RijbewijskeuringsartsAvis

4,4

De keuring was zoals verwacht, dat wat anders mij al hadden verteld, gewoon heel simpel. Ik had een formulier niet bij me wat heel snel werd opgelost. Daarna heb ik de keuringsarts nog kunnen advisere... Voir plus

Door de inzet van mederwerkers van Rijbewijskeuringsarts B.v., I.b. Mw. H. M. Schulte-Sadiek, is het uiteindelijk gelukt mijn declaratie bij mijn zorgverzekering gehonoreerd te krijgen. Ik voelde me d... Voir plus

5 jaar geleden kwam ik binnen en werd ik aldaar bij binnenkomst in de hal vanuit een kantoor met open deur kortaf gesommeerd om binnen te komen. En stond ik in 5 minuten na een paar onvriendeli... Voir plus

De keuring was heel goed, alle vaardigheden/functies zijn langsgelopen. Zoals kracht in handen, benen, bloedruk, reactievermogen en zien en hren, dit al verpakt in een prettig, objectief. Informatief... Voir plus

4,4

Aucune trace de demande d’avis

Répond généralement dans un délai de 48 heures

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Oplichting

Na het maken van mijn afspraak heb ik 3 uur later moeten annuleren maar dat kon niet en moest 90 euro betalen want anders nam een incassobureau het over.
Mijn inziens een geroutineerde oplichtings praktijk.
Dennis

12 mai 2026
Logo de Rijbewijskeuringsarts

Réponse de Rijbewijskeuringsarts

Beste Dennis,

Bedankt voor uw review.

Wij kunnen uw naam helaas niet terugvinden in ons systeem. Daarom vermoeden wij dat er mogelijk sprake is van een misverstand of dat u zaken heeft gedaan met een andere partij.

Wij nemen dergelijke signalen zeer serieus en zouden uw medewerking daarom op prijs stellen. Als u inderdaad bent opgelicht, helpen wij graag om de verantwoordelijke partij aan te pakken. U kunt hiervoor contact opnemen via klachten@rijbewijskeuringsarts.nl en eventuele aanvullende informatie met ons delen.

Wij zullen uiteraard discreet omgaan met de door u verstrekte gegevens.

Met vriendelijke groet,

RijbewijskeuringsArts.nl

Correcte en snelle keuring door…

Correcte en snelle keuring door vriendelijke en relaxte arts Dr. Sadiek in Amstelveen.
Goede uitleg van keuring en op website CBR zag ik al dat ik gelukkig weer 5 jaar door mag.

28 avril 2026

dr. Sadiek24-04-2026

dr. Sadiek heeft mij keurig door de keuring geholpen op een vriendelijke en attente manier, met volledig uitleg over de keuringseisen. Chapeau !

24 avril 2026

5 jaar geleden kwam ik binnen en werd…

En stond ik in 5 minuten na een paar onvriendelijke medische vragen ( mannelijke arts) weer buiten.
Ging deze keer er heel vriendelijk aantoe. Duidelijke uitleg van de medische vragen.
En heb ook nog advies gekregen bij aanvragen van het nieuwe rijbewijs.

2 avril 2026

Fijne ervaring

De wijze van keuring zéér correct uitgevoerd door dokter Omran Hamidi.

20 mars 2026

Keuring

Ik ben gekeurd voor mijn rijbewijs
Door arts Omran Hamid
Daar ben ik zeer tevreden over
De arts heeft mij goed geholpen
Bedankt daarvoor

27 mars 2026

Het was weer tijd om voor de keuring…

Het was weer tijd om voor de keuring arts te verschijnen.
De keuring arts was uiterst vriendelijk en ik voelde mij volledig op mijn gemak de keuring verliep voor spoedig en kon weer blij en opgelucht naar huis.
Mijn dank aan de arts voor dit ongedwongen gevoel van de keuring.

23 janvier 2026

was enigszins nerveus

was enigszins nerveus , maar was nergens voor nodig. Een hele vriendelijke arts .Het gesprek ging heel ontspannen en was allemaal prima in orde .Stond eigenlijk snel weer op straat want er waren geen bijzonderheden.
dr. Omran Hamidi heeft alles snel geregeld.

3 décembre 2025

Vlotte reactie op mail

Geen telefonisch antwoord op mail om afspraak te maken, stond wel telefoonnummer op. Week later mail gestuurd, kort daarna telefoontje en daags erna afspraak keuringsarts. Top

27 novembre 2025