Rijschool Arena Avis

4,7

Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Het was een uitdagende maar leerzame ervaring. Mijn rijinstructeur, Emek, was geweldig. Hij was geduldig, professioneel en gaf duidelijke inst... Voir plus

Super ervaring gehad bij deze rijschool. Iskender was m'n rijinstructeur fijn rustig persoon met veel geduld en rust dat was voor mij heel prettig. Na 20 jaar wachten toch nu op m'n 42ste m'n rijbew... Voir plus

⭐⭐⭐⭐⭐ Rijschool Arena is echt een aanrader! Ik heb hier een geweldige ervaring gehad. De instructeurs zijn professioneel, geduldig en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen.... Voir plus

Persoonlijk raad ik jullie allemaal aan om Lessen te nemen bij rijschool Arena. De lessen zelf zijn heel professioneel, waarbij wordt opgelet op wat de leerling goed kan en niet goed kan om uiteindel... Voir plus

1. École de conduite
  2. Auto-école

Rijschool Arena is opgericht in 2004 en is voortdurend in beweging. Wij werken naar de wensen van onze leerlingen toe. Wij zijn actief in Kampen, IJsselmuiden, Dronten, Emmeloord, Hattem en Zwolle. Al jaren is Rijschool Arena gespecialiseerd in het geven van rijlessen en beschikt het over bepaalde certificaten, zoals faalangst, autisme en ADHD. Hierdoor kunnen wij elke leerling optimaal lesgeven dat voor hem of haar van toepassing is. Bovendien proberen wij het vertrouwen en leerproces van de leerlingen te vergroten door de lessen goed te verzorgen. Dus twijfel niet en schrijf je nu in!

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

De beste rijschool

Bedankt rijschool Arena en rijinstructeur Iskender voor het geduld, bedankt voor de gouden tips die ik gekregen heb. Mijn rijbewijs in 1x gehaald!!
Deze rijschool is zeker een aanrader.

28 mai 2024

Fijne rijschool!

Fijne rijschool!
Duidelijk en fijn les gehad van Zeynep.
Super goede ervaring gehad. Echt een aanrader!

11 avril 2024

Zeker een aanrader

Deze rijschool is zeker een aanrader. De instructeurs helpen je heel goed ze zijn en blijven beleefd en ik voelde me er heel fijn bij en het is erg leerzaam.

22 août 2023

Beste Autorijschool!

Ik raad deze autorijschool zeker aan.. Erg vriendelijk en geduldig! Ze hebben een hele goeie leermethode en ze nemen alle tijd om jou te leren auto rijden.
Dankzij hun ben ik in 1 x geslaagd!

25 mai 2023

Beste rijschool ooit!!!

Beste rijschool ooit!!!! Mijn rijbewijs in 1x gehaald. Super goede uitleg en lieve, behulpzame rij-instructeurs. Ze staan altijd voor jou klaar!! The best

19 août 2022

Beste Rijschool!!

Bedankt Rijschool Arena, bedankt Emek Secer (beste rijinstructeur)! Dankzij jou ben ik vandaag in één keer geslaagd! Rijschool Arena is een zeer professionele rijschool met goede rijinstructeurs, ik raad iedereen deze rijschool aan!

25 août 2022

Goede rijschool

Gisteren geslaagd voor mijn auto rijbewijs dankzij de goede rijlessen van Remziye ik zou deze rijschool zeker aanraden!

26 mai 2022

Beste rijschool ooit!

Beste rijschool ooit!! Alles wordt heel goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb mijn automaat in 1x gehaald bij Arena . Ik zou het iedereen aanbevelen
Ze zijn toppers!!!

10 mai 2022

Super rijschool!

Een goede rijschool. Daarbij nemen alle instructeurs de tijd om je goed auto te leren rijden. Kortom, een super rijschool!

27 mars 2022

Veilig lessen ?????

Afgelopen maandag is mevr door omstandigheden pas smorgens terug van vakantie. Niet geslapen. Ik had les om 21 uur. Om 19 uur belde ze me om afspraak te verplaatsen. Toen 33 uur wakker zei ze. Nou dan heeft ze wel lekker veilig les gegeven de hele dag.
Ik ga naar een andere rijschool.

24 mars 2022
Logo de Rijschool Arena

Réponse de Rijschool Arena

Beste Peter Oostbeek,

Allereerst gaat het hier over uw dochter en niet over u.
Uw dochter hebben we maar tot nu toe 1x geannuleerd.

Vergeet niet dat wij uw eigen zoon en uw neefje wel bij onze rijschool, allebei in 1x hebben laten slagen.

Dat vergeet u wel te noteren in uw revieuw.

Hierbij wens ik uw dochter succes bij het volgende rijschool.
Met vriendelijke groet,

Rijschool Arena

Beste en fijnste rijschool!

Hier mijn rijbewijs gehaald, dit was erg leuk en ze hebben mij er ook echt goed doorheen geholpen! Echt een aanrader voor mensen die hun rijbewijs nog moeten behalen.

16 avril 2021

Beste rijschool

Beste rijschool! Alles wordt heel goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb mijn automaat en schakel in 1x gehaald. Ik zou het iedereen aanbevelen!

3 décembre 2020