Rio Rolluiken Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie, 2 screens gekocht alleen de 1e keer montage was er teveel wind en daardoor 1 doek licht beschadigd, Screen mee terug genomen naar Roosendaal en een nieuw besteld, enkele weken l... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dakkapel omgeven door zonnepanelen laten voorzien van rolluik met solar aandrijving. Mooi systeem, geen kabels naar binnen, vlot en zonder rommel geplaatst. Er was schade ontstaan aan een deurpost... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Medio 2022 zijn er, door Rio geadviseerd, 2 elektrische rolluiken gemonteerd als vervanging van onze oude handbediende rolluiken, met Somfy bediening en 5 jaar garantie. Na een tijdje begint... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de rideaux et stores
  2. aussi dans
  3. Magasin de garnitures de portes et fenêtres

Écrit par l'entreprise

Rio Rolluiken is een bekende naam in Roosendaal en omgeving. Gespecialiseerd in de verkoop, montage, reparatie en onderhoud van rolluiken, zonwering, rolpoorten. Wij hebben geen showroom in Roosendaal, maar we komen geheel vrijblijvend bij u thuis langs om u te adviseren. Nieuwsgierig naar onze prijzen? Bereken simpel en snel online het gewenste product en bestel.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snel contact

Snel contact. Meteen reparatie. Top

8 novembre 2023

Réponse de Rio Rolluiken

Beste familie Jordans, bedankt voor de feedback . Hopelijk gaat het rolluik weer een lange tijd mee Groetjes team Rio Rolluiken

Noté 3 sur 5 étoiles

Het sociale aspect ontbreekt bij de…

Het sociale aspect ontbreekt bij de monteurs. De rolluiken zijn goed gemonteerd. Wel jammer van de stroomdraad overschot op de grond en dat de schakelaar aan de muur zit vastgekit ipv geschroefd. en zomaar zonder woord vertrekken en dus niets laten weten of uitgelegd krijgen. rare manier van werken vind ik dat.

31 octobre 2023

Réponse de Rio Rolluiken

Beste meneer Heijblom, ik schrik een beetje van uw negatieve ervaring. Ik heb even wat navraag gedaan bij de monteurs. Het zit als volgt :
Het deksel van de wandschakelaar bleef een paar mm open staan van de muur. Ter afwerking heeft de monteur deze rondom afgekit. De schakelaar is dus vastgeschroefd en niet vastgekit.
Het zomaar vertrekken van de monteurs zonder wat te zeggen heeft u verkeerd opgevat. 1 monteur moest door prive omstandigheden eerder weg.
Ik ben met hem samen terug naar Roosendaal gereden.
(u heeft waarschijnlijk onze auto zien vertrekken)
Ik ben daarna zelf terug gekomen om de klus af te werken. We hebben aan het eind van de klus de rolluiken met u afgerekend, en tekst en uitleg gegeven over de werking van de rolluiken en u verder een fijne dag gewenst.
Mocht u de stroomkabel van de schakelaar ingekort hebben, dan hoor ik dat graag van u. Dan komen we dat uiteraard nog even doen.
Ik wens u veel plezier met de rolluiken.
Team Rio rolluiken

Snel en vakkundig gemonteerd

Snel en vakkundig gemonteerd
En ook gelijktijdig jonge monteurs opgeleid 👍👍

31 octobre 2023

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Pascal, bedankt voor de feedback. De nieuwe generatie monteurs is onderweg 😜

Een dikke 10 voor kwaliteit

Er zijn een paar bedrijven bij ons geweest voor het inmeten van rolluiken. Echter heeft alleen dit bedrijf de rolluiken via de buitenkant opgemeten. Waardoor alleen dit bedrijf heeft geconstateerd dat de kozijnen scheef lopen. Dit kan goed kloppen, want heel onze woning loopt scheef. Ze waren niet de goedkoopste, maar het inmeten gaf veel vertrouwen. Gisteren zijn de rolluiken super netjes gemonteerd. S avonds hebben we ontdekt dat 1 stand op de afstandsbediening niet goed werkt. Dit is de dag erna keurig opgelost. Kortom we zijn super tevreden!

12 septembre 2023

Beste mevrouw Van Oorschot,
bedankt voor de feedback.
En voor de gastvrijheid incl ijsjes :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend! Waren bij onze buren aan het werk. Hebben met iets tegen mijn auto aangezeten. Zijn zich van geen kwaad bewust en spelen de grote onschuldige.
Pas dus op als je een bus van Rio ziet. Zij doen het namelijk niet!

31 août 2023

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Ellen, wij zijn als professioneel bedrijf gewoon verzekerd voor schade aan derde partijen. Echter hebben wij deze schade niet veroorzaakt. Ik ben zelf heel de tijd bij deze klus aanwezig geweest. Als mijn monteurs schade maken, wordt dat netjes gemeld. U kunt dit terugvinden in een andere review op trustpilot, waarbij ook netjes vermeld staat dat wij de schade hebben gemeld.

Jammer dat u het nodig vindt om ons bedrijf in een slecht daglicht te plaatsen op diverse reviewsplatforms waaronder
Trustpilot en google.
U beschuldigt ons openbaar voor iets wat wij niet hebben gedaan !

Ik wens u alsnog een fijne dag en hoop dat het schadebedrag voor u meevalt.

Pieter van Gastel
Team Rio Rolluiken bv

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie, goede service en top rolluiken

31 juillet 2023

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Margot, bedannkt voor de feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rolluiken door een professioneel bedrijf!

De 8 rolluiken zijn deskundig bevestigd door zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel.
Vanuit het bedrijf is men zelfs nog een keer gekomen om alles over de afstandsbedieningen extra uit te leggen. Een top-bedrijf. Zeker een aanrader als je goede, betaalbare rolluiken wilt hebben.

21 juillet 2023

Super goede service

Super goede service , snelle en duidelijke communicatie ,
Denken mee!
vriendelijke mensen , werken snel en nauwkeurig .

Super tevreden met de nieuwe solar rolluiken .

31 juillet 2023

Beste Robin,
bedankt voor de feedback. Groetjes Team Rio rolluiken

Mooi product

Wij hebben vier rolluiken laten plaatsen door Rio rolluiken.
Bij een raam waren wat problemen,
Maar dat is allemaal opgelost door Rio.
Produkt is goed en werkt fantastisch met de Somfy app.
We zijn blij met onze rolluiken.

7 août 2023

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Pascal, bedankt voor de feedback, blij dat we het netjes hebben kunnen oplossen. Groetjes Team Rio Rolluiken

Rolluiken niet compleet

Rolluiken eindelijk geplaatst nadat 2 keer, door hun was verzet.
Helaas waren ze het kastje vegeten voor de appbediening,deze stond wel op de offerte.
Hoop dat dit snel wordt opgelost,want we zijn bijna 4 weken verder en heb nog geen kastje.beetje jammer.
Verder tevreden met het resultaat.

6 juillet 2023

Beste Petra,
Bedankt voor de feedback.
Het pakketje was helaas bij Dhl zoek geraakt. Ik heb dit gemeld bij Somfy en er wordt dan een onderzoek opgestart.
Ik heb uiteindelijk een nieuwe bestelling gedaan omdat het nogal lang duurde allemaal . Excuses voor het ongemak. Ik kom vandaag met het kastje langs.
Groetjes Pieter

Super

Goed geholpen op elke vraag een antwoord met advies super goed

14 juillet 2023

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Wesley, bedankt voor uw feedback.
Groetjes Team Rio rolluiken

Noté 3 sur 5 étoiles

Niet goed genoeg.ikhad al gezegd dat er…

Niet goed genoeg.ikhad al gezegd dat er ruimte zat en dat het scheef zat dan zeggen jullie geen probleem.sturenvwe een hoeklijn waar ik ook nog 50 euro voor moet betalen maar omdat het scheef was moest ik eerst nog wat latten plaatsen om het er echt te krijgen .kom anders maar kijken .

25 juin 2023

Beste meneer Hunting,
Er zit altijd ruimte tussen de achterkant van het zonnescherm en de muur. In uw geval is de aanbouw bekleed met rabatdelen, dat deze rabatdelen scheef zitten heeft niks met ons of ons product te maken. Ik heb u als oplossing aangeboden om evt met een hoeklijn de opening af te dichten. U bent akkoord gegaan met deze oplossing, en zou de hoeklijn er zelf op maken.
Aangezien deze hoeklijn niet bij het gekochte zonnescherm hoort, heb ik hier 50 euro voor gerekend en het gratis bij u afgegeven.
Nogmaals heeft deze situatie niks met onze montage of ons product te maken!

Ik wens u alsnog veel plezier met uw zonnescherm.
Groetjes team Rio Rolluiken

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle service

Rolluiken keurig en vlot geinstalleerd, de communicatie kan beter daarom 4 sterren.

18 juin 2023

Réponse de Rio Rolluiken

Beste Jarno, bedankt voor de feedback , we gaan hier aan werken .
Groetjes team Rio Rolluiken

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus