje waar het horloge in zat, ziet er zeer goed uit.
Ik zou het iedereen aanraden.
Ik heb dit horloge gekocht en ben er zeer tevreden over heb hem nu al een tijdje en zal iedereen het aanraden voor de prijs is het zekker niet duur en werkt zeer goed
Absolutely love this watch.
Minimal design, bold presence.
RIIZ defines modern luxury. ⌚
Just got my first RIIZ watch — looks insane!
Clean, classy, and makes every outfit pop. 🔥
Super Product,i ordered for my man the Magnum Ss Silver edition,and looks perfect , him it's very happy with it .
Really recommend it !👍
Prachtig automatisch horloge, overtreft alle verwachtingen! De silicone band is erg zacht en comfortabel. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop.
Echt een top horloge gekocht!!! Zware kwaliteit!!! Ik had zelf een fout gemaakt met bestellen Goed mail contact gehad en snel voor me opgelost!!! Super
Schitterend skelet horloge met een zowel zakelijk als sportieve uitstraling. Niet overdreven, maar chique.Mechanisch van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en verpakking. Een aanrader.
Goede kwaliteit, mooi product en snel geleverd. Super blij mee! Ik ga er nog 1 bestellen voor mijn vader zijn verjaardag.
Very nice watch , my man really like it , fast delivery and good service 👍 really recommend
En savoir plus sur les différents types d'avis.