Geweldige webshop ! Uitstekende prijs /kwaliteit verhoudingen. Wat ontzettend mooie kleding met goede kwaliteit! Zijn heel toegankelijk en de service is echt top! Weer een nieuwe favoriete webshop v... Voir plus
Lisez les avis des autres
Na meerdere keren Rinth op tiktok gezien te hebben, uiteindelijk toch een keer besteld. Helaas is mijn ervaring niet al te best. Ik kreeg een defect artikel. Contact gehad en zou een retourlabel ontva... Voir plus
Een webshop met een vriendelijke eigenaresse en leuke items! Tot nu toe altijd waar voor mijn geld gekregen. Onlangs kocht ik een armband waarvan helaas snel een steentje los was. Super goede service,... Voir plus
In de live van 19 februari 2025, 2 artikelen geclaimd en meteen betaald. 3x gevraagd of dit samengevoegd kon worden ivm verzendkosten. Dit was mogelijk en werd door haar genoteerd op de uitgeprinte bo... Voir plus
A répondu à 47 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Super service
Super service! Aardige eigenaar. Heb al meerdere keren besteld en nog nooit een probleem gehad☺️
Helaas een verkeerd product geleverd…
Helaas een verkeerd product geleverd gekregen. Ze gaf aan even een berichtje op insta te doen. Na dit meerdere keren gedaan te hebben nog steeds geen antwoord. Via TikTok live gevraagd of ze naar mijn berichtje kon kijken kreeg ik de antwoord dat ik moest mailen. Dit gedaan na 1,5 maand nog steeds geen reactie en zit ik nog steeds met het verkeerde product. Elke keer word aangeven ik kijk er vandaag naar maar helaas. Uiteraard begrijp ik echt wel dat iemand het druk kan hebben of iets over het hoofd gelezen, maar ik weet 100% zeker dat dit niet het geval is. Ik word gewoon genegeerd. Ook krijg ik automatische antwoorden op mijn mail. Dus alles komt binnen. Erg jammer!

Verschrikkelijke klantenservice
Eigenlijk is hun klantenservice niet eens 1 ster waard!
Ik heb de verkeerde kleding geleverd gekregen, €88 betaald voor twee setjes die ik niet eens wou. Onmiddellijk mailtje gestuurd, kreeg een algemene automatische mail terug. Daarin stond niet het antwoord op mijn vraag, dus opnieuw gemaild, geen reactie meer. Nooit zal in hier nog bestellen en ik raad anderen aan hier ook ver van weg te blijven!

Réponse : Rinth
Via een tiktok live kleding besteld op…
Via een tiktok live kleding besteld op 10 juli moest via insta de tikkie betalen , alle gegevens door gestuurd en uiteindelijk geen track and trace ontvangen dus joost mag weten waar me pakket is , contact is moeilijk te krijg behalve via de tiktok live en dan word je genegeerd en nog niet geholpen .
Update :
Na weer contact in de live gehad te hebben zou er gekeken na worden wat de status is van me pakketje maar je raad het al dat is nog niet gebeurd dus pakket kwijt geld weg geen mogelijkheid tot contact drama bij dit bedrijf dus

Réponse : Rinth
Heb hier twee zomer setjes besteld
Heb hier twee zomer setjes besteld. Na 4 uur dragen twee gedeeltes van broekje helemaal pillig. Dus netjes mail gestuurd uitgelegd 4 uur gedragen thuis op de bank gezeten niks bijzonders set is nog niet ge assen draag hem voor het eerst . Krijg ik eerst mail wat vervelend maar we geven geen was garantie kan pillig worden. Had al uitgelegd. Is nog niet gewassen. Krijg je tweede mail wat heb je er wel niet mee gedaan niks op de bank gezeten voor de tv. Nu drie weken later niks weer gehoord. Tweede setje maar ff geprobeerd te dragen zelfde merk soort alleen een andere kleur. En wat denk je precies hetzelfde maar heb deze keer niet op de bank gezeten voor de tv maar ben rondje gaan wandelen. En precies bij kruis na ongeveer 5 km gelopen te hebben kwam thuis broek ook pillig en shirt bij de zijkanten en nee ook nog niet gewassen is gewoon hele slechte kwaliteit. En dat kan gebeuren maar dan moet je als bedrijf wel de verantwoording nemen. Beide setjes zijn nog gewoon ongewassen ruiken nog nieuw en zien er al niet meer uit. Maar niet alleen het product is slecht van kwaliteit. Maar de service ook. Koop niks weer kocht er geregeld wel wat maar mij niet meer gezien. Verkoop zijn ze snel bij klachten zijn ze niet te vinden .

Slechte kennis en bot
Denim set hier besteld. Kreeg de verkeerde broek. Gemaild, 1,5 week later reactie. Geen retourlabel meegestuurd, dus hier moest ik nog een week opwachten. Broek niet mooi dus ik deze proberen terug te sturen. Mocht niet want ik was buiten de tijd. Terwijl zij de verkeerde broek heeft opgestuurd. Ik koop hier ook nooit meer
Update op haar reactie; dat is niet waar. Je hebt de retourtermijn nooit aangepast aangezien jij de verkeerde maat had opgestuurd en de retourtermijn niet was aangepast ;) get your facts straight

Réponse : Rinth
Opgepast! Webshop volgt de wetgeving niet
Bestelling op tijd teruggestuurd (binnen de 14 dagen), maar omdat de koerier vertraging had, weigert de webshop de retour. Blijkbaar moet je pakket “magisch” op dag 15 bij hen liggen, anders heb je pech. Lekker makkelijk alles op de klant schuiven. Geen begrip, geen redelijkheid, en helaas ook geen kennis van de wet. Jammer, ik koop hier niet meer.
Update:
Hoe ze hieronder reageert is exact hoe de communicatie maanden aan een stuk ging. Ik wou haar zelfs men vliegtuig ticket sturen van Korea om aan te tonen dat ik niet in het land was en op tijd ervoor verstuurd heb. Net een toxic relationship. Ze antwoord steeds naast de kwestie en negeert haar wettelijke verantwoordelijkheid als webshop. Jammer, we hadden dit bij de eerste e-mail al kunnen oplossen.

Onjuiste terugbetaling
Ik heb € 2,50 teruggekregen na het retourneren, in plaats van € 32,50. Inmiddels al 4/5x contact opgenomen via de mail, maar na ruim 2 weken nog steeds geen reactie of oplossing.

Slechte service
Ik heb me pakketje retour gedaan op 9 juni ze heeft een aantal keer beloofd om me retour te verwerken maar heb ruim 3 weken later me te goed nog niet terug gehad. Ze reageert niet of juist heel bot op mails.

Helemaal tevreden!
Erg blij met me items, goede servive. Onwijs lieve meid die altijd mee wil denken, communicatie is ook goed! Prijs kwaliteit verhouding is super!
Echt alles is zo een goede kwaliteit en…
Echt alles is zo een goede kwaliteit en supersnel toegekomen , ik ben van België en was er binnen de 2 dagen! Altijd leuke sales ook . Dankjewel ❤️
Wees gewaarschuwd er gaat zoveel mis…
Wees gewaarschuwd er gaat zoveel mis bij dit bedrijf..communicatie via de mail of welke weg dan ook is zeer moeizaam!!!!en als er iets misgaat dan ligt het altijd aan post.nl..
Dagen uren lang op tiktok live..maar een fatsoenlijke klantenservice is ver te zoeken.
Dit gaat niet lang goed op deze manier.
Broertje doet de mails beantwoorden hij zet niet eens beste .... of met vriendelijke groet zeer onprofessionele..
Eerste set geclaimd op Tiktok
Eerste set geclaimd op Tiktok, fantastisch set met verzending naar huis.Donderdagavond besteld, zaterdag binnen met PostNL
Nogmaals, hierna een set geclaimd in de live op Tiktok, met ophaalservice. Contact krijgen met het bedrijf is een kunst voor gevorderden, wil je reactie krijgen via de officiele kanalen. Eenmaal contact & aanwezig op afgesproken plek, dan hoop je dat je langverwachte set er is.
Bij aankomst was er geen set aanwezig, deze lag op een andere locatie dan afgesproken locatie. Even later, nogmaals geprobeerd ophaalafspraak te maken. De gekochte set bleek er niet meer te zijn, iets afwezigs gekocht?
Gevraagd of ik mijn geld terug mocht krijgen vanwege afwezigheid van set. Dit was snel regelt! Het tussenbedrijf 'Mollie' houd alleen lang je geld vast, waardoor je even moet wachten op je geld.
Mocht je leuke kleren willen? Ja, direct bestellen! Wil je daar iets voor over hebben? Ook direct bestellen.
Weet, je besteld bij een beginnend bedrijf, die komt er met vallen & opstaan.
Voor mij, nu helaas geen bestellingen meer. Maar dit komt puur door hetgeen: wel gekocht, niet geleverd.
Top service! En hele leuke items
Top service! Meerdere keren al besteld en niet alleen de kwaliteit / prijs is heel goed, maar ook de verzending is heel snel. Retourneren gaat ook heel vlot. Kan het zeker iedereen aanraden!
Helemaal top!
Top! Hele mooie kwaliteit en snelle levering. Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en alles verliep hartstikke goed. Blij mee! Ik ga hier zeker vaker bestellen
Top service
Top service! Snelle verzending, heb woensdag besteld en was donderdag al binnen. Had vanlaatst even een vraag en kreeg binnen 10 min al een mailtje terug! Mijn favo webshop
Zeker een aanrader!
Enorm slechte communicatie!
Ik heb via TikTok een zomerset besteld, maar helaas voldeed de ervaring op meerdere punten niet aan de verwachtingen. De levering liet aanzienlijk langer op zich wachten, dan er werd beloofd, waar de eerste teleurstelling was. Toen de set eindelijk arriveerde, bleek deze vol vlekken te zitten.
Direct na ontvangst heb ik contact opgenomen met de klantenservice, maar kreeg hierop geen reactie. Pas na een reminder via TikTok werd ik geholpen en ontving ik een retourlabel, echter zonder verdere uitleg. Achteraf bleek dat er ook een retourformulier vereist was, iets wat niet werd vermeld in de e-mail…
Inmiddels zijn we ruim anderhalve week verder is er een oplossing geboden om een nieuwe set op te sturen, maar ik heb besloten de koop te ontbinden, puur vanwege de baggeren communicatie!
Volgens de wetgeving rondom koop op afstand heb ik de bestelling tijdig geannuleerd binnen de wettelijke bedenktijd, maar tot op heden wacht ik nog steeds op mijn terugbetaling.
De communicatie met de klantenservice verloopt stroef: er wordt nauwelijks gereageerd op e-mails, terwijl er van de klant juist wordt verwacht dat alles via de mail wordt afgehandeld. En dan heb ik nog niet gesproken over hoe je te kakken wordt gezet tijdens TikTok lives als je je klacht neerlegt. Zeer onprofessioneel en niet klantvriendelijk!
Erg jammer, want ik had gehoopt op een positieve ervaring.
En savoir plus sur les différents types d'avis.