Rijbewijsbelang Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was veel te laat op de afspraak, omdat mijn navigatie me steeds een andere kant op stuurde! Misschien een tip voor Rijbewijsbelang, plaats borden, zodat jullie makkelijker te vinden zijn! Maar ik w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rijbewijs belang was heel duidelijk vanaf het begin, het bezoek was prettig en to the point. Het was ook nog eens dichtbij met goede parkeer gelegenheid. Bij een volgende gelegenheid weer hier keuren.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Médecin légiste
  2. Bureau des permis de conduire

Écrit par l'entreprise

Rijbewijsbelang voert rijbewijskeuringen uit bij personen die i.v.m alcohol- en/of drugsgebruik in het verkeer door het CBR voor keuring zijn doorverwezen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

174 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Psychiater gesprek beviel goed alleen…

Psychiater gesprek beviel goed alleen aparte locatie in een wijkhuis wat op een kroeg leek terwijl je daar komt voor drank en drugs problemen van jezelf op te lossen. Verder was de communicatie voor laboratorium onderzoek en informatie om àlles uiteindelijk te regelen waardeloos. Maar het gesprek met psychiater beviel me goed. Ik neem het hem niet kwalijk maar het cbr.

23 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Mocht je de afspraak voor een reden…

Mocht je de afspraak voor een reden afzeggen de betaling wordt nog steeds naar je opgestuurd. Maakt niet uit of je 5 dagen van te voren het doorgeeft over de mail. (Dat is de enigste manier hoe je het bedrijf kan bereiken) Ze sturen nog steeds een factuur op en je kan ze moeilijk bereiken om de betaling stop te zetten.
Het voelt voor mij als een groote scam maar hopelijk zien andere mensen het daar anders in.

Eerste keer 1,5 uur gereisd om 10 minuten wegens vertraging van ov te laat voor een gesloten deur te komen te staan. Vervolgens een nieuwe afspraak ingepland en het moment dat ik de tweede betaling door zag komen heb ik de afspraak stop gezet aangezien ik nog met geen persoon gesproken heb en ik totaal geen vertrouwen meer hebben dit bedrijf. Hierom raad ik hem ook niet aan.

200 euro zijn all kwijt maar de extra 150 ga ik jullie niet opsturen 5 dagen van tevoren afzeggen en dan toch de kosten opsturen is heel onprofessioneel.

19 septembre 2026

Geachte heer Hoorn,

Wij hebben eerder al contact met u gehad over deze no-show. Zoals eerder aangegeven, heeft onze psychiater destijds ruim een half uur op u gewacht. Omdat hij daarna elders afspraken had, heeft hij de locatie moeten verlaten. De vermelding dat u slechts 10 minuten te laat zou zijn geweest, komt niet overeen met onze registratie van die dag.

Daarnaast hebben wij u per e-mail reeds toegelicht waarop de openstaande kosten betrekking hebben. Het gaat om diensten waarvan u al gebruik heeft gemaakt. Deze kosten staan los van het feit dat u uw vervolgafspraak heeft geannuleerd. Voor die annulering worden dan ook geen aanvullende kosten in rekening gebracht. Eerder in rekening gebrachte no-showkosten wegens ziekte hebben wij uit coulance naar u al laten vervallen.

We vinden het vervelend dat er door dit misverstand bij u het vertrouwen in ons is weggevallen. We doen ons best om de situatie zorgvuldig toe te lichten en eventuele onduidelijkheden zo goed mogelijk weg te nemen. Mocht hierover nog onduidelijkheid bestaan, verwijzen wij u graag naar ons eerdere e-mailcontact.

Psychiatrist onderzoek

Aardige Arts.
Ik kreeg meteen te horen dat mijn rijbewijs met 5 jaar verlengd word

18 septembre 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw vriendelijke review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de arts en de duidelijke communicatie. Fijne dag gewenst!

Great doctor

Great doctor, very fast assestment no wait

18 septembre 2026

Geachte heer Esposito,

Thank you for your kind words! We’re glad to hear you had a positive experience. We’ll be sure to pass your compliments on to the doctor.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijk en duidelijke uitleg.

Vriendelijk en duidelijke uitleg.

9 septembre 2026

Geachte mevrouw Bosch,

Hartelijk dank voor de 4 sterren. Wij zijn blij om te lezen dat u vriendelijk bent ontvangen en dat de uitleg duidelijk is geweest voor u. Wij geven uw complimenten graag door!

Onduidelijke locatie

Ik heb bijna half uur moeten wachten en niemand wist waar de dokter zat.De receptie was niet bezet dus het was verwarrend. Gelukkig kwam er nog iemand binnen voor dezelfde arts dus ik ben maar blijven zitten en bijna 30 minuten later werd ik opgehaald. Arts dhr. Boot aardig en bood excuses aan voor de uitloop .

3 septembre 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Onze excuses dat u bij uw afspraak zo lang heeft moeten wachten en dat er op dat moment niemand bij de receptie aanwezig was. We begrijpen goed dat dit verwarrend en vervelend voor u moet zijn geweest.

Fijn om te horen dat u uiteindelijk prettig bent geholpen door dr. Boot. We zullen uw feedback over de ontvangst zeker meenemen, want we vinden het belangrijk dat onze patiënten zich vanaf het eerste moment goed geholpen en geïnformeerd voelen.

Nogmaals dank voor uw begrip en uw waardevolle feedback.

Snel

Snel. Professional.

2 septembre 2026

Geachte heer Sosinski,

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Je word echt serieus gehoord,zijn…

Je word echt serieus gehoord,zijn duidelijk met voorbereidingen en alle " know and hows"

Je weet wat je dus WEL en NIET moet doen.

"Best gelopen"

28 août 2026

Geachte heer Mulder,

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat u zich gehoord voelde en dat alles duidelijk en goed is uitgelegd. Hier worden wij erg blij van!

Ja super

Ja super , het was een leuk gesprek en aardige man die alles goed heeft uit gelegd

25 août 2026

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren en dat alles duidelijk en goed is uitgelegd. We geven uw complimenten graag door.

Goede locatie

Goede locatie. Vriendelijk personeel. Schoon. Jammer dat je voor koffie moet betalen.

24 août 2026

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u onze locatie, het vriendelijke personeel en de netheid zo heeft gewaardeerd. Fijne dag gewenst!

Noté 4 sur 5 étoiles

Het duurde niet lang en heb kunnen…

Het duurde niet lang en heb kunnen vragen wat ik wilde vragen en werd goed ontvangen

21 août 2026

Geachte heer Gouw,

Bedankt voor de 4 sterren. Het doet ons goed om te horen dat u snel geholpen werd, alle ruimte kreeg om uw vragen te stellen en zich goed ontvangen voelde. Daar doen we het graag voor!

Noté 4 sur 5 étoiles

De mensen waaren rustig en legde de…

De mensen waaren rustig en legde de vragen goed ui

Geachte heer Musters,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de medewerkers als rustig en duidelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat er tijdens de afspraak alle ruimte is voor een prettige en heldere uitleg. Fijne dag!

Noté 2 sur 5 étoiles

Nare ervaring

Het bedrijf lijkt vooral gericht op het maken van een zo hoog mogelijke winst. Voor het bloed- en urineonderzoek moest ik ruim €600 betalen. Na twee weken mailcontact werd uiteindelijk erkend dat dit bedrag inderdaad wel erg hoog was, waarna er gelukkig nog €200 vanaf ging.
Vervolgens bleek dat ze bij het bloed- en urineonderzoek waren vergeten om op alcohol te testen. Hierover ben ik inmiddels opnieuw via e-mail in contact met hen. Ze gaan nu bekijken of het mogelijk is om het bloed dat ik al heb ingeleverd alsnog voor het alcoholonderzoek te gebruiken. Hopelijk hoef ik hierdoor niet opnieuw naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken voor een onderzoek dat eigenlijk direct meegenomen had moeten worden.
Daarnaast had ik nog een afspraak met de psychiater waarvoor ik rond 12:00 uur aanwezig moest zijn. Vervolgens heb ik ongeveer 45 minuten in de wachtruimte zitten wachten.
Ik woon momenteel in een beschermde woonvorm van Tactus, waar ik regelmatig urinecontroles krijg. Deze controles zijn daar blijkbaar aanzienlijk goedkoper. Toch moet je voor het CBR een apart bloed- en urineonderzoek laten uitvoeren, wat uiteindelijk honderden euro's kost.
Al met al heb ik dit als een erg nare en omslachtige ervaring ervaren. Vooral de hoge kosten vind ik niet redelijk. Ook vind ik het erg vervelend dat ik mogelijk opnieuw naar het ziekenhuis moet en opnieuw moet betalen doordat er bij het oorspronkelijke onderzoek is vergeten om op alcohol te testen. Vandaag heb ik weer 84 euro over moeten maken voor de vergeten alcoholtest. De communicatie verloopt bovendien erg omslachtig en duurt lang. Ik hoop dat ze uiteindelijk het bloed dat al is afgenomen alsnog kunnen gebruiken, zodat ik niet opnieuw naar het ziekenhuis hoef om me te laten prikken.
Wat mij betreft zijn de kosten veel te hoog en verliep de organisatie rondom de onderzoeken allesbehalve soepel.

Geachte heer Kasche,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We vinden het vervelend om te lezen dat u de keuring zo heeft ervaren. Omdat uw reactie uitgebreid is, willen we hier graag persoonlijk en zorgvuldig op reageren. We hebben inmiddels contact met u via e-mail en zullen uw opmerkingen daar verder met u bespreken.

Klantvriendelijk..

Klantvriendelijk... 👍

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de 4 sterren! Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als klantvriendelijk heeft ervaren. Daar worden wij blij van!

Vakbekwaam

Snelle en uiterst vakkundig onderzoek

8 août 2026

Geachte heer, mevrouw,

Dank u wel voor de 5 sterren! Goed om te horen dat u het onderzoek als snel en uiterst vakkundig heeft ervaren. Dit is precies waar wij naar streven. Fijne dag gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kon open en eerlijk communiceren met de…

Kon open en eerlijk communiceren met de medewerker.

13 août 2026

Geachte heer De Leeuw,

Hartelijk dank voor de positieve feedback! Wij vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren. We zijn blij om te horen dat dit ook zo is ervaren in het contact met de medewerker.

Vriendelijk en duideijk

5 août 2026

Geachte mevrouw Heemskerk,

Hartelijk dank voor de 4 sterren. Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en duidelijk heeft ervaren. Fijne dag gewenst!

Noté 3 sur 5 étoiles

Kort maar krachtig voor dat geld

8 août 2026

Geachte heer Van der Wel,

Hartelijk dank voor uw review. Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en nemen uw feedback zeker mee. Fijne dag gewenst!

Hartelijke groet, Team Rijbewijsbelang

Trustpilot examine cet avis conformément à notre procédure de signalement.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus