Ik had vooraf 0 ervaring met rijden en Rijschool Blijd heeft ervoor gezorgd dat ik in één keer ben geslaagd! Wat ik vooral waardeerde, is de eerlijkheid tijdens de praktijklessen. Er wordt niks v... Voir plus

Goede rijschool!! Vanaf het begin worden alle handelingen stap voor stap uitgelegd, waardoor je alles makkelijk onder de knie hebt. Punten waar je moeite mee hebt worden nog extra behandeld. Daarnaa... Voir plus

Super rijschool – vandaag geslaagd! 🚗🎉 Ik ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijexamen en dat is allemaal te danken aan de geweldige begeleiding van deze rijschool! De instructeur wa... Voir plus

1. Auto-école

Wij geven rijles in de regio Amsterdam. Vanaf 16,5 jaar kan je bij ons terecht. Wij als Rijschool zijn gedreven en enthousiast om jou te begeleiden in je lessen. Onze doelstelling is om jou zo goed mogelijk voor te bereiden voor de CBR praktijkexamen. Tijdens de lessen begeleiden, coachen en motiveren we de kandidaten. Wij geven de lessen volgens WRM ( Wet Rijonderricht Motorrijtuigen 1993)

4,9

Beste rijinstructeur die er bestaat

Bij Blijd ben ik in een keer geslaagd omdat hij alle puntjes wat verbeterd moest worden fijn slijpt.

Alle praktijk gebeurtenissen waar je moeite hebt mee zou hebben word besproken en beoefend.

Ik zou al mijn vrienden en familie aanbevelen ok bij hem te rijden!

1 avril 2025

Deze rijschool biedt echt topkwaliteit…

Deze rijschool biedt echt topkwaliteit rijlessen! De instructeur neemt de tijd om alles stap voor stap uit te leggen en geeft je goede feedback. Dankzij de persoonlijke aanpak voelde ik me steeds zekerder achter het stuur. De lessen zijn leerzaam en ik kan deze rijschool van harte aanbevelen!

4 mars 2025

Geweldige ervaring bij Rijschool Blijd

Ik heb zojuist in één keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de geweldige rijlessen van Elton bij Rijschool Blijd. Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak door zijn geduldige en duidelijke uitleg. De lessen waren gestructureerd, leerzaam en examengericht, wat ervoor zorgde dat ik goed voorbereid was op het examen. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare rij-instructeur!

20 février 2025

Top rijschool

Top rijschool! Hele fijne instructeur die goed en fijn uitlegt en echt de tijd voor zijn leerlingen neemt en het beste met ze voor heeft. In 1x geslaagd hier!

17 février 2025

Beste rijschool van Amsterdam

Beste rijschool van Amsterdam! Elton weet precies wat je nodig hebt als zijn leerling. Hij kan het heel goed uitleggen en zorgt ervoor dat je snel en handig leert. Ik zelf had 0 ervaring met auto rijden en had nooit auto gereden en ben in 1 keer geslaagd! Hij is echt een top rijinstructeur!

16 février 2025

Helemaal top

De lessen met Elton waren altijd gezellig en ook heel leerzaam :) Ik ben in 1x geslaagd, dat had ik niet zonder hem kunnen doen! Thanks Elton!

22 janvier 2025

rustgevende lessen

De rijlessen van elton waren een topervaring heel erg veel geleerd en waren super gezellige lessen, hele rustgevende instructeur ben hier in 1x geslaagd

22 janvier 2025

Beste rijinstructeur ever

Beste rijinstructeur ever. Meest gezellige lessen, goeie en duidelijke uitleg. Van alle instructeurs die ik heb gehad heb ik van hem het meest geleerd.

22 novembre 2024

Beste rijschool

Beste rijschool! Ben 1x overgestapt en dit is de beste keuze die ik gemaakt heb. Beste rij instructeur die rekening houdt met je zwakke en sterke punten. In 1x geslaagd en zou het aan iedereen aanraden!

13 septembre 2024

Jordy naar de Mc

Strenge instructeur, maar houd het gezellig en in 1 keer geslaagd! Als traktatie/afscheid naar de Maccie geweest :)

3 septembre 2024

Topper

Ik heb een fantastische ervaring gehad met Elton als mijn rijinstructeur! Hij is geduldig, duidelijk in de uitleg en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen. Dankzij zijn begeleiding heb ik mijn rijbewijs met vertrouwen gehaald. Zeker een aanrader!

19 août 2024

Je bent een topper!

Afgelopen vrijdag afgereden en in 1 keer geslaagd! Elton, je bent een topper! Altijd duidelijk in wat te doen maar ook zeker plezier en gezelligheid bij jou in de auto!

23 août 2024