Lisez les avis des autres
N'a pas répondu aux avis négatifs
Producten uit China, lange levertijd, hoge retourkosten!
Producten komen uit China wat vooraf niet gemeldt wordt op de site, daar kom je pas achter als je het product terug wil sturen. Toen snapte ik wel waarom de levertijd zo lang was, denk wel 3 weken. Helaas product te klein, retourformulier aanvragen. Wat blijkt, retour zenden naar China en de kosten bedragen 30 euro zijn voor jezelf, met het risico dat je je aankoop bedrag ook niet terug krijgt.
Jas van ontzettend slechte kwaliteit…
Jas van ontzettend slechte kwaliteit ontvangen. Heel gedoe om terug te sturen, dit uiteindelijk op eigen kosten gedaan. Nu ligt het pakket vast bij de douane en doen zij precies niks. Nu via mijn CC de betaling terug laten betalen..
Ik heb laarzen bestelt bij dit bedrijf…
Ik heb laarzen bestelt bij dit bedrijf maar ze doen aan dropshipping alles komt uit China hun retour voorwaarden is niet rechtsgeldig want je besteld in Nederland bij een Nederlands bedrijf dus moet je bij hun je geld volledig terug vragen hun zijn verandwoordelijk voor hun goederen en retourneren laat je niet afschepen met hun 30% want zelfs dan maken ze nog winst en beloven ze die 30% krijg je het toch niet dit zijn de grootste oplichters die er maar zijn
Ik heb bij deze webshop een bestelling…
Ik heb bij deze webshop een bestelling geplaatst en binnen 14 dagen gebruikgemaakt van mijn wettelijke herroepingsrecht. In plaats van een correcte afhandeling, werd mij verteld dat ik het product op eigen kosten naar China moet retourneren, wat hoge verzendkosten met zich meebrengt.
Als alternatief werd slechts 35% terugbetaling aangeboden wanneer ik het product zou behouden. Dit voelt niet redelijk en niet klantvriendelijk, zeker omdat ik tijdig en volgens de regels heb gehandeld.
De communicatie verloopt via standaardantwoorden en er wordt niet inhoudelijk ingegaan op mijn beroep op het wettelijke herroepingsrecht.
Ik raad aan om vooraf goed te controleren waar retourzendingen naartoe moeten voordat je hier bestelt. Nooit hier bestellen!
Wat een waardeloze kwaliteit en de…
Wat een waardeloze kwaliteit en de kleur wijkt erg af
Retourzending geeft problemen ze houden mij aan t lijntje
KOOP hier NOOIT!!!!!!👏😭
Je krijgt geen retour formulier…
Je krijgt geen retour formulier opgestuurd, wat wel in de retour voorwaarden staat… Na diverse keren aandringen zonder resultaat, zeer irritant!!! Ze beginnen over korting. Ik wil het kledingstuk retourneren. Ik had 2 maten besteld voor de juiste pasvorm. Wat moet ik met een blouse die een maat te groot is? Mensen trap er niet in!
'Vintage leren tas" is geen leer
De 'Vintage leren tas" heb ik ontvangen en wat een verbazing; niks leren tas, gewoon een soort skai gemaakte tas. Dat voor € 69,95. Foei. Opgevouwen in een klein plastic zakje.
Dit wil ik retour sturen. Op de site werkt de knop "retour formulier" niet. Heb l 2 keer een e-mail gestuurd naar het adres dat op de site wordt vermeld ; tot nu toe geen antwoord. Heb gebeld met 06-10323072; geen antwoord, alleen mogelijkheid tot inspreken. Twee maal gedaan: geen reactie. Het voelt echt niet goed en denk dat dit niet goed komt.
Oplichting
Oplichting. Verkopen "winterjassen" die zo dun zijn als een blouse met mouwen die halverwege m'n onderarmen komen. Schandalig dat je dit stofje een winterjas durft te noemen! Willen je korting geven als je de spullen houdt. Of je mag het gratis houden als je voor €25 verzendkosten weer wat nieuws besteld voor het bedrag wat je al besteed hebt. Terugsturen moet naar China op eigen kosten. Ben benieuwd of ik m'n geld terugkrijg. Voel aan alles dat dit niet gaat gebeuren.
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk! Nadat ik besteld had kwam ik erachter dat t uit China kwam, heb toen gelijk contact opgenomen want dat hoefde ik niet. Verpakking niet open gemaakt en contact opgenomen dat ik een retourlabel wil (staat op hun website) krijg vervolgens meerdere mails met aanbieding om deel van aankoopbedrag terug te krijgen ivm het milieu want de retourkosten zouden hoog zijn en slecht voor het milieu! Echt als ik dit geweten had… pfffff Bestel hier a.u.b. niet!!!!!
Bestelling aangekomen
Ik wil mijn eerdere review rechttrekken, ik dacht dat de bestelling niet aan zou komen en mijn internet security zei dat hun website van hackers was. Maar vandaag na 24 dagen kwam mijn bestelling toch aan met DHL en geheel volgens beschrijving. Mooie trui, niet zo groot als gehoopt maar dat is meestal zo met XXL dat het kleiner uitvalt. Ik ben dus niet opgelicht.
KOOP HIER NIETS!!!!!!!!!!
KOOP HIER NIETS!!!!!!!!!!
Ik heb mijn reviews niet goed gedaan en ben er ingetrapt. Goedkope kleding, lijkt net of ik het bij Temu heb besteld. Wil het retour sturen maar krijg geen formulier opgestuurd wat wel in het retourbeleid staat maar dat ik korting krijg op de volgende bestelling. Dit bedrijf is niet betrouwbaar!!!
Artikelen komen uit China, kwaliteit niet in verhouding met prijs
Pas na besteld te hebben bleek dat de goederen uit China komen. Duurde 14 werkdagen. Veel te kleine maat (chinese maatstaven) en kwalitatief niet in verhouding met de dure prijs. Heel gedoe met retourneren. Bleven maar aanhouden met allerlei opties. Uiteindelijk overstag gegaan met optie 30% terugbetaling en artikel behouden om hoge retourkosten te vermijden. Heb alleen niets aan het artikel.. Zal er niet meer bestellen.
Bestel hier NIETS
Bestel hier NIETS . Ik zit al 4 weken te wachten op mijn bestelling.
Krijg een standaard reactie. Goed nieuws het artikel is verzonden.
Ik ga elke dag iets posten net zolang tot het is opgelost.
Terug betalen doen ze ook niet omdat mijn artikel (zogenaamd) instantie is.
Dus wees gewaarschuwd en bestel hier niets.
Koop hier niets!
Koop hier niets. Mijn ervaring sluit volledig aan bij de andere ervaringen. Helaas van tevoren niet gecheckt op trustpilot. Er wordt gesproken over kwaliteitvolle kleding, hier is niets van waar. Goedkope stoffen, geen Europeze maten. Overduidelijk uit China. Inderdaad het retourneren is onmogelijk of je betaald rond de 50 euro. Ze maken zelf fouten in artikelen en dan kan je als nog de verzendkosten betalen. Klantenservice en verkoop is een en dezelfde persoon. Trap er niet in.
Fake kleding
Fake kleding. Kleding komt uit China. Levertijd klopt niet. Retour kan niet
Dit is echt troep
Dit is echt troep! Komt uit China en retour sturen is kostbaar en voor eigen rekening. Prachtige beloftes via de mail met korting op je bestelling. Wat een ellende
SCAM!
Pakketje nooit aangekomen. Eerst was product niet op voorraad, maar inmiddels is alternatief ook nooit geleverd. Je krijgt vriendelijke mails van ‘Eva’ om je aan het lijntje te houden. Oplichting.
bestel liever meteen velen malen goedkoper uit China
bestel liever bij een bekende Chinese site.
1- dan weet je wat je kwalitatief mag verwachten.
2-leveren gaat vele malen sneller.
3- je bent 4x goedkoper uit.
4- retourneren is een fluitje van een cent.
Besteld 2 peignoirs, op hun site als badjas betiteld.
Een lang model besteld en een kort model ontvangen. Niets waar ik mijn schoonmoeder van 85 in wil laten lopen.
Op de site wordt beloofd, "30 dagen zorgeloos retourneren" . Was het maar waar.
heb al ontelbare malen om een retourlabel gevraagd en zij reageren met:
-wilt u 10% korting? Nee wil ik niet!
-Kunt u foto maken van de bestelde artiklen met label. Gedaan
- of ik 20% korting wil? Néééé retourlabel ajb.
- of ik foto wil sturen van de beschadiging? OMG is niet beschadigd, heb verkeerd model.
-u heeft een S en een M besteld, succesvol geleverd. Geen verkeerde maat maar verkeerd model. Weer foto's gestuurd met besteld artikel en ontvangen artikel.
- of ik via de site wil aangeven om welke modellen het gaat. Heb ik al gedaan, niet gezien?
-laatste mail, of ik het artikel in zijn geheel wil fotograferen dan kunnen ze het beter beoordelen en mij het juiste artikel toe sturen. Alsof ik niet al meerdere keren aangeven heb dat het rotzooi is en ik het wil retourneren, niet ruilen!!
Ze lezen niet, ze kijken niet en vooral, ze luisteren niet naar hun klant.
Dus, bestel liever meteen uit China. Veel minder gedoe. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.
Het is dat je geen 0 kunt geven anders…
Het is dat je geen 0 kunt geven anders had ik dat gedaan!
Wat een oplichting!! Niet bestellen op deze site!!
List en bedrog winkel
Zelfde als onderstaande reacties.
Retour beleid is dramatisch, terwijl ze verplicht zijn het te vermelden op jun site, als de klant het retour terug moet sturen naar het buitenland.
Nu zeggen hun dat de klant dat van te voren zelf moet uitzoeken.
Via de kvk heb ik informatie gevonden van hun adres en 06 nummer.
Ga zeker door met contact met ze opnemen, want dit oplichters gedrag moet stoppen!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.