zadovoljan, pogotovo zato što je brzo sve nakon izvršene uplate stiglo, koristim konkretno gpt i yt i nemam nikakvih problema, od mene imate punu preporuku, mnogo bolje nego plaćati direkt :)

Odgovori nisu genericni, brzi su i laki za saradnju tu su da daju savet i pomognu pri odabiru. Sve pohvale samo da se ne pokvare.

Kupio Chat GPT Plus - nijednom nisam uspio da iskoristim jer nije radilo, 2x mi kao popravljali - nijednom nije radilo. Na kraju mi je saopsteno da su izbacili iz ponude, jer se nije pokazalo dobrim,... Voir plus

1. Magasin de jeux
  2. Fournisseur de service de jeux
  3. Service de streaming de films
  4. Magasin de musique

Rlylegitshop je online platforma specijalizovana za digitalne usluge visokog kvaliteta po pristupačnim cenama. Bilo da su vam potrebni alati za online promociju, digitalni proizvodi, konsultacije ili softverska rešenja – kod nas dobijate brzinu, sigurnost i podršku na koju možete da računate. Naš cilj je da pojednostavimo proces naručivanja digitalnih usluga, kako za pojedince, tako i za preduzeća. Kupovina je jednostavna, isporuka brza, a korisnička podrška dostupna za sva vaša pitanja. Poverenje i zadovoljstvo korisnika su nam na prvom mestu – zato nas ocenjuju sa najvišim ocenama. Pridružite se stotinama zadovoljnih klijenata širom sveta!

3,9

Bien

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Iskreno

5 janvier 2026

This guy scammed me 2019 with csgo…

This guy scammed me 2019 with csgo knife worth 700 euro . Dont trust this guy he's name is Nemanja he is ex youtuber . He was also drug diler when he stop yt . He will now write that i am just an unhappy man , yeah u steal me 700 euro .

17 décembre 2025

This website is a complete scam

This website is a complete scam. You will never actually receive the services you paid for, just excuses and endless delays from the owner. On the off chance that you do get the accounts you ordered, they will stop working very quickly. Save yourself the frustration, wasted money, and wasted time. Avoid this platform at all costs.

5 septembre 2025
Logo de Rlylegit

Réponse de Rlylegit

I used to be a YouTuber, so I’ve seen first-hand how online negativity often comes from personal frustration rather than actual experience. This is one of those cases. We respect that everyone can share their opinion, but these claims are not based on facts.

— Rlylegitshop

Neca propali youtuber koji je ranije…

Neca propali youtuber koji je ranije scamovao sve zivo. Nikako ne kupujte jer je nabudzio instagram fejk komentarima i klincima koji ga prate na youtube. Narkomanica

21 août 2024
Logo de Rlylegit

Réponse de Rlylegit

Nije stvar u tome da mrziš nekoga ko pokušava da napravi nešto od sebe. Ako neko ide pravim putem i trudi se da izgradi nešto svoje, bolje je podržati nego biti lik koji troši vreme na spuštanje drugih. Na kraju dana, svako svoje vreme ulaže u nešto – neko u pravljenje rešenja, a neko u pisanje ovakvih komentara. Presmešno.

- Staff rlylegitshop.com