Rio Rolluiken Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie, 2 screens gekocht alleen de 1e keer montage was er teveel wind en daardoor 1 doek licht beschadigd, Screen mee terug genomen naar Roosendaal en een nieuw besteld, enkele weken l... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er zijn een paar bedrijven bij ons geweest voor het inmeten van rolluiken. Echter heeft alleen dit bedrijf de rolluiken via de buitenkant opgemeten. Waardoor alleen dit bedrijf heeft geconstateerd dat... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dakkapel omgeven door zonnepanelen laten voorzien van rolluik met solar aandrijving. Mooi systeem, geen kabels naar binnen, vlot en zonder rommel geplaatst. Er was schade ontstaan aan een deurpost... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Medio 2022 zijn er, door Rio geadviseerd, 2 elektrische rolluiken gemonteerd als vervanging van onze oude handbediende rolluiken, met Somfy bediening en 5 jaar garantie. Na een tijdje begint... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de rideaux et stores
  2. aussi dans
  3. Magasin de garnitures de portes et fenêtres

Écrit par l'entreprise

Rio Rolluiken is een bekende naam in Roosendaal en omgeving. Gespecialiseerd in de verkoop, montage, reparatie en onderhoud van rolluiken, zonwering, rolpoorten. Wij hebben geen showroom in Roosendaal, maar we komen geheel vrijblijvend bij u thuis langs om u te adviseren. Nieuwsgierig naar onze prijzen? Bereken simpel en snel online het gewenste product en bestel.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zorgvuldig, flexibel en snel

Bij het plaatsen van een rolluik op de dakkapel was het nodig om een steiger te bouwen op de uitbouw + veranda. Dit is zeer zorgvuldig en netjes gedaan. Rolluik netjes gemonteerd met oog voor afwerking.
Aanrader!!

10 novembre 2025

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Bob, bedankt voor de feedback en de koffie en thee :).

Screens merk heroal

2 screens laten plaatsen van het merk heroal. Goede ervaring met dit bedrijf, zowel het plaatsen als de prijs ECHT TOP. Zeer aan te bevelen.

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Judith, bedankt voor de mooie review.
Groetjes van Team Rio Rolluiken !

Noté 5 sur 5 étoiles

Screens montage onder en boven

Het hele proces van offerte tot en met montage is prima volgens schema verlopen.
De klus, het monteren van screens onder en boven is, vakkundig, snel en naar volle tevredenheid, uitgevoerd.
Wij kunnen deze firma aanbevelen

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Pieter,bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten .

Vakmensen

Vakmensen die meedenken, adviseren en alles volgens afspraak en netjes afwerken.

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Corne, bedankt voor de mooie review.
Groetes Team Rio Rolluiken

Noté 5 sur 5 étoiles

Prijs in verhouding tot kwaliteit is…

Prijs in verhouding tot kwaliteit is perfect. Ook de service bij een klein probleempje tijdens levering was perfect. Tenslotte plaatsing pure service en klantvriendelijkheid.

15 octobre 2025

Réponse de Rio Rolluiken

Beste meneer Krijnen, fijn dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. bedankt hiervoor.

Noté 5 sur 5 étoiles

Van offerte tot de montage helemaal goed!

Pieter van Rio Rolluiken legt vooraf heel duidelijk uit wat hij gaat doen en vooral ook wat hij niet gaat doen. Bij Rio praten ze niet gezellig met je mee om de opdracht binnen te slepen maar men legt (professioneel) keuzes en opties aan je voor en zijn daar duidelijk over.

Bij ons zijn er 4 rolluiken inclusief een Somfy Tahoma Hub (t.b.v. domotica) geleverd en keurig netjes,met oog voor detail, gemonteerd. Na montage alles ingesteld en alles weer keurig opgeruimd.

Echt wel een aanrader!

Wij zijn zeer tevreden,
P. Wijburg

23 juillet 2025

Eerlijke professionals

Eerlijke professionals, vakkundig de screens op de dakkapel ingemeten en opgehangen.

Beste John,
bedankt voor de feedback.

Rio Rolluiken en zonwering

De service, bereikbaarheid en het nakomen van afspraken waren prima. De mannen die de rolluiken geplaatst hebben, legden ter plekke uit waarom we beter een andere optie konden kiezen voor de aansluiting naar binnen. Kortom, wij zijn zeer tevreden!

2 avril 2025

Beste Harold,
bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten.
Groetjes Team Rio Rollluiken

Noté 4 sur 5 étoiles

Rolluiken laten hangen van Somfy RAL…

Rolluiken laten hangen van Somfy RAL (7021) zeer mooi,
En het bedrijf Rio komt afspraken na.
Service is uitstekend

28 mars 2025

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Marcel, bedankt voor de feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe rolluiken

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe rolluiken. Ze zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar zien er ook geweldig uit! Ze zijn makkelijk te bedienen en houden de temperatuur in huis goed gereguleerd. De service was top, van advies tot installatie.

24 février 2025

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Chris, bedankt voor de gastvrijheid en de koffie en fris :)

Rio rolluiken

Zeer tevreden, goed contact, goed gemonteerd en kwaliteit.

Beste Vicky,
bedankt voor de mooie feedback.

Top service

Top service! Soepele communicatie, nette plaatsing en goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste Iris,
bedankt voor de mooie feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedrijf heeft snel gereageerd op…

Bedrijf heeft snel gereageerd op offerteaanvraag en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Rolluiken zijn netjes geplaatst.

Réponse de Rio Rolluiken

Beste familie Goosens, bedankt voor de mooie feedback.

Prima bedrijf!

Als wij Pieter bellen heeft hij snel tijd voor ons en levert goed werk en producten voor een mooie prijs.

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Anita, bedankt voor de mooie feedback.

Een heel goed bedrijf.

Zeer goede prijs voor de hele service. De wachttijd is acceptabel. Snelle en efficiënte montage. Een bedrijf dat het aanbevelen waard is.

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Stefan, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen.

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden.
Het rolluik op zonne-energie werkt prima.
Alles netjes opgeruimd TOP!

Ik ben er nog niet zeker van of ik op de bovenverdieping rolluiken wil.
Maar als ik zou besluiten ze te nemen, ga ik als eerste terug naar Rio Rolluiken om een offerte uit te laten brengen.

6 décembre 2024

Beste meneer Kools, bedankt voor de mooie feedback. Groetjes Team Rio Rolluiken

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus